52

Христо Христов

преди 3 месеца

"... в навечерието на съмнителното му преизбиране" - редакторът трябва да се прегледа.... за негово и на близките му добро".

51

Анонимен

преди 3 месеца

Маразматика Джо не е виновен, Обама и ко. са за затвора

50

ДЖО БАЙДЪН

преди 3 месеца

До ДОНАЛД ТРЪМП/ ТИ КОГО НАРИЧАШ ИЗКУФЕЛ СТАРЕЦ ДА ТЕ У НЕНОРМАЛНИКУ УДЪРТЕЛ. ЗАРАДИ ТВОЯ БУНТ СРЕЩУ КАПИТОЛИЯ ЗАГИНАХА ХОРА САМО СИ САМО ДА СЕ ВЪРНЕШ НА ВЛАСТ СЪС СИЛА. МЯСТОТО ТИ Е В ЗАТВОРА А НЕ ДА СИ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ОРТАКО НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН И ОБРАН.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Съмнителното преизбиране на Путин?! Извинявайте, господа, но или нямате никаква представа за тези избори, или се правите на лyдu. А аз имам представа и мога да ви кажа, че само можете да мечтаете за такава подкрепа.

48

Анонимен

преди 3 месеца

След рашка и С Корея ще вдигне ядрените бойни глави и ще започне да диктува на света а на опашката ще се появят и други .

47

Анонимен

преди 3 месеца

Малиии, колко сте умни! Путин ли ви разказа за страховете си? Проникнали сте направо в дъното на душата му.

46

Дон Кикот

преди 3 месеца

Болонка която лаае не хапе.

45

Анонимен

преди 3 месеца

диктатор путин ще бъде ликвидиран от руския народ на който в един момент ще му писне по цял ден да му говорят за бомби,картечници,кръв, ракети,танкове, ядрени и междузвездни войни, а ще дойде и дефицита ако не е и дошъл вече.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Последваха яките носители Ту-95М, МиГ-35 с Кинжалите и удариха десетки цели по цяла Украйна. Гори Днепрогес.

43

ДЖО БАЙДЪН

преди 3 месеца

АЗ СЪМ ВЪРХОВНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА УКРАЙНА. САМО ДА МЕ ПРЕИЗБЕРАТ ЗА ВТОРИ МАНДАТ ВИ ОБЕЩАВАМ ДА СЕ ОПИТА ЗА 1 МИЛИОН ИЗТРЕПАНИ ПУТИНИСТА НА ГОДИНА В УКРАЙНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА 1 МИЛИОН СНАРЯДА И 1 МИЛИОН ДРАНА НА ГОДИНА. 250 ХИЛЯДИ ПУТИНИСТА ИЗТРЕПАНИ НА ГОДИНА Е СЛАБ РЕЗУЛТАТ. КОЛКОТО ДО РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИНУВЦИ ТЕ ЩЕ БЪДАТ СВАЛЕНИ ОТ ВЛАСТ И ЩЕ БЯГАТ В БЕЛАРУС КЪДЕТО ЩЕ СЕ УКРИЯ ВРЕМЕННО ДО СМЪРТТА СИ ИЛИ ПРЕДАВАНЕТО ИМ НА ТРИБУНАЛА В ХАГА ЗА ПУБЛИЧНО БЕСЕНЕ!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Един свят който позволява нагло да бъде рекетиран ПО-ДОБРЕ ДА ГО НЯМА .

41

Я па ти..

преди 3 месеца

До Анонимен 31 Ооо, имаме чудесна представа за руската психика и начина на мислене от ВОСР до сега. Нищо не се е променило.Пр-им-ат-и.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Той страхове по въпроса няма. Да се плашат убийците, фашистите и натовските марионетки. Рано или късно щи им бъде потърсена сметка.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Тази РФ,както и СССР -отива в небитието.Разпадът е в ход.Купоните за бензин,храна и водка вече да напечатани.

38

АнонимеН

преди 3 месеца

САМО КАТО СЕ СВАЛИ ОТ ВЛАСТ НЕЛЕГИТИМНИЯ РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ СЕ ОВЛАДЕЕ ЗАПЛАХАТА НЕПРЕСТАННА КОЯТО Е ТЕРОРИСТИЧНАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Тази сутрин Гераните полетяха първи, за да съберат информация за позициите на укропската ПВО. Последваха яките носители Ту-95М, МиГ-35 с Кинжалите и т.н.

36

Анонимен

преди 3 месеца

*** си изпуска нервите, това е добре.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Просто няма да оцелеете. Това не са ви 90-те. Този път ще загинат и всичките ви близки. :)

34

Мъка

преди 3 месеца

Умните и красивите отидоха на работа и безделниците налазиха форумите. Довечера гледайте какво става .Агресора Путин ще защитавате. Ако си беше стоял на ***, война нямаше да има , НАТО нямаше да строи нови бази, нямаше да има нови членове на НАТО и така.Всяка държава има право сама да определя бъдещето си.Ама той щял да променя световния ред. Е , видяхме как го промени.

33

Факт

преди 3 месеца

Една ядрена война няма да унищожи целия свят, а само тия, които участват в нея, както и непосредствените им съседи. Обаче ще реши напълно проблема с глобалното затопляне по два начина-чрез частичната ядрена зима и драстичното спадане на потреблението.