273

много просто

преди 1 месец

защо целия свят си влага парите в швейцарски банки? защото швейцария е неутрална държава и не и пука от сащ и русия!...да не говорим за разбития евросъюз!

272

Анонимен

преди 1 месец

С юмручния протест на Радев, ИТН,ПП,ДБ,Възраждане, в българската политика нахлуха случайници, невъзпитани хулигани, сексисти, метреси, кариеристи, аматьори, които се трудоустроиха и яхнаха държавата. Това бе началото на края, на парламентаризма и нормалния политически тон в България. Кой ще инвестира в такъв бардак?

271

Kasim Remzioglu

преди 1 месец

Султаня само да си разпери крилете над нас,и България отново ще живне.До тогава ...търпение.иначе ей така ще бъде всеки ден.Безбожие и корупция във най-високите части на държавата.

270

Щирлиц(таен агент)

преди 1 месец

Той ги разпределя,заедно с Винету Еднокнижний.Алчността ще погуби света,беше казал Папата.Не на фашизма.Вече не останаха живи мъже в Ох-крайна.Що бягат?Ако им падне зелю,жив ще го одерат.10 000 евра струва да ги пуснат да избягат от *** митничарите.С Русия шега не бива,ей!!!На Хитлер и Наполеон им баха мамата.Четете история!

269

Пази, Боже!

преди 1 месец

България не е пуст остров, а кораб взет на абордаж от гнусни пирати, опоскващи де що им видят очите. Никой не е луд да товари доброволно стока(инвестиции) на подобно безпътно и беззаконно нещо!!! На вниманието на крадящите ***, в политиката - колите златната кокошка! Не сте най-хитри и едва ли ще се откупите с окраденото!

268

Селянин

преди 1 месец

Супер новина, *** съм ти капиталите и инвестициите, вече като чуя за инвестиции и доходи фащам калъчката направо!

267

Христо Христов

преди 1 месец

До 313 "... и забъркани с тези съдии и прокурори ... " - в доклада на ЕК пише, че в България НЯМА проблеми с върховенството на закона. Какво искаш да кажеш? Че ЕК лъжат ли?

266

Анонимен

преди 1 месец

Е кой че инвестира тука, оно са нотариуси , джуджета...и прочие..треа да си луд

265

Анонимен

преди 1 месец

С Шиши и Тиквата в кюпа объркани и забъркани с тези съдии и прокурори кой ще инвестира парите си в тази отровна среда

264

чичо гошо

преди 1 месец

а, бе, човече, вие сега ли откривате топлата вода?

263

Жана

преди 1 месец

А бе кой избира политиците които да управляват България ,че българите ги плюят така?Кажете кой ги избира тези бъуклуции да му видиме сметката

262

Хари

преди 1 месец

Самотен,пуст,безлюден и много вече отровен остров е родна България! Всичко си идва на мястото,така както някъде го искат,желаят и работят за това!Остават тук,само крадливите, алчните и безмозъчните съществ на политическата ни система!

261

Пенко

преди 1 месец

Пуст остров е България,защото се краде на поразия и с небивали рушвети за узаконяване на всичко в дейността, както и решаване на спорове! Много скоро ще станем и европейско бунище на отпадъци и отрови,благодарение на алчните и корумпирани политически крадци!!!

260

Мира

преди 1 месец

Я млъкнете бе,напълнихте парламента с всякакви мошеници и сега само се пенявите.Винаги е имало негодници в Парламента но такова чудо като сега не е имало.Безобразно нагли ,безобразни лъжци ,безобразно самонадеяни,безобразна шуробаджанащина.Засрамете се И д И о те и

259

Анонимен

преди 1 месец

Киро защо не го питат журналистите за завода за електромобили, новият мост на Дунав, провала за Шенген и предстоящият за Еврозоната?

258

Македонско Слънце

преди 1 месец

304 Е как да те съществува бе тя е по добре от България

257

В държавата

преди 1 месец

На мафията ли да инвестират бе

256

българин

преди 1 месец

Докато Шиши,фъльото от дръндар и крадливия шебек от банкя,са факторите в държавата,още по-пуст остров ще ставаме.Разбойници капитали не привличат,а крадат. Проклети бъдете онези,които оглупяли и оскотяли,гласувате на банкянската разбойническа организация.Фесовете ся ясни,те са покорни към своя бей по дефиниция.

255

Петър

преди 1 месец

Когато долните управници спрът да крадад 20г. след това ще има инвестиции.

254

Аз съм щастлив

преди 1 месец

Защото съм помогнал на един чужденец Бизнесмен спасил съм го от ши б аната българска службашкомафиотска из мет след това съм дал показания пред чужди служби.