157

Анонимен

преди 2 месеца

Тиранията на посредствеността е предсмъртният сладострастен вопъл на всяка цивилизация.

156

Анонимен

преди 2 месеца

A ако не отвори, ще ни излати ли милиарди репарации?!

155

Анонимен

преди 2 месеца

Украинският журналист, когото цитирах, се казва Олег Ясински, роден в Киев, дано не му навредя на човека! Ама вие наистина ли си мислите, че 60-те процента, които НЕ гласуваме ви вярваме?! Всяка тирания рано или късно си отива. Дали след тази тирания животът ще продължи?- това е въпросът, защото тази тирания на посредствеността, може да е краят на всякакъв рестарт на човешката цивилизация именно, защото светът е глобален.

154

Като влезем

преди 2 месеца

В еврозоната всеки ще трябва да се конкурира със другите за да оцелее наще гимназии бълват електорат без никакви знания кой може да се конкурира със западните образования където професорите искат студентите да си плащат

153

Анонимен

преди 2 месеца

153- България е приета в ЕС на 1 януари 2007г., за какви 25г говориш?

152

Украински журналист

преди 2 месеца

Модерната западна демокрация не е само диктатура на невежеството и посредствеността.Нейното консуматорско общество е възпитало вулгарен и самодоволен колективен индивидуалист, свикнал да предявява на всеки собственото си право на комфорт и удоволствие, тук и сега, на всяка цена и с нулева способност за рефлексия, самокритика и емпатия. Самата тази цивилизация е автоимунно заболяване на човечеството.

151

не ставайте смешни

преди 2 месеца

Така като почнете да се аргументирате с паунда и падам от смях. Паундът е валута на бивша империя, владяла половината свят. И досега Влекобритания е символ на англосаксонският свят. Левът още от 97 е мъртъв, вързан за марката, после за еврото, за да не се будите и той да се котира 3000 левчета за долар, както успяха корифеи като Р. Гечев да го докарат. Та, предпочитам паричната политика да я правят във Франкфурт, отколкото тук някой корифей да си играе на банкер. Виждали сме го.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Само ЕВРОТО!!!

149

до 163

преди 2 месеца

"Човекът е ангел с едно крило. Ако хората не се прегърнат, няма да полетят...." ------ Напоследък, човекът съ е преобразил в дявол с едно крило и ако вземе, че се прегърне с друг кът него... шъ стане страшно! Апокалипсиса шъ ни е гарантиран на 101 %%%!!!!! -))))

148

Анонимен

преди 2 месеца

Значи, ние сме КПП.Въпросът е какво КПП?-и това зависи от нас. Може да е с градинка, с розички, може и разграден двор. В миналото държавата ни е оцелявала именно благодарение на обмитяването. Не трябва на крадливи другарчета да позволяваме да правят от митницата частна касичка.

147

Анонимен

преди 2 месеца

"Човекът е ангел с едно крило. Ако хората не се прегърнат, няма да полетят...."

146

Анонимен

преди 2 месеца

Не може без население, ние все пак сме транспортен коридор. То и през 2СВ бяхме транспортен коридор. Ами, да идват да се транспортират, кой от запад, кой от изток или юг, транспорт да има!

145

Анонимен

преди 2 месеца

"Когато отвратените се отдръпнат от политиката, остават отвратителлните". Партии от Баджанаци! Партии от Баджанаци! Партии от Баджанаци!

144

Анонимен

преди 2 месеца

То и преди 25г влизането в ЕС щеше да ни направи богати... За съжаление все още има балъци, които си мислят че в ЕС някой мисли за българите.

143

На картофи

преди 2 месеца

Разработих диета така че да мога да преживявам само на картофи. Имам едно декарче земица. Засадил съм картофи. Супичка, яхнийка. За всичко стават. Нека го пускат Еврото да дойде. Готови сме да мизерстваме!

142

маалатъ

преди 2 месеца

Прав е човекъ! Възможностите, които ще разкрие пред нас въвеждането на Еврото са огромни - Лечебно Гладуване, Медитация на свещички, Пътешествия по Чужбина с... Еднопосочен Билет, Подобряване на Екологията в Пустеещите Селца и Градчета, абе направо Идилия - Тишина, Спокойствие и Чист Въздух, демек, Територия без Население! Но, има един проблем, таз чудна Идилия ще е за кратко, щото.... "Свято място пусто не остава!".

141

Гладна стачка

преди 2 месеца

Като подготовка за приема на Еврото започнах гладна стачка. За да може организмът ми да свикне да живее с 1/4 от калориите, с които е живял досега. Като дойде Еврото икономиката ни ще бъде ударена тежко, а в същото време цените ще скочат. Стомасите ще къркорят, така че отсега се гответе!

140

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо не му вярвам много на Донахюто.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Действия: Дествахме: 500 години с разсъбути пoтуpи и със смеещи се дyyпенца към османците! 45 години с разсъбути пoтypи от комунистите и дyyпeнца с отворени очи към Москва. 35 години с разсъбyти от чалгата пoтypи и танцуващи дуyпeнца с отворени очи към Москва, Истамбул, Китай и целия останал свят, в зависимост от каква статия четеме!

138

бг смешки 2

преди 2 месеца

то села н е останаха читави вече !