28

Анонимен

преди 2 месеца

Идва краят на наглите бачкотещи бачкери в сивия сектор. Чакам с кеф! Няма как 30к хитри програмисти с минимум четирицифрен плосък данък на месец да издържаме държавата, а наглият бачкотещ бачкер да взима всичко под масата. Край с тоя цирк! Нека час по-скоро дойде еврото! Хитрите програмисти и без това работим само с Евро от години.

27

Русофил

преди 2 месеца

Много съм щастлив за това евро. Така още повече ще се разбере кой на кого какво гласи. Хахааааааааааа

26

Анонимен

преди 2 месеца

Тия дават ли си сметка какво ще стане ,като въведем еврото?! Цените ще хвръкнат много нагоре! Ако окото струва 6 лв, няма да го направят 3 евро, напротив, по 8-10 евро ще върви! Ще има да се жалите, ама ще е късно! Защо тия политици гледат все да им е лошо на народа!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Германия и Франция са фалирали и с много емигранти

24

Анонимен

преди 2 месеца

Англия отхвърли еврото даже излезе от европейския престъпен съюз, защото си знаеше какво ще последва! И са си много добре! Богата страна!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Ако беше толко добре Англия щеше първа да вкара евро.

22

Анонимен

преди 2 месеца

До Йо Еврото е много напечатано и ще вкара хиперинфлация само. Ще скчоат само цените в бг, а заплати и пенсии няма защото трябва да се конкурираш със цяла Европа където е страшна безработица. Дори и да има някъде висока заплата веднага ще се окупира от пришълци. Промяна към мноо по-зле в бг. България става и една облас на ЕС която ще приеме ислями.

21

Анонимен

преди 2 месеца

И с еврото ще свикнем! НАП обаче трябва жестоко да си влезе в ролята и да следи изкъсо търговците! С евро като национална валута се отваря широко вратата за данъчни злоупотреба от европейска величина!

20

Нане

преди 2 месеца

Ако някой иска да плаща дълговете на португалци, хиспанци, италянци, гърци и ред други широко охолни люде, да заминава там и да ги подпомага... ===))) а са има и фалирали укри...

19

Анонимен

преди 2 месеца

Нали Европейския съюз беше доброволен . Накараха ни да си затвареме АЕЦ , да си затваряме Марици , и още куп безмислици и сега насила ни тикат към еврото . Нали имахме референдум , защо е забранено да се гласува , в демокрация ли живеем или в комунизъм ? Какво изобщо става ?

18

Йо

преди 2 месеца

Аз имам магазин и ви казвам, че с влизането на еврото (не веднага, а като се мине само на евро) цените ще скочат. Неща, които са стрували 7 лв при нас повярвайте няма да струват 3.5 евро, а ще са 4 евро и така нататък. Пък как ще ме спрат да си регулирам леко цените на горе след 6-7 месеца? При новото преетикиране на стоката след етикетите с две цени всичко постепенно ще го вдигаме. Повярвайте, няма да сме само ние! Казвам го не, за да дразня някой, а защото ще стане така...

17

А това че

преди 2 месеца

Голяма част от българите не искат еврото- някой интересува ли се?Пожелавам на яловия ЕС скорошно Разпадане!!!!

16

Ех, тия 30 милиарда!

преди 2 месеца

Защо се говори за приемането на еврото като свършен факт? Нали инфлацията ни е по-висока? Да не говорим за други фактори, като нива на заплати и прочие. Освен това спекулантите потъркват ръчички в очакване. Да помните държавата да пребори спекулата до сега? Не! Спекула ще има и при приемане на еврото... и нито дума за 30те милиарда лева, които ще бъдат разпределени по офшорките.

15

дребен идиот

преди 2 месеца

написаното от Оруел се сбъдва, еврозоната, ще е като легендите за съкровището на нибелунгите!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Какво му е на борда ? Вече 27 години си работи перфектно ! Надигайте глас , това не е приоритет в момента . Аз лично ако приемем еврото веднага ще спра да купувам за поне 6 месеца докато се нормализират цените , а за 6 месеца всичко ще се срина , ако и другите постъпят така.

13

Нане

преди 2 месеца

Всички слуги и лакеи с грантове са преминали на турбо режим ни обясняват ползите от юрото.... Обаче пак, ще ги прецакаме, кат с ваксините... Кат искат юро, марш в юрохея слуги... ===)))

12

ИСТИНАТА

преди 2 месеца

Мислете хубаво сега на изборите кои ще турим на власт иначе ще ни натресат либерализация на пазара на тока и еврото и сме свършени.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Когато влезем в еврото , няма механизъм на излизане . Как се нарича нещо в което се влиза и не може да се излезе ? Капан се нарича ! Така че умната .

10

Аз

преди 2 месеца

Това с двете валути едновременно е пълен хаус! Като търговец не си представям каква мизерия ще стане!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Румънците си гласуваха отлагане с 10 години и веднага ги оставиха на мира . Нашите да не се правят на ......