23

А

преди 2 месеца

Кво е туй ток- кажи дефиниция да разбера ?!

22

До Свободата е робст

преди 2 месеца

в едно си прав! рашистан е лош! при това мноого по-лош отколкото продажен путинофил като тебе може да си помисли дори! ако можеш да мислиш де! Но никой не е против АЕЦ Белене! просто трябва да се построи! Но НЕ можем да го построим с рашистанските реактори! Не знам дали продажник кат тебе си спомня, но рашистан ни обяви за неприятелска държава! Помниш ли? Едва ли! Та затова няма как да построим АЕЦ Белене с рашистански реактори в това време! Няма специалисти! сега изясни ли ти се? Ха дано ама..

21

Анонимен

преди 2 месеца

Кво се оказва? Боко няколко години чрез политически натиск не позволяваше по-плавно увеличение на тока, сега тръби, че ще ни дойде два ката като си поискат тези 20% процента, ама нали няма да е той когато тва стане. Като се разбунтува народът щом му бръкнат в джоба Тиквуня пак ще долети на бял кон да ни спаси

20

Анонимен

преди 2 месеца

Ако съвестни потребители на енергийните дружества останат без ток, гербери и десебари трябва да бъдат преработени на гориво за да светят на народа!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Мутрата отново играе ва банк с простолюдието, отново ги плаши, че без него потоп :)))

18

Анонимен

преди 2 месеца

Народа ще излезне и ще помете НС вече. Всичко трябва да се национализира както до 1989 г. ЧЕС и мариците трябва да са държавни за да не краднат

17

Анонимен

преди 2 месеца

Време е за Възраждане!

16

Анонимен

преди 2 месеца

На първи юли ще се оплачем на ерменския поп! Кикитата ще са хванали канадите с парите от плана за възстановяване, а ние ще караме на слънчеви батерии когато пече, а когато не пече ще се отдаваме на романтика е екология!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Коко пари ти е дал Банкянския, да ги наговориш тези глупости икономисте :)))

14

Свободата е робство!

преди 2 месеца

Повтаряте след мен! Нямаме нужда от АЕЦ Белене. Нямаме нужда от АЕЦ Белене. Нямаме нужда от АЕЦ Белене. Русия е лоша. Русия съсипа енергийната система на България. Заради Русия ще останем без ток. Добре че са братята американци. Остава на тях да се надяваме да ни спасят с новите американски реактори за Козлодуй за скромната цена от 12 милиарда лева за бройка.

13

...

преди 2 месеца

В България тока е един от най-евтините в ЕС, но това е така понеже тока са плаща от държавата! Определено нещата ще се променят с излизането на свободния пазар! Не за друго ами там цената варира от 100лв на мегават до 2000лв на мегават! И това не са празни приказки, само до преди година цената на пазара беше 2000лв на мегават! Та някои трябва да я плаща тая цена! Досега това беше държавата! Сега не е ясно кой!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Каква ликвидност? Вижте ги какви заплати получават за 1-2 часа работа на ден. По цял ден са по кафенетата или по разходки из града. Освен заплати, бонуси им дават и служебно жилище, което после си го купуват на безценица. И всичко това на гърба на абонатите.

11

Не е ли

преди 2 месеца

по-добре държавата да национализира ЕРП тата и разсади в килии политиците виновни за тоя грабеж ?

10

Анонимен

преди 2 месеца

Аре стига глупости! "Енел" не рабти вече 2 месеца, тока спря ли бе кубе!

9

Анонимен

преди 2 месеца

На Боко стария мутренски похват, да плаши простолюдието :)))

8

рендетУ

преди 2 месеца

Кажете едно голямо Благодаря на ПП-ДБ за хаоса в Енергетиката ни и специално на Асенчо Василев - Ококорения!!!!! "Подводните камъни", които заложи това М////екере с двойно гражданство, тепърва ще ни преподнасят мнооого неприятни "изненади"!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Тежко и горко на България от такива икономисти, явно е платен някакъв да плаши :))) Ток ще има, спете спокойно ***... Нали не му вервате на този бушмен, купен от Боко :)))

6

Анонимен

преди 2 месеца

Когато държавата стане дискотека 3 часа няма един има ,занчи комунизма се е завърнал

5

Анонимен

преди 2 месеца

Както цяла зима бяхме без ток на студено та така и от 1 юли, новините са се превърнали в плашило на хората , стига сте плашили хората с всяка новина.

4

Киро Канадеца

преди 2 месеца

важното е да накажем джуджето Путин, ще търпим! Слва Украине!