167

Хаха ха

преди 2 месеца

Баце хитро ги нареди махне ли асенко пп ще стане новият реформаторски блок на бацетоИцето ще го води като едно времеБацето е измислил всичко преди тия да се усетят

166

Анонимен

преди 2 месеца

Твоя единствен ход, Бойко, е към бунището.

165

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото каже Доган , това прави ГЕРБ.

164

Анонимен

преди 2 месеца

Най важното е да разкараме жендеросаните програмисти от ПП. Нали ги видяхме и тях какво представляват - Нексо.

163

Единственото,

преди 2 месеца

...което са искали ГЕРБ, е Менкаджиите и сините комунисти да си изпълнят ангажиментите за ротацията ,поети преди 9 месеца! Но можеш ли да разчиташ на Кики Лъжата,Асен Чорапогащника, пишман академика, Ристю и Танас? С лъжи докопаха властта, и решиха, че тя вече им се полага и българите трябвало да свикват с това! А дано, ама надали! Сега остава съдът да се произнесе за изборите.в София и да отменят Мадуровките, които са най-голямата измама в най-новата ни история!

162

Хаха ха

преди 2 месеца

И като махнат асенко кой ще праща пари на украйна кире не ше да даде неговиПа и тагарката украинският льв

161

Учуден

преди 2 месеца

От самото начало целта беше да се ос,ере името на Мария Габриел.За това пуснаха малките,кални прасета Киро и Кокоро да се отъркат в нея и да имитират,че ще правят правителство,а междувременно да мятат кал в *** и да изцапат костюма и безукорния авторитет на Габриел като евроцомисар и политик на ВИСОКО ЕВРОПЕЙСКО НИВО!!зА П,РАСЕТАТА ЩЕ ИМА НОЖ,а пред Габриел тепърва предстои светло бъдеще!

160

Анонимен

преди 2 месеца

Петя ,чоне се престави с истинсото си име. Ти си мъж и си от ГЕРБ. Фоган каквото каже и си готов да напишеш. Живковисти проклеетттиии.

159

наблюдател

преди 2 месеца

Артистите може да гледат и да се учат от от политиците ни.

158

Анонимен

преди 2 месеца

Нали скачахте и спахте в палатки. Сега ще плащате скъп бензин и инфлацията ще ви е 200% а заплатите същите като при Борисов. А може и във война с Русия да ни вкарате. При Борисов всичко беше перфектно, никаква инфлация, стабилни доходи, евтини горива, живееш в ЕС, ползваш евтини руски ресурси.

157

истината

преди 2 месеца

При боко беше по-зле.Едва се свързваха двата края.Сигурно от беднотия сега сме на челно място по купуване на нови коли.А и пенсиите се вдигнаха,което при герп не беше правено с години.

156

Хаха ха

преди 2 месеца

Баце е стабилен ще сложи горанката на мястото на асенко да носи пачката с сакаА без асенко - пп е като ггбт без геюве

155

Петя

преди 2 месеца

Какво се правите на възмутени бе драскачи и всички сеирджии?! Това което е в Народното събрание е ваше дело,вие сте ги пратили там с гласовете си.Напълнихте Народното събрание с всякакви,мошеници,лъжци ,негодници и сега имате наглостта да се възмущават.Това което сте залостили показва колко ви е акъла и каква е представата за управление на държавата.Пълна трагедия сте.Поздравления за ГЕРБ ,така трябва - твърдо срещу самозабравилите се самозванци

154

Анонимен

преди 2 месеца

В Общините на ГЕРБ цари пълно безхаберие!! В пловдив има назначени цели 9! зам. кмета. Отгоре на районите кметове. Общо стават 14-15 кмета. Всички те взимат заплата колкото на кмет (почти). Сега просто пренасят наглостта си на национално ниво с Кроманел.

153

Анонимен

преди 2 месеца

Засега ГЕРБ действат правилно и адекватно, а променкаджиите с простотиите си губят точки ежедневно. Познайте какви ще са резултатите на предсрочните избори. Боци пак ще е първи.

152

Селкор

преди 2 месеца

България за да се оправи трябва да се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

151

Анонимен

преди 2 месеца

Догань управлява държават ,чрез Бойкко, Раддееф, Пеевскки и Горанноф. Те правят всичко, каквото им каже Догань..Всички лидери на ДПС са от Държавна Сигурност. Пеевский е от Националан Следствена служба. Агенти Ви управляват, бе Българи или Турци. Те са свързани с ДС и КГБ. Живковисти. ГЕРБ не е мафия ,а е организация свързана с ДС и КГБ. ДПС не е Турска или Българска партия. Това е паралелната държава, иправлявана от бивши агенти на Държавна Сигурност. Същото е в Русия само с КГБ.

150

ГЛАС ОТ КАНАДА:

преди 2 месеца

" ВЪРНЕТЕ НИ ПРОМЯНАТА-'ДОКАЗАНО ДЕФЕКТНА Е...!"

149

Ангелина

преди 2 месеца

Ще "отстъпите" ,когато от икономическата ви групировка"масово и мащабно" ,както умеете да организирате ОПГ си от всякакъв характер - заминете към специализирани заведения със строг режим .

148

Анонимен

преди 2 месеца

До 158 . Икономист съм , твърдя , че Асен е лично отговорен за инфлацията и виските цени . Твърдя също , че бюджета които оставя е инфлационен . Твърдя също , че знае как да свали бързо инфлацията и цените заедно с БНБ .Не ми се вижда да е направил много добрини . Отделно военния минисър буквално ни разоръжи , което считам за престъпление .Отелно плащаме поне 24 месеца 4 пъти по скъпа газ . Добрини след добрини .....