234

Бойко Борисов

преди 3 месеца

Казвайте се, кой иска да му пръсна халката? Кой иска да кърви чак, кой ще бъде първи? Кокорчо, или някое от момченцата, които са му гаджета?

233

Анонимен

преди 3 месеца

Сега разбрахте ли защо Борисов изпрати само жени на преговорите, а лично той се дръпна на дивана да гледа отстрани? Вчера обяви, че казал на Габриел-а тя да си решава дали иска Тагарев за министър. Направи го изкусно и грандиозно. Бойко нищо не казва без причина. Всичко е тактическо обмислено. Явно има данни от службите, че Тагарев ще прати българи в Украйна. Макрон не спира да говори за пращане на войски в Украйна. Крият нещо гнило. За това така рязко се дава срок само до утре до 12ч.

232

Анонимен

преди 3 месеца

Боже, боже, молят се на Борисов! Генералът Атанасов! А щяха да чегъртат Герб, Борисов и цялата мафия. Хареса им да са в мафията, та чак не искат да излязат.

231

Анонимен

преди 3 месеца

Цирк Надцакване епизод пореден. Ако случайно наистина не се разберат имайте предвид, че войната в Украйна ще свърши скоро. Но вероятно ще се целунат пак, щото кокала е сладък и трудно се пуска.

230

Анонимен

преди 3 месеца

Paзkapвaйтe нaй-нakpaя шapлaтaнитe, зaнyлиxa cтpaнaтa...

229

Анонимен

преди 3 месеца

Блъф е това, пак ще се споразумеят утре

228

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен посред нощите ни губят времето през уикенда. Досега имаха достатъчно време да се разберат. Както изглежда, проблемът е в регулаторите и службите, които са първостепенни по изявленията на кирчо. Парламентът ще оглави генерал Атанасов, и съдебната система на Христо Иванов. Чиста работа- цялата власт в тях. Но явно и ГЕРБ не са толкова наивни и глупави, усетиха се, че ги пързалят.

227

Анонимен

преди 3 месеца

До Истината - Не са обиди, просто констатация. Самата истина!

226

Смея се През Сълзи

преди 3 месеца

ППДБ на ПресБрифинга им: "Борисов да се намеси! Той е последната ни надежда." - вече му се Молят Открито и Бил Последната Надежда - този с Който Никога нямаше да Управляват, а щяха в Затвора да Вкарват, вече им е Последна Надежда и го Молят - да доде на Колемене да му го Блиижат Сладко!

225

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко ги направи шарлатаните за смях. Сега цяла нощ ще се молят на вратата му. Гнома започна с метаните от ефира.

224

Анонимен

преди 3 месеца

Тия от герб забравиха, че народа и тях не ги иска, някакви 600000 гласуваха на последните избори, а сега няма и толкова да имат. Забранят, че хората няма да отидат до урните след толкова години цирк. Те ни набиха на всички последни места, магистралата пълен смях, ремонт на ремонта, ББ спря Белене и още куп щуротии които не сме забравили.

223

Цирк Балкански

преди 3 месеца

Айде бе, стига бе...стига с тия шменти-капели, бе!! Докога ще ни правите на щизофреници, бе!! Утре Борисов ще пие едно мазно турско кафе в Сараите, и ще им даде поредния "последен шанс". "В името на България ", в името н "евро-атлантическите ценности" и "благото ка народа". Утрото е по-мъдро от вечерта. Снощи се напихме и бяхме врагове, днеска изтрезняхме и пак сме авери.

222

Истината

преди 3 месеца

До 229. Мечтите са безплатни, а обидите са липса на аргументи!

221

Анонимен

преди 3 месеца

Ще се разберат, не се безпокойте. Докато не приключи конфликта в Украйна посолството няма да допусне избори у нас.

220

Магелан

преди 3 месеца

Шок и ужас.Дойде реда на страхливите гербери да управляват се уплашиха че ще се провалят и голямата крадлива Тиква кочкафалия от Банке не престана да реве ,да хвърля къчове и плюе с епитети Кирчо,Христо и Кокорчо че искат да го излъжат?Винету сто пъти си променяше мнението както всеки път.Сега ако по тяхна вина отидем на избори ще си го платят от Черната каса на ГЕРБ.

219

Анонимен

преди 3 месеца

Шут за ГЕРБ, къч за ППДБЛГБ+, текме за ДПС! Избори!

218

Анонимен

преди 3 месеца

Денков вече може да отпътува. Нали за това се пенявеше като сапунджия.

217

Тенгри Кан

преди 3 месеца

Най-големият сега ще го еде Радефф с поправките в Конституцията, където требе да избираш пак от ГЕРБ, нищо, че те връщат празен мандат;))) а НС ще продължава да работи и ще се сблъска с новоизбраното НС след изборите, защото нема кой да го разпусне;))) За да има ново НС, требе се разпусне старото,а тва е в правомощията на Радев, които те му отнеха, само защото е Радев. Ако беше Плевнелиев, нямаше;))) Радев нема да има контрол върху служебното правителство, т.е. ще имаме служебен ГЕРБ в сянка!

216

Анонимен

преди 3 месеца

Tвa nocoлcтвo ни paзkaтa gъpжaвaтa...

215

Анонимен

преди 3 месеца

Габриел е заприличала на Гонзо.