78

Анонимен

преди 2 месеца

Ако му е надделявал никога не би трябвало да се захваща с политика защото не притежава никакви качества за това.

77

Анонимен

преди 2 месеца

ВИЕ СТЕ С ДИКТАТОРСКИ НАГЛАСИ И ИСКАТЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ, А НАРОДА ВИ Е ДАЛ САМО ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ ДЕПУТАТИТЕ И ПРИ НОВИ ИЗБОРИ НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ И ПОЛОВИНАТА. ЗАТОВА СТЕ КАТО ФЮРЕРАА В БУНКЕРА ПРЕЗ МАРТ 1945 ГОДИНА. АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ, НЕТОЛЕРАНТНИ, НАЛАГАЩИ НА ОБЩЕСТВОТО СИ РАЗХИЩЕНИЯ НА МИЛИАРДИ, РУШЕНЕ НА ПАМЕТНИЦИ, ПОЗОРНО ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕЧИЦАТА, ЗА КАКВО СТЕ НИ ПРИТРЯБВАЛИ?

76

анонимен

преди 2 месеца

Селянина Боко,ги надхитри,защото лицето с диплома Денков,очевидно не става за НИЩО,този ФИЛМ сме го гледали,когато беше на власт комуниста Станишев и сложиха за премиер професор/кадърен,честен,човек/който НЕ си знаеше министрите Защото други му ги поставяха.Само,че на КОРАБА има един КАПИТАН и той си назначава екипажа,а НЕ от брега селяните да му нареждат КОЙ да си вземе за екипаж.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Така, г-да министри, такааа.... Дръжте се естествено, правете се, че ви е приятно Сачева да ви скача по главите

74

Анонимен

преди 2 месеца

И за какво ще преговаряте? За да направите "Лицето на мафията" министър-председател на България?

73

Христо Христов

преди 2 месеца

До Хронология/70 "Такива индивиди ли ще търпим във властта бе, хора?" - Да! Който гласува за ЕС си заслужава и да го управляват.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Е нали Герб са мафиоти?Реваха и се тръшкаха снощи,за две министерства провалят правителсвото,днес пък готови да преговарят.Това е някаква пародия и шизофрения.Как тези психически нестабилни същества ще управляват държава

71

На Ники

преди 2 месеца

Много му се пътува!

70

Хронология

преди 2 месеца

Докато бибитко ги крепеше на власт, ГЕРБ не бяха мафия, снощи като им дръпнаха килимчето пак се сетиха че са мафия, а Габриел е лицето и,. Чудя се, тая сутрин ГЕРБ мафия ли са, не са ли... Имат надежда да преговарят с тях, със сношните мафиоти. Такива индивиди ли ще търпим във властта бе, хора?

69

Д-р Н.Михайлов-психо

преди 2 месеца

Кокорчо е емоционално нестабилен, изпада перманентно в нервна възбуда:1. Изкряска на ДПС- е са " приреснени"!?2. Изкряска на Радев-" ти си позор за България"?! 3. изкряска на Габриел-" красивото лице на МАФИЯТА*!?!? КОКОРЧО Е ..с еректилна дисфункция- преждвременна еякулация и наднормено тегло...

68

Анонимен

преди 2 месеца

Денков, ти преди девет месеца каква уговорка прие та сега се правиш на утрепан.

67

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Тия с ротациите в управлението на държавата си е чиста проба узурпиране на властта с примеси на въпиеща некадърност .

66

Lina

преди 2 месеца

Значи проблемът е любовницата Д(п)С искат да я ползват тайно, без официалности.От ПЛГБД+ не искат да и дадат официлно място. Граб да и дадат :)

65

Анонимен

преди 2 месеца

Надай се Сапунчо на бистра вода за отмиването

64

Анонимен

преди 2 месеца

Да ама Борисов каза, че сте знаели за смените. Дори сте се договорили за Тагарев да е на ротационен принцип през 9 месеца, а румен Радев да стане шеф на БАХ....Как сте се договорили за Тагарев и Радев, ако незнаехте за списъка

63

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Едни избори, алфи? Как ви стоят? Пробвайте - може и да ви се получи :)

62

Анонимен

преди 2 месеца

Денков,след всичко това за какъв разум говориш?Нали вчера си подаде оставката,бъди мъж и си дръж на думата.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Снощи казаха, че Габриел е най-новото лице на мафията, днес "все още се надяват" да преговарят с нея, с най-новото лице на мафията! Немам думи!!!!!!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Ех, Ники, Ники, много ти се пътува я като Премиер, я като Министър на външните работи... Сигурно това разбираш под надделяване на разума...

59

Анонимен

преди 2 месеца

Време е за Възраждане на България