338

за новите тука

преди 2 месеца

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! С КОЙ Е ВОЙНАТА?

337

Анонимен

преди 2 месеца

Кремъл е започнал войната с руския народ. Ще видим кой ще надделее.

336

Анонимен

преди 2 месеца

дано западът не разбере какво е война с изтока

335

Анонимен

преди 2 месеца

Вие сте в състояние на война и с руския народ, най вече!

334

Анонимен

преди 2 месеца

Хората са казали да внимаваш какво си пожелаваш че не винаги е това което си поискаш

333

Анонимен

преди 2 месеца

И Русия, и Украйна вече вадят американска техника от ленд-лийза. Но с различни дати на производство...

332

Анонимен

преди 2 месеца

Внимавай песков какви ги дрънкаш! Този път Германия Англия, Франция и САЩ са заедно. И нов план Ленд лийз няма да има! Ще ядете хурката ей селски тарикат!

331

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби Боби, престани с тия руска глупотевини. Ако тия хуморески дето ги разправяш всеки ден за силата на руското оръжие бяха верни, то Киев щеше да е превзет преди 2 години, а нямаше днес руските нещаcтници да се чудят как да спрат въстаническите войски в Белгород и Курск.

330

Анонимен

преди 2 месеца

Романа на Толстой ще бъде прекръстен в Русия от "Война и мир" на "Специална операция и мир"

329

Анонимен

преди 2 месеца

Само едно знам военната обезличава и от двете страни пропагандата ви учи че врагът не е човек а животно и поле се чудим какво се обърка с хората брат с брат се убива и все е за земя или завист това е двигателя на човека

328

Анонимен

преди 2 месеца

До А???Включи си мозъка ... Към този момент дали има или няма натовци в Украйна за Кремълските другари е все едно. Враговете са посочени - Украйна и колективния Запад. До вчера беше СВО, сега след това изказване става война.

327

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилчета, да не би СВО да се *** във война? Или просто планът на Путин е такъв, да се премине от СВО към война. Няма що много хитро, по руски хитро. Путин пак надхитри всички, тамън всички повярваха че ства въпрос за СВО и изведнъж война. Сега разбирам защо русофилите толкова много обичат Путин, че чак са готови да умрат за него.

326

Анонимен

преди 2 месеца

Още не са разбрали кво значи война със Запада!

325

Опппааа

преди 2 месеца

От кога специалната операция в Украйна прерастна във война и то със Запада.

324

Мано

преди 2 месеца

Значи като нападам някой това е специална военна операция, дето си мисля че за седмица ще победя, ако не стане и нападнатия се защитава тогава вече за вас е война??? Мисъл за 5 копейки при вас протича ли?

323

Анонимен

преди 2 месеца

Тази воина не е за ценности и семейства и прочие тя е за империя къде е жената на Путин разведени са има си любовници и извън брачни деца това лиса му ценностите да избиват хора според вижданията с нетърпение чакам последните дни на човечеството ако въобще бог ще ни съди да видим тях дали ще ги оправдае

322

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО ако влезе в Украйна ще излезе от другия край до Аляска. Тоя да се успокои малко с неговите глупости.

321

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 316 Сериозно... Ето ти само едно нещо за Размисъл ПТУР Корнет - Цена безумно евтина. Калибър 152мм. Бронепробивност 1200мм след динамическа броня. Има сиситема за преодоляване на Защити като ЗАК ТРОФИ. Екип 4 човека с 4 изстрела. Преимущества Безумно евтини ракети. Обсег на новите варианти со 10-12км, Анти бункерна БЧ. Анти пехотна БЧ(тоест толкова е евтин боеприпаса че може да среля по пехота) Цена 2-4000$ ракета (За сведение един Джавелин струва 150 000-180 000$ ракетата)

320

А???

преди 2 месеца

И как Западът е част от тази война, като още нито един западен или натовски войник не е загинал или се е бил в тая война между руснаци и украинци... Те си се избиват помежду си...

319

Анонимен

преди 2 месеца

АКО НАТО влезе на 100% срещу Русия, ще стане страшно. Но НАТО си седи и само подпомага Украйна. До там. Кво му се обяснявате на тоя тpoл - НАТО било в Украйна. Глупости на търкалета, неква руска пропаганда. НАТО ако е в Украйна, там ще има НАТО-вски бази и НАТО-вски войници. Но няма.