68

невежество

преди 2 месеца

И от кога избори стана млъсна дума ?!

67

akudф

преди 2 месеца

Бойко Делян и продължаваме промяната целенасочено правят циркове за да се забави влизането на България в еврозоната....

66

Анонимен

преди 2 месеца

Ейййй за този пусти народ на какви жертви са готови.....

65

Анонимен

преди 2 месеца

И по какви причини , не можете да обслужвате чуждите интереси и собствените си сметки . Не ти ли навява някакси на елиминиране на народа и волята му по темите на вашата нефелност .

64

Анонимен

преди 2 месеца

Жената е лабилна,говори с клишета,кокорчо вярно каза за мафията,но не лице е тя,а слуга.Бойко я употреби и ще я захвърли,така както направи с много преди нея.След обиди и циркове гнусната сглобка пак ще се събере за да досъсипе България

63

Анонимен

преди 2 месеца

Българите не сме дорасли за истински политици, а Габриел е именно такава. Много възпитана, елегантна с такт и класа. На нас ни дай бивши бодигарди с речник на тираджии, пишман историци кукундрели, отново, с речник на тираджии и бивши царе с проблеми с хазарта. Тва е, нека си изберем поредния балкански субект с проблеми с агресията

62

Край

преди 2 месеца

Хората ммат доверие само в мажоритарно избраните - президент и кметове. Пропорционално формираният парламент не представлява народа а олигархията с нейните "партии" - шайки за кражба.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Еххх да си като мен "Вечно Млад Ерген". Да си имаш спомени като Мен. Спомени: "От преди да бъдеш Роден". Туй да свириш по площада, Без да си все още Роден. Туй е равно да си Вечен Млад Ерген не Роден. От както тоя Свят Светува. В тая Вселена, Вселена, Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна, да си Вечен Млад Нероден Ерген! Блазе Чловеку както Мен. Бях в Мърдоляците на всички Славни Мъже преди Мен, дето всите са били като Мен На Балкански Полуостров - Нероден Млад Ерген. Еххх Блазе Чловеку като Мен

60

Анонимен

преди 2 месеца

Габриел непрекъснато повтаряше думата много ясно, много ясно. но на нас ни стана безпределно ясно, че тази жена е готова на всичко, за да стане премиерка въпреки обидата пред цялото общество. Болшинството бг граждани искат честни избори, а не такива с мегаломански амбиции и без достойнство. След всичките излагации и компромати, единствения изход е избори.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Чак когато я гледах съвсем внимателно по БНТ разбрах, че тази жена е пълна калинка. Досега само бях чувал за нея.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Герои на Чалгария, не позволявайте на тази Мафия да разруши Демокрацията и да забрани изборите! Какво ще правите без демокрация? Нали виждате какво става в Русия без демокрация? И вие ли искате така даУмрете под диктатура?

57

Край

преди 2 месеца

Доверието в парламента ще пада. В правитлеството ще клони към нула. При първите прояви на икономическа криза народа ще ви избеси по кестените на Руски.

56

ПроСоТо

преди 2 месеца

До До коментиращите!?.....Гаргамелката РЪСИ КЛИШЕТА,бе драги !!!..."Първо се подаде оставка, без аз да знам. Ротацията трябваше да е технически въпрос." ?!?!?!...ДЕВЕТ МЕСЕЦА тръбяха че на деветия ЩЕ ИМА "ротация"-ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА,обаче тая "не знаяла,била учудена"...?!?!?!...Колко учудена?..-Колкото половината кандидат-министри,посочени от Мутрьо в списъка й,които останаха като +ударени от гръм" като разбраха че са употребени ?

55

поука

преди 2 месеца

Жената беше разстроена.Явно не е правила това,което иска.Дана му светне в тиквения мозък да и даде шанс да действа разумно,а не под извратено мозъчен чужд натиск.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Оставка Марийке и търси си друга работа.

53

Мда

преди 2 месеца

Абе голям страх от избори ги тресеТоя копейката им е взел акьла

52

Край

преди 2 месеца

Никой няма да ви ходи повече на тъпите "избори" при сегашната избирателна система. Ако не се въведе МАЖОРИТАРНА избирателна система в два тура на следващите избори ще имате 24 % на по-следващите 18 и накрая ще се изибрате с по 10-12 % платен и ромси вот. Демокрацията е възникнала с мажоритарни избори и без тях е невъзможна.

51

БайПешо

преди 2 месеца

Мара гаргамелка я е страх от нови избори, защото знае че след едни избори ще загуби юалкото което има. А да не говориме, че заради есиния пост в политиката тука си изтърва сладкото местенце в Брюксел

50

Ясно е

преди 2 месеца

Чуя ли че някой не иска избори ми е ясен - доган пръв излезе да коментира , че не било подходящо да има избори

49

Анонимен

преди 2 месеца

Разговорите се водят без нея, защото от нея нищо не зависи. И тази жена ще става премиер?!!! И в МС ще със слушалки. В дясната ще й се кара Буци, а в лявата ще и грухти Гуци!