124

Анонимен

преди 2 месеца

Аз като харесвам жени, нема как да ме накараш да съм гей Путинчо.... Отново играеш некакви тупи игрички :)))

123

kiki ТОПАЛКАТА

преди 2 месеца

До Анонимен 121Той е богоугоден....за благото на нацията :-)

122

Колко жалко

преди 2 месеца

Призовавам местните умнокрасиви сояджии да практикуват два пъти по-интензивно пасивна содо-мия за да компенсират руските забрани и да накажат Путин!

121

Анонимен

преди 2 месеца

Тези копейки чели ли са Библията? Там има описани многобройни кръвосмешения. Според българския патриотин *** да си набиеш жената и изнасилваш децата не е грях. Това са християнски мъжкарски ценности. Пфу!

120

Анонимен

преди 2 месеца

Мисля,че е крайно време Русия просто да бъде разрушена! ТОВА СА ПСИХО-ПАТОЛОГИЧНИ ФСШИСТИ! Държавата Израел бе нападната и бяха *** глави на бебета и ембриони...бяха изнасилвани жени ,бяха унижавани и убивани мъже от палестинците и в това РУСИЯ ВИДЯ ИЗРАЕЛСКИ ТЕРОРИЗЪМ !!! Също така нарича жертви от деца на сексуално насилие,които не могат да възстановят природните си сексуални нагласи терористи,а в същото време арменският педофил Киркоров прави голи купони с деца и Кремъл му плаща заплата !!

119

Анонимен

преди 2 месеца

А нещо за секса в окопите?

118

Анонимен

преди 2 месеца

Удобен начин на Путин да се разправи с опозицията. Пишат измислен компромат против неудобен и го пращат в затвора. КГБ е толкова прозрачно! Белене беше направено по техен тертип. Копейките искали диктатура? Ще загубят. Като малцинствена група ги обявяваме за хомосексуалисти и отиват извън закона. Внивай какво си пожелаваш.

117

Анонимен

преди 2 месеца

А педофили стават президенти!

116

До 87

преди 2 месеца

"Мне, по-скоро описах тебе, бедният патриархален бачкатор неносещ НИЩО на икономика и общество, ама имащ се за фактор." ----------- Съжалявам, тролльо, но твоето описание не съвпада с моя профил. Аз имам семейство, съпруг и две деца. Имам добро образование и добър доход от работа в светлата икономика, плащам и данъци даже. А ти явно си от тези, които драскат глупави постове с надеждата да изкарат някоя стотинка, защото нямат друга реализация.

115

Най

преди 2 месеца

Големия гей е Путин, други там не може да има!

114

До 95

преди 2 месеца

Тази теза да изкарвате противниците на хомосексуализма също хомосексуални, показва дълбоки комплекси.Значи вие сами разбирате,че сте сбъркани,но изкарвате и опонентите си такива.

113

При

преди 2 месеца

Толкова много жрици на най старата професия, другото е водка и тъпотия. А най голямата заплаха за фашиста Путин е местен гей.

112

Анонимен

преди 2 месеца

Много избирателен закон. Не лови олигарха Лавров. В Русия е много лесно да обявиш някого за терорист или хомосексуалист (без да е такъв), за да го пратил в затвора. Достатъчно е да накараш някого да напише донос, без да е вярно. Путин измисли още начин да се разправи с опозицията. Не е нужно да си такъв, достатъчно е КГБ да ти спретнат компромат. Копейките на какво се радват? Те са опозиция. Ако бяхме диктатура, обявяваме Възраждане за хомодружинка и отиват в затвора. Така прави Путин.

111

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилчетата са сбъркани по природа, явно не знаят, колко жендъри има в Русия, то там са най-много... :)))

110

Абсолютно

преди 2 месеца

Правилно! Аман от п......си!

109

Анонимен

преди 2 месеца

До РУССКИЙ ОККУПАНТ А ти имаш ли представа колко рашки са жендъри, май нямаш :)))

108

Анонимен

преди 2 месеца

Навални беше прав - Путин живее в дворец.... казва се Кремъл бухахахахахаха

107

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Лусия е най-веблатоприятната страна за живот на ЛГТБ! Следователно- Ако мразите Русия, то вие сте гей!

106

Анонимен

преди 2 месеца

Аз харесвам музиката на сър Елтън Джон, но не харесвам убиеца-мародер педофил Путин. Това прави ли ме хомосексуалист?

105

Анонимен

преди 2 месеца

Само минусчета от мъжкарите гейчета, но какво друго може да очакваш :))) Ако си действително мъжкар, нема да се притесняваш от обратните, но нашите мъжкарчета се притесняват :)))