72

Василев

преди 2 месеца

Кое дава доводи на Русия да каже , че Крим е руски, че е бил няколко години част от Руската Империя, както и части от Украйна!Други държави имат повече тежест да кажат, че тези територии принадлежат на тях, защото са ги владеели по-дълго време и имат повече етническо малцинство в тях!???Или може би Русия говори единствено от позицията на велика сила с ядрено оръжие и по-силна армия???Агент Нейтън Барнс!ЦРУ!!!

71

Еха

преди 2 месеца

В тик-ток излез а информация за смъртта на Зеленски в Киев?!

70

Пютин

преди 2 месеца

е Много Мек - в САЩ щяха да ги Застрелят като Ашли Бабит, невинна 35-годишна Жена, НеВъоръжена, но я Разстреляха като Куче, за това че Влязва в Капитолия да Пита за Изборният Резултат на Бай Дэн!

69

Анонимен

преди 2 месеца

Я па съм пиян вече 2 год като гледам как самая могучая се бие и превзема 30% от урките и как НАТО се разшири с 2 нови членки и над 1200 км сухопътна граница с Мордор и то по времето точно на сегашния им дето пак си го избират. Още 100 год него да си го избират, даде нов жовот на НАТО и ги извади от летаргичния сън.

68

Мощно

преди 2 месеца

В цял свят се наблюдава засилено и многобройно гласуване, руснаците чакат с часове да гласува, ме. агенции съобщават че до сега такова не се е случвало.

67

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

При 100 милиона избиратели 74 задържани не са чак толкова много. Случвало се е у нас да задържат за един ден толкова нелегални емигранти.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Днес бендеро-нацистите особено се постараха. В Белгород са убити двама и са ранени 11 мирни граждани.

65

Анонимен

преди 2 месеца

В украинските въоръжени сили практически не са останали мотивирани и боеспособни войски. Авдеевка е един от най-силните укрепени райони, създадени от Украйна през последните 10 години, от 2014 г. А Одеса не беше подготвена като укрепен район, за да се противопостави на добре обучената руска армия, която има богат опит в две години на специалната военна операция. И сега Украйна просто няма мотивирани части, които да държат този град, дори на ниво национален батальон, както беше в Мариупол и Азовстал.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Не ни занимавайте с Рашка от там нищо няма да научите.

63

Одеса сеготви

преди 2 месеца

"Както по време на Великата отечествена война, местните партизани ще играят една от основните роли в освобождението на Одеса. Членове на съпротивата в Одеса", отбеляза в интервю Тимур Съртланов, член на президиума на Всеруската организация "Офицери на Русия", ветеран от специалните части. "Те вече работят усилено, извършвайки диверсии срещу бойци на украинските въоръжени сили, разположени в района на Одеса и в града", заяви той.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Крим върнаха ли вече?

61

До 63

преди 2 месеца

Аз пък от онзи ден съм пиян и поливам новинара, че Русия е унищожила над 300 нацисти от отряда Кракен в Украйна, който са участвали в опита за нахлуване в Русия преди дни. С 1,5 тонна авиационна бомба ги е изпарила жейва тяхната *** нацистка.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Ооо да, в русия има ред ама за яйца и бензин

59

АнонимеН

преди 2 месеца

До Хаха ха/ КОЙ ТИ КАЗА НА ТЕБ ,ЧЕ ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ТУК! ТОВА ГО РЕШАВАТ ПП-ДБ И ГЕРБ А НЕ ВЪЗРАЖДАНЕ И БСП / СМЕЙ СЕ ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ :D

58

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 58. Ти па три деня наблюдава изборите в Русия ли бе клоун ?

57

Три дни ще пия

преди 2 месеца

Сложих софра, от най-едрите! Източих вино. Две кофи! Три дни ще пия и ще ям за здравето на бай Вова! Да ни е жив и здрае и да води славянските народи към нови висини. А нацистите намачкани да са. Казах!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Тая пък ненски навремето се кланяше на Путин сага ни обяснява колко бил лощ човек )))

55

Анонимен

преди 2 месеца

Неее някъде ше е 87-88% за путинарко. Би си писал и 100 ама много вече ше бие на очи

54

Хаха ха

преди 2 месеца

Е там поне има избори щото тука има ротация

53

Василев

преди 2 месеца

Този мандат на Путин ще бъди копи пейст с този на Георги Първанов агент Гоце!Ще бъде затворник в собствения си кабинет и ще приема подкупи и подаръци за милиони!Агент Ники Барнаби!ЦРУ!!!