54

Анонимен

преди 1 месец

То е като мнението на мъжете за жените, че били добрички уж, а всъщност осъзнаваш, че не били чак толкова добрички, били зверове :))) Русофилите са същата работа, верват, че Джуджа е техния спасител и кумир :)))

53

IQ 3.14

преди 1 месец

нещо са ми неясни опорките, нали хазарите беха ужким брачеди на протобългарите. ся са евреи-ислямисти. как стана така, не са ли вече славяни? за един александър фол питам

52

Анонимен

преди 1 месец

Песков, а вие в Кремълс те особен вид нагли нацисти!

51

Анонимен

преди 1 месец

До ТОЙ И БЛИНКЕНОт Полша и Украйна, която де факто е Русия, са избягали на няколко вълни, едната е през ПСВ, когато са били нападнати от немци и австрийци, следващата вълна бежанци е, когато избухва Октомврийската революция и накрая избягалите през ВСВ.

50

Анонимен

преди 1 месец

Те беха некакви чеченци нападателите, а уж Чечня се води съюзник на Раша :))) А на тебе шестата точка ще ти отнеса русофилче :)))

49

до 47, Не по-малко

преди 1 месец

абсурден от факта, че Беннет Нафтали специално ходи до Москва, за да получи лично гаранции от Птуин, че няма да убива Зеленски.

48

Анонимен

преди 1 месец

48, ти рогцата тепърва ще ги усетиш с петата си точка.

47

ТОЙ И БЛИНКЕН

преди 1 месец

БИЛ УКРАИНСКИ ЕВРЕИН-ХАЗАР

46

Анонимен

преди 1 месец

Ама много толерантни сте били вие рашките, начело с Путин :))) Нали уж мюсюлманите беха с вас и са ви съюзници, нали уж сте били поддържали евреите, накрая си показахте рогцата рашки :)))

45

Анонимен

преди 1 месец

Схващате ли цялата абсурдност на на въпроса "как Зеленски, който е евреин може да е свързан с терористичното нападение срещу концертната зала в Москва, при което загинаха 139 души"?

44

Гузен негонен бяга

преди 1 месец

Някой виждал ли е Зеленски да се появява някъде след атентата в Москва? Защо се е скрил в бункера си?

43

Анонимен

преди 1 месец

Аз се страхувам от Раша- русофоб ли съм?

42

Е, браво на Песков!

преди 1 месец

За пореден път констатира очевидното. Издънките на Зеленски с неонацистите са твърде много, за да се изброят. Въпроса е от алчност ли е всичко? По принуда ли е? А може би има и трети вариант, който не знаем. Но факта е, че много му харесва да носи тениската и да се вживява като велик лидер, пред който целия свят се прекланя... с изключение на 80% от държавите.

41

Анонимен

преди 1 месец

Зелка, минавам да ти напомня, че ако не беха лицемерните ти приятелчета от ЕС и САЩ да помпат милиарди евро/долари под формата на помощи и оръжие, сега щеше да висиш на некой стълб или да си съден за военни престъпления срещу гражданите на Донецка и Луганска области. Обаче ЕС решиха да са лицемерни на поразия и от държава с рекорна престъпност, корупция и шуробаджанащина ви направиха да изглеждате светци, каквито всъщност не сте.

40

до IQ 3.14

преди 1 месец

Така е по колониите.

39

Путин

преди 1 месец

А ние, Митя, сме особен вид ***. Само в България и Сърбия останаха други такива.

38

Анонимен

преди 1 месец

Докато тия *** се ритат, ние обгрижваме курортисти-пара,зити - за сметка на нашите бедни пенсионери и инвалиди.

37

Анонимен

преди 1 месец

Басманният московски съд задочно арестува шефа на СБУ. Дали няма да окаже съпротива при задържането и да бъде разстрелян на място?

36

IQ 3.14

преди 1 месец

за "особен вид евреин" в щатите песков ще влети у кауша преди да успее да каже "сармат". наще тука дават трибуна на нацисти и антисемите... читалищна работа

35

БГ

преди 1 месец

Що се обижда Зелю, нали в Канада стисна ръката на дъърртия СС-овец?! Дядо му е воювал в Червенара армия срещу фашистка Германия, а той стана фашист и си разсипа държавата.