13

Зозо

преди 2 месеца

До Генерал Глен казал.... Кой Сармат, оня анимациоония ли :))))))))))))))))))))))))

12

МиГ

преди 2 месеца

Докато руски изстребители съпровождат два американски бомбордировача четирима терористи свалят га Щ ите на путин в Кремъл

11

Няма го джуджи Зе

преди 2 месеца

Ами къде е онова гадно Зелено джудже Зе питам аз? В бункера в Киев ли се е навряло или е избягало в Полша. Днеска гадното джудже изграка с оня глас на гарга че са превзели един град ама не каза кой. Набързо го каза и изчезна пак нанякъде. Къде е джуджето питам аз?

10

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Генерал Глен казал генерал Глен Фидих ли , шиизи? едва ли, не можеш да си го позволиш.

9

ВСИЧКИ МЪЛЧАХА

преди 2 месеца

Путин им каза, че ако продължават. Ще ядат Атома. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юли ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!

7

Генерал Глен казал

преди 2 месеца

Някакъв си генерал Глен казал /дал ултиматум/, че 1) РФ трябва да предостави отчет за броя на "Сармат" и "Посейдон" в своя арсенал и 2) РФ трябвало да предостави на колективния запад /Пиндостан/ образци от тези свои супер оръжия. Руснаците веднага отговориха, че могат да изпратят "Сармат" на собствен ход. Щял да стигне до Вашингтон за 10 минути.

6

МАЙКА РУСИЯ

преди 2 месеца

Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната. Ударната вънлна! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката. МАЙКА РУСИЯ!

5

IQ 3.14

преди 2 месеца

ресурса на двигателите на миг 31, ще стигне ли за ракетни удари и за съпровождане? че тука в кафето некв чичка друго разправя

4

Видях Кинжал

преди 2 месеца

Видях Кинжал. Раздираше добруджанското небе. Беше се насочил към Софето където нежно щеше да се приземи право в скута на Кирчо, Кокорчо, Тагаренко и Ицето Иванов, които седят в скута на Пеевски и Боко, които пък са седнали в скута на Доган.

3

Анонимен

преди 2 месеца

пффффффф....доообре

2

ФАЩ могат

преди 2 месеца

САЩ могат да ударят с ядрени ракети и Москва и Петербург. Но преди ракетите да стигнат целта си, цялата територия на САЩ ще бъде изтрита от географската карта.

1

Анонимен

преди 2 месеца

тия бомбардировачи подсказват на руснаците да внимават че може да карат гъбата.