144

Анонимен

преди 6 месеца

Знае ли ПП песента на Тодор Колев ,Канада )марш на Украйна предатели

143

hh88

преди 6 месеца

До Парадокс Бг Президентът няма как да не го даде. Така промениха конституцията "умниците" евроатлантици. Всички, които са от списъка за премиери, са от ГЕРБ. Това е истината. Няма как Президентът да не спази конституцията.

142

дф

преди 6 месеца

Кирето има проблем с главата.Кокорчо има проблем с г..за.Гнома- с ръста. Нисък с изцъклени очи, злобен.Бойкикев има проблем с кривия нос. Прилича ми на човек налузил противогас.И тези искат да ме управляват......?Как да стане?

141

Анонимен

преди 6 месеца

баси наглите отвратителници!

140

Анонимен

преди 6 месеца

Свърши тая - ГЕРБ да са в ролята на вълшебната лампа, която да изпълнява всички ваши желания. Имаше опит да има кабинет с първия мандат, но вие поискахте отново да имате цялата власт. Пренатегнахте пружинката и счупихте механизма. Нямате повече ракета носител - оправяйте се сами.

139

Анонимен

преди 6 месеца

Силно се надявам, нито една от сегашните парламентарно представени партии да не присъства в следващия парламент. Хора, обединявайте се и правете нови партии, но без досегашни политици!

138

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 6 месеца

Всички лидери от ПП - ПЪЛНИ ПРОДАЖНИЦИ - наследници на комунистически престъпници, агенти на ДС , изкуствено създадена олигархия , *** на Русия! За вас остава единствено мястото ви на политическото бунище!

137

БЪЛГАРИН

преди 6 месеца

Любо, просто ми кажи здрасти БАТЕ ТИХОМИРЕ. НЕ САМО НОЖА ЩЕ ТИ ГО ДАМ. А И, ще им ги *** на тези от мисирките му. Той, ЛЮБО СИ МИ Е ПРИЯТЕЛ ОТ ДОСТА ГОДИНИ. МЪЖКАРЧЕ. С БАША ВАЛЦЬОР. ТЕЗИ ОТ МИСИРКИТЕ ИМ НЕ ГИ РАЗБИРАТ ТЕЗИ НЕЩА като приятелствата. НЕ САМО НОЖА ЩЕ МУ ДАМ. АЗ СИ ИМА И ДРУГИ. СИГУРНО И ТОЙ СИ ГИ ИМА. НАЗДРАВЕ ЛЮБЧО. САМО АЗ И ТИ СИ ГИ ЗНАЕМ. Опа, СИПИ. АКО ПЪК НЯМА, ДОНЕСИ. БАЛКАНДЖИЯ Е.

136

Анонимен

преди 6 месеца

ПП предателите вън от България

135

Зозо

преди 6 месеца

Нали ви писах тука неотдавна, че Атанасов е склонен да се нaдyпи и да го мине цялото ДПС, но да е на власт :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

134

Анонимен

преди 6 месеца

Ако бяха нормални хора щяха да се скрият и да не се показват от срам.

133

до Всъщност

преди 6 месеца

Не се притеснявай де, никой не е съвършен. Проблемът не е толкова в тези, които реално гласуват за ППДБ.Винаги има хора с умствена недостатъчност. Проблемът е в тези, които програмират машинките.

132

Зозо

преди 6 месеца

Хахахааа интересно, но одеве един познат ПП-джия каза, че ще гласува за Копейката протестно?!? Този странен типаж. До изборите ще го вразумим.

131

Гномчо

преди 6 месеца

Ей, толкова близо беше сладката службица....председател на НС, хиляди левове пенсия....язък.....

130

Извинете

преди 6 месеца

Но това мпже да се определи само с две думи, тежка шизофрения

129

Анонимен

преди 6 месеца

Страшно падение! Мислех, чеБорисов, РКР и компания са дъното на интелекта, духовността, предателството, цинизма и нискочелието в политиката, но то имало още накъде да се копае и тия го доказаха! Що за наведеняк трябва да си, за да гласуваш за най-големите и явни мошеници в политическата ни история - Да, Украйна и Продължаваме подмяната?!

128

До Парадокс БГ

преди 6 месеца

A какъв избор има? Те са му сложили ги наредили - некадурник, продажник, некадърник... и той трябва да повери държавата на някого от тези. Ами хайде предложилите и гласувалите да си носят отговорността за това...

127

До Антикопейка

преди 6 месеца

Разбира се, че ще гласуваш за мекотелите, нали си им от партията и си с толкова акъл, като тях. Те иначе откъде ще докопат реалните си 3% на избори? От луди и посолствени каланки само.

126

Анонимен

преди 6 месеца

до 143 Направо си го направи редник. Толкова разжалван в чин. Муахахахахаа..

125

.

преди 6 месеца

Гнома, Христо Иванов са много харизматични мъже.Те са мечтата на всяка жена.Чудя се как може нормален чоевк да глсува за тези бо... (отпадъци)