134

Христо Христов

преди 5 месеца

До Анонимен/135 "и какво излиза продаваме два руски за 600 милиона долара и купуваме два за щатски за 10 милиарда долара,Абе сделка,та чак дрънка!" - на 2 Април 85% от матряла гласува за такава сделка!

133

Анонимен

преди 5 месеца

Според неписани правила цената на реакторите е около една трета от стойността на един АЕЦ,последно такава централа с такъв тип реактори два броя АР1000 е изградена Vogtle Джорджия-САЩ където според самите американци стойността е излязла около 30 милиарда долара,тоест ако се позовем на сметките,едно към три означава че само реакторите струват около 10 милиарда долара,и какво излиза продаваме два руски за 600 милиона долара и купуваме два за щатски за 10 милиарда долара,Абе сделка,та чак дрънка!

132

Anonim

преди 5 месеца

Оглозгаха България.Всички работим за Украйна и украинците.Да изпращаме подаръци и да ги издържаме

131

до аноним келешче

преди 5 месеца

що не отиде на Шипка да видиш кой е малцинство?

130

Анонимен

преди 5 месеца

Ква зделка ,знаем зделките на ПП ,когато Желязков ходи в Украйна каза че разбрал че двата реактора от Белени били подарени от ПП на Украйна ,рани сега че същото ,ПП са най-големите национални предатели от 30 г.избори Борисов да го изметем тия

129

СССР

преди 5 месеца

Бойкот на украинците трябва. Втора година държавата субсидира тези ***. Хотели, безплатен транспорт паркинги и какво ли още не . За капак сега ще им подарим без пари нашите ядрени реактори .

128

Teodor

преди 5 месеца

Дано докато им пристигне реактора вече са в червената книга всички от тази държава !

127

Fenbbb

преди 5 месеца

Каква арогантност, фокусирали се върху 600 млн, ами купете си на свободния пазар?!От Уестингхауз например? Но там цената е в пъти по-висока и не е ясно кога ще се изгради. Апропо, как така украинците купуват вражеска Руска техника?! Нали има санкции реално? И как те могат да използват тези реактори, а ние не?!

126

рендетУ

преди 5 месеца

Не всичко е загубено, все още имаме Минимален Шанс да съхраним Двата Нови Руски Атомни Реактора, които по-късно да инсталирае на АЕЦ Козлодуй, вместо Краварските!!! Това Лято предстоят Избори за Ново Народно Събрание (надявам се) и за нов Евро Парламент.... А, и в момента не сме "на зор" бихме могли да изчакаме поне Една Година, дори Две..., а за Две Години, мнооого неща може да се промнят и то Кардинално!!!!!

125

Ха-ха

преди 5 месеца

Ако не знаете какво значи "Кон за кокошка"-е те това е!

124

Анонимен

преди 5 месеца

Подаряваме или разрушаваме ПВО, самолети, бронетранспортьори, оборудване за АЕЦ и т.н. и после купуваме *** на космически цени от янките. Как няма да са богата държава като доят васалите си така. А нас ни забавляват с псевдо-демокрация-реалити, в което едни западни слуги се карат наужким с други западни слуги.

123

анонимен келеш

преди 5 месеца

*** скимтят под новините:):):)И толкоз:):):)*** в България сте малцинство:):):)

122

докога

преди 5 месеца

ДОКОГАААА , Господи, ще търпиш грабителите да ни грабят ? Дойди Господи Исусе. избави ни.

121

Аха

преди 5 месеца

Как така "след като Русия превзе Запорожката АЕЦ", нали Русия само отстъпва и губи в тая война и умират само руснаците

120

mda

преди 5 месеца

продаваме за 600млн, а купуваме за 15 млрд , около 30х пъти по-скъпо? предлагам американския данекоплатец да покрие масрафа, вместо за бомби, за ядрена енергетика.

119

Анонимен

преди 5 месеца

С какви пари Украйна ще купи реакторите? С парите на България

118

Анонимен

преди 5 месеца

Да обобщим значи.... Преди 7години дадохме авансоново над 2млрд $ за чертежи На 8 самолета, които са проектирани преди 50г.!!!Още ги чакаме!!! Нарязахме си самолетите и ракетите СС-23,затрихме казармата,спряхме АЕЦ-Белене(въпреки референдума), подарихме БТРте на укрите,сега ще им подарим и реакторите, златото е за дъндипрешъс, и тая българска държавица, вече може официално да се ЗАКРИЕ!!!!

117

Анонимен

преди 5 месеца

Те все се надяват и все ИСКАТ. А НИЕ ИСКАМЕ ДА СИ ПРИБЕРАТ НАГЛИТЕ КУРОРТИСТИ от Черноморието ни и да ни оставят на мира! Взехме си белята с тия наглеци!

116

простата истина

преди 5 месеца

Значи нашите руски нови реактори ще ги продадем на ниска цена на Украйна - която е враг на Русия и иска да работи точно с руски реактори а ние ще купим подобни американски ама 5 пъти по скъпо? Защото американските биле по хубави и демократични?Е хубу де Украйна е близо до нас и иска в ЕС нали? Там що да са руски реактори?Нали са калпави ако стане нещо?Не може ли в Украйна да са хубави американски? Съвсем се обърках вече ама усещам че искат да ми бъркат в джоба

115

Анонимен

преди 5 месеца

И като приемат Украйна в ЕС ще ги затворят ли тези реактори!