120

Зайцев

преди 2 месеца

НА СТРОЕЖИТЕ В АНГЛИЯ И ЕВРОПА НЯМА РУСНАЦИ А Е ПЬЛНО С ХАХЛОВ. РУМАНЯГИ И БУЛГАРИ.ДО ТАМ ИМ СТИГА ИНТЕЛЕКТА .ПРОДАДОХА СИ ДЬРЖАВИТЕ И СЕГА ЩЕ ГИ ПОЛЗВАТ ЗА РОБИ.ТОВА Е ИСТИНАТА И РЕАЛНОСТА.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Айдее, Мутрофанова ще казва кой да присъства и кой не, на погребение в чужда на нея държава, при това вражеска. Руската наглост е безгранична.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Тази с тенекиените очи.няма ли да се пръждосва от БГ...

117

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейка не ми пиши минуси бе!Каже чий го дирят в България 250К руснака къде не са дошли на курорт,а за да живеят постоянно!Като е много хубаво в русия при Вовата що не си седат там?:):):)

116

До 79

преди 2 месеца

На смъртния си одър Патриарх Неофит заклейми руската войска като "кървава". Цитат: "Бог освещава знамената само на армия, която защитава земята си в общопризнатите граници". --------------- Ами руската армия точно това прави във войната МЕЖДУ Русия и Украйна! Защитава не само земите си, но хората по тези земи! Зорлем ни направихте "русофили"...

115

анонимен келеш

преди 2 месеца

Руснаците щото живеят богато в Русия затова бягат оттам и идват като емигранти дори и при нас в България къде сме най бедни в ЕС:):):)

114

Morski

преди 2 месеца

За първи път чувам, че за погребение се КАНИ!? Или си съпричастен и присъстваш, или не! Русия кожта си мени, но нрава не!

113

Анонимен

преди 2 месеца

Българите живеят 2 пъти по бедно от руснаците, но важното е, че има улица с името на Навални в София.

112

Русия е богата

преди 2 месеца

Русия има всичко, и енергии, и суровини, и всякакви метали и минерали, и плодородни земи, и води, и гори, и необятни територии. А ЕС са бедни като мишки, нямат нищо, пренаселени, изгониха ги от Африка, изгониха ги от всякъде, изцяло зависими от Русия, дори не могат да се изхранят сами.

111

Анонимен

преди 2 месеца

А някой виждал ли е географска карта на "държавата" Украйна от преди 1991г.

110

До 79

преди 2 месеца

"Господ Бог и Светата Църква благославят само онази армия, която не проявява агресия, а единствената ѝ цел е да пази и отбранява своя народ и държава в международно признатите ѝ териториални граници", се казва още в посланието към миряните от главата на Българската православна църква. СЛОВОТО БЕ ПРОЧЕТЕНО ОТ ЗАПАДНО- И СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИЯ МИТРОПОЛИТ АНТОНИЙ, ТЪЙ КАТО ПАТРИАРХЪТ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ СЕ ЛЕКУВА В БОЛНИЦА." --Цитирам медиите, троллю. Няма как да знаем дали патриархът е казал такова нещо

109

Еврокочината

преди 2 месеца

Може и да е в рецесия , но в рушистан не са изобретили все още асфалта, течащата вода и WC тата. Иначем9ак вой , ама уважение нула....трябвало да ги кани на погребение някой, кой Неофит ли ? Елате ще умра в сряда дано ви е удпбно

108

Анонимен

преди 2 месеца

Стига османците не са успели да разрушат българската църква, ама в момента провокирате ЕС да го направи а те са по могъщи от османската империя, при това българската религия не отговаря на новите европейски ценности.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Руският коптор с калта по улиците и външните тоалетни разработи ли новият Москвич? Заплатите в Русия станаха ли поне като в Гърция, или още са под българските?

106

До102

преди 2 месеца

Става дума, че руската посланничка, признава за влиянието на Русия върху нашата църква, и се чувства обидена, защото влиянието започва да секва.

105

до 91

преди 2 месеца

Ти явно не живееш в тоя свят. Каквото ти е натикано в главата, няма изкарване. Не сме 5 човека. Има Добро, има и Зло. Не ти трябват специални лещи да ги разпознаеш. И малко да си отпушиш ушите и да си отворш душата. Защото другото е грях. Имаше един филм от 90те. "Пропадане". Главният герой, който е престъпник, но се мисли за добър човек, когато се изправя пред смъртта: " И значи аз съл лошият? Как се случи това?"

104

Анонимен

преди 2 месеца

Един чук в главата и при Неофит. Тая гад само да я видя някъде.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?

102

Анонимен

преди 2 месеца

Надигащата се финансова катастрофа води Запада до истерия.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Европейската комисия в момента проучва въздействието на доставките на руски селскостопански торове и зърно върху общия пазар на страните от ЕС и обсъжда необходимостта от въвеждане на ограничителни мерки. До днес Европейският съюз, въпреки препоръките на Вашингтон, не е въвел забрана за внос на руски торове.