148

Анонимен

преди 3 месеца

На война армията на всяка,от воюващите страни се стреми да унищожи, оръжие, бойци и техника на противника. Не виждам какво странно е станало, а под мен е пълно с *** коментари

147

Хм

преди 3 месеца

Не зная, кой и какво унищожава, но днес украински дронове са ударили цели на до 900 км. от границата на руска територия! Руски групи сражаващи се за Украйна са навлезли на руска територия и са ангажирали руснаците да атакуват с войска и авиация. Руснаците са вдигнали хеликоптери, а украинците в това време са прокарали дронове тъй като руското ПВО се е затруднявала с разпознаването и прехващането на правилните цели.

146

Анонимен

преди 3 месеца

наистина, 3 унищожени украински танкове е внушителна цифра, в сравнение с нищожните загуби от 3-4 хиляди единици на подобно руско въоръжение!

145

Анонимен

преди 3 месеца

Една ракета от $1000 успява да унищожи техника за $60 милиона ...на това се вика далавера,те затова американците не искат да дават оръжие на урките. -----///----- Ракетата струва поне 10 000 долара, а Абрамса нов е около 8 млн, а тези втора употреба са по два за милион... И имай предвид, че всяка ракета не уцелва. А докато го уцелят, Абрамса е направил куп бели.

144

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да обещаят да не палят повече абрамси

143

Анонимен

преди 3 месеца

Не се разбра руските ПУТУРИ каква връзка имат с американските танкове.

142

Анонимен

преди 3 месеца

Ъъъ, 3 танка Абрамс унищожени и за това цяла статия?! И то от армията, която претендира, че била 2ра в света! Да кажете нещо за близо 3000 !!! унищожени руски танкове?

141

Да

преди 3 месеца

Хах ,укро-*** изтрепани до крак на границата с Русия ! Има видео вече .

140

Анонимен

преди 3 месеца

Американците газ пикаят, дават им техника ама с инструкции, как да я пазят, да я държат далече от фронта а ако недай си боже някой танк бъде унищожен информацията да се засекрети дълбоко.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Една ракета от $1000 успява да унищожи техника за $60 милиона ...на това се вика далавера,те затова американците не искат да дават оръжие на урките.

138

анонимен

преди 3 месеца

Пардон, а можете ли да ни информирате колко руски самолети СУ, А-50 и кораби са безвъзвратно загубени. Добавете също и танкове за да имаме база за сръвнение. Иначе някак едностранчиво изглежда.

137

Руснак

преди 3 месеца

Е аз от къде да знам ,че били непробиваеми горят като всеки друг танк

136

Анонимен

преди 3 месеца

До 133 Е те нямат динамична защита американците и наши гледаха руската щора като инддианци компютър

135

Анонимен

преди 3 месеца

Васи нали руснаците вадеха чипове от съдомиялни за ракети. Смятайте как са ви промили мозъците! Радвахте се като деца.

134

Анонимен

преди 3 месеца

Краварите Евролунатици знаят ли , какво е това танк само знамето на дъгата могат да развяват или да пuкат на лобка да им тропка

133

Анонимен

преди 3 месеца

Те откъде да знаят че са непробиваеми ? Не четат новини. Чукчи .Неуки ватенки .

132

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

На руснаците танкове им не требат, дайте им тоалетни и канализация.

131

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Forbes забрави да добави че всички танкове идват без динамична броня и без всички екстри,щто то американците страх ги е че руснаците ще разберат таините на американското ВПК

130

Анонимен

преди 3 месеца

Досадните дрончета вършат работа . Един в атака и един мавик 3 да наблюдава.

129

Гошо

преди 3 месеца

Украинците не искат нито американски, нито западни танкове защото горят като факли. Голям незащитен купол и лесен за целене. Това което пишеш Петьо е измислица, отправи го на украинците за повдигане на духа, но истината е друга и загиват по 500 души в направление. Даже скоро показваха двама с един автомат без патрони на фронтовата линия.