245

Мария Габриел

преди 2 месеца

Ники няма да пътува! Аз казах ХАУ !!!!!Нека ходи да си прави сапуни !!!

244

ППДБ са в Канала

преди 2 месеца

по-лошото обаче е, че наследството им е, че едва след 5 години, ще има Ток в България! новото гориво за АЕЦ-а изтънява стените на реакторите, а те и без друго са в последните години от живота си, като добавим и липсата на резервни части от Русия, ще е Чудо, ако Козлодуй успее да оперира през следващите 5 години. Едната Марица - вече спря, другите 2 спират до 2026 година и това е - Затваряме. А който си мисли, че Уестингхаус ще ни построи нещо - може, но след 15-20 години, а до тогава?!?!?!

243

Анонимен

преди 2 месеца

249- прав си- ГОЛЕМИ КРАДЦИ СЕ ОКАЗАХА ПП-ДБ! А ПОСЛЕ- ...ГАБРИЕЛ БИЛА ...А ТЕ ЗАЩОТО ГИ ПОКАНИХА НА РОТАЦИЯ- АЛЧНИ - НЯМА НАЯЖДАНЕ АЙДЕ МУМУРАДУМА И ДБ В КАНАЛА....

242

Анонимен

преди 2 месеца

наблюдаваме борба между различни мафиотски кланове и ОПГ кой да контролира какво... Не можаха да се разберат и сега искат нови избори, да похарчим още малко народни пари, защото тия не можаха да се налапат и накрадат както им се иска...

241

анонимен келеш

преди 2 месеца

Бас хващам,че на следващите избори Бойко и ГЕРБ ще имат повече % от трите кАпейкаджийски партии БКП,Възраждане и ИТН взети заедно:):):)

240

Хищна хиена

преди 2 месеца

Така не се прави!...хи хи хи

239

опасения

преди 2 месеца

Страхувам се само Шиши и Боко да не удвоят шкембетата....

238

Анонимен

преди 2 месеца

Явно герп за неизчегъртаеми.Разчитаме на природен катаклизъм да унищожи земята.Иначе няма оправия с такова население.

237

Руский мир, сър!

преди 2 месеца

Друзя, гледах последния клип на Обманутъй росиянин в който нагледно показва особеностите на руския мир - една рускиня живееща в щатите показва че пратките които си е поръчала от интеренет, стоят два дни пред вратата и без да изчезнат, а пък друга рускиня беше обрала цветятата и играчките оставени в памет на загиналите в крокодила гена хал. Как мислите почему так получается - дали защото русняка има крадлив ген, или защото вечния недоимък ги кара да правят така?

236

Анонимен

преди 2 месеца

Каква ще е платформата на,ПпДб,за предстоящите избори,пак ли ще изчегъртваме Герб,дали ще мине!

235

Анонимен

преди 2 месеца

Такива академични изпълнения, достойни за книгата на Гинес. нямаше happy end, а провал и резил.

234

Анонимен

преди 2 месеца

На новите избори- Ицака обира ДенкоФ, Кокорчу, Кире МУМУрандумъ, изцъклю, мята ги на носовата си кост и оттичат дружно в канала...черепа спира милионите на Слафчу, копейкин издиша като ненужен изкуствен...и естествено ГЕРБ управляват- щоту нито Бузлуджанци нито баба ви с козичките искат да чуят-... на крак о, парий презрени, на крак о, роби на труда..те само се преструват че обичат интернационала, а са жалки крадливи мумии от тия дето вземаха пенсии за активни борци до трето коляно и по сватство

233

Анонимен

преди 2 месеца

Какво се получава при кръстоска на крави и зайци??? отговор: музайци. Това беше и сглобката ви бегейска

232

Камила

преди 2 месеца

В България няма да стане с едностранчиво *** на дyпeта, независимо дали на изток или на запад. Трябва да има компромис и за това крайни евроатлантици или крайни русофили няма как да вземат легитимно мнозинство. За това и ПП получиха доверие първия път - "про-западни с подкрепата на про-руския Радев". Не знам от къде ще дойде тоя компромис, предвид как се изостриха позициите и как хората съвсем загубиха вяра (мислих си, че преди няма надежда в политиците и са стигнали дъното...)

231

Кукумяу

преди 2 месеца

Ники няма да пътува, Киро няма да мърсува, Кокоро няма да краде, а Ицо може да пие само едно мазно турско кафе.

230

Анонимен

преди 2 месеца

*** ми -доди ми. Ами защо въобще се кандидатира? Бойко ли ти заповяда? Шматка. утрепана

229

До 232

преди 2 месеца

Можеше,ама как да откаже на Супермена?Какво ли и е обещал?Той преди това подлъга и Хекимянчо,че ще стане кмет и сега горкия се върти като пумпал из общината и се псува сам себе си.

228

анонимен

преди 2 месеца

Евала на Габриел! Умното си е умно. Да влезеш в бунището, което сътвориха за 9 месеца, е меко казано неразумно. Със свой екип--да, но не и с шарлатани.

227

Христо Иванов

преди 2 месеца

Защо се плашите от нови избори, нали Христо Иванов преди три години разправяше, че може и през три месеца да има избори.Нали така, борците срещу корупцията?

226

само Възраждане

преди 2 месеца

двама се карат, Възраждане печели