11

До бьлгария

преди 3 месеца

На едно ниво сме с ботсвана по -бвпАма те са напред - зимата не плащат баснословни сметки за ток и парно

10

Анонимен

преди 3 месеца

Личи си,че не си пият лекарствата масово и в МС. Киро вече не можел да си купува лекарствата за дислексия. Всичко отивало за памперси на най-малката му дъщеря. Асен не се пиел хапчетата за кръвна захар и за базедовия поглед.Денков вече не можел да си купи хапчетата за простатата. Започнал да иска направление за катетър от Хинков, че като отишъл в Украйна - Зеленски нарочно пускал сирените, за да ги вкара в бункера, а там направил голяма бела Денков и сега иска лекарство за запек по здравна каса.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Най - важното нещо е да си поддържате Функцията на Стомаха за Производство на Киселина и да поддържате КИСЕЛИННСТТА в СТОМАХА ВИСОКА, понеже Киселината в стомаха обработва ХРАНАТА и след това сока от Задстомашната Жлъчка неутрализира КИСЕЛИНАТА.... ТАКА, ЧЕ Викока КИСЕЛИННОСТ и ИЗПРАВНА ФУНКЦИОНАЛНА ЗАДСТОМАШНА ЖЛЪЧКА са в основта на ЗДРАВЕТО.... ако си намялявате киселинноста то храната става НЕОБРАБОТЕНА, и идват БОЛЕСТИТЕ.....

8

До Чехия

преди 3 месеца

Заради такива като теб я нарисува така

7

Анонимен

преди 3 месеца

До при комунизмаПри комунизма нмаше лекарства. Лекарства които белите хора ползваха от 1960-та и 70-та като например най банално лекарство против киселини което между другото е перфектно за язваджии като инхибитори на протонната помпа (видът на лекарствата) тук стана известно след 1995-та. Сега няма язваджии щото има това лекарство.Преди гълтаха сода за хляб и се гърчеха в болки като ги врътне язвата. Хубавото на кумунизма беше евтините сметки и храната дето не винаги я имаше.Другото-не.

6

1221

преди 3 месеца

До при комунизма Тя тази демокрация я докараха другарите ти от ДС и КГБ. Я върви 1000 км на запад да видиш истинската демокрация.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Това,че не могат да си купуват лекарства го пиша в коментарите от години. А знаете ли, че на зъболекар не ходят?

4

Обективен

преди 3 месеца

Как може да опровергавате Сапунения Министър Мижитурков ? Той вчера заяви,че със спестените от лекарства пари,пенсионерите ще ходят на театър. Тоест,ще сменят културните мероприятия , след като 9 месеца при управлението си изпрати пенсионерите а и цялата държава " на кино".

3

България

преди 3 месеца

По икономическо развитие е на едно и со ниво с Ботсвана и двете страни имат по 9000$БВП на глава от населението. Вие панели си мислете, че живеете в държвава, а не дупка от Третия свят!!

2

ъъъъъъ

преди 3 месеца

за това пък лекарствата за мигрантите са безплатни .

1

Анонимен

преди 3 месеца

Промяната е факт!!!