193

Анонимен

преди 2 месеца

Откакто сме в ЕС, вече се чувствам европеец. Вярно нямаме си икономика, но вместо нея имаме престъпност, наркомани, корумпирани политици. А вече и мигранти--терористи. С влизането в ЕС разбрах че няма нужда от образование или собствена армия, а дори и от собствено мислене. В ЕС са много умни и те обещават да мислят вместо мен.

192

долу ес

преди 2 месеца

искаме ЕС по примера на тихоокеанското търговско споразумение на сащ, пътуване без визи и търговия, просто и ясно! никакви общи политически органи

191

долу ес

преди 2 месеца

някой да каже кой проблем ни реши ЕС? само създава такива ежедневно и са все брутално нерешими. ЕС е нужен само като икономически такъв, свободно движение на хора и капитали, без общи политически органи, особено неизбираеми като сега ЕК! а отскоро стана и военен съюз! нашият статут трябва да е като на швейцрия, норвегия, лихтенщайн, англия, сърбия ...

190

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 208 Добре нека отворат САЩ тогава защо не дават и на другите да заминат и пращат нали е още по-добре. Те и проститки пращат нали.

189

Зозо

преди 2 месеца

До Анонимен... Може да те уволни след 1 час. Не е на месец.... Хахахаааа, пък в Блатная не може да те уволнят на часа ли бре?!? Хапчетата веднага другарю :))))))))))))))))))))))) Те там не ги уволняват, направо падат от прозореца :)))))))))))))))))))))))))))

188

rambaldievskievich

преди 2 месеца

То, пък, 190, вие, русофилчовците, сте едни закАчени!... Мани се! За морал и чест пишеш, а не правиш сметка, така да се каже, че от любимците ви на теб и подобните ти от рф (съкращението го писах по-преди какво значи) и вие самите в частност, по-"морални" и по-"държащи" на честта със свещ да търсиш (като Диоген) няма да намериш. 'бах тоя "морал" русофилски, 'бах тая "чест"!

187

Европейско ми е

преди 2 месеца

България е почти 20 г. в ЕС, а българите продължават да мият чиниите на краварите.

186

Новото BMW M6

преди 2 месеца

С три месеца работа като метач в САЩ се копува.И останат пари за гориво за цяла година.

185

Кефи ме как

преди 2 месеца

всякои проучва показва, че хората не са доволни, не искат война, не искат украински внос, обаче управляващите ни тъпчат в устата военна реторика, украински внос и още по-калпаво управление.

184

Анонимен

преди 2 месеца

Не познавам нито един жендър, но за такава нищожна извадката от населението промениха сто закона, преха цяла конвенция, а англосаксите измислиха и нова граматика. Защо ни занимават с тях, като са толкова малко?

183

Анонимен

преди 2 месеца

197- И ОТ ТОЯ РАЗВРАТ И ДЕГЕНЕРАЦИЯ ЛИ РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ В ЕС ИЗПРАТИХА В БГ НАД 2.5 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА 2023Г- ВИЖ ДОКЛАД НА БНБ/?

182

Анонимна

преди 2 месеца

Затова, ли излизат по улиците на европейските градове за да изразят одобрението си от управлението на европейският съюз. Откакто дойде Фрау Урсула , ЕС затъва все повече.

181

ГРУПА АХАТ

преди 2 месеца

НИ ПРЕДУПРИДИХА ПРЕДИ 35г. С ПЕСЕНТА ЗЕМЯ НА СЛЕПЦИ.

180

Един метач в САЩ

преди 2 месеца

Взима по 8 хиляди рева заплата бе дрогаре.Един познат беше студент работи 3 месеца като продавач на сладолед и си купи скъпо БМВ в БеГето и като го нидите по улиците се комплексирате.

179

Зозо

преди 2 месеца

На мен доктор Радева ми е забранила да пия вода

178

Зозо

преди 2 месеца

Няма по-голям скъсняк от руския скъсняк с външна тоалетна и нарязан вестник на пирон вътре :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

177

dmx

преди 2 месеца

Никъде в изследването не е споменато това, че ЕС счете за по-прагматично да се съюзи с българската мафия срещу гражданите, а не обратното - както очакваха всичка. Това е голямата измама. Тези, които се занимаваха с рекет и приватизация сега ЕС ги угоява с еврофондове, от другите събира по-високи данъци и ги дави с бюрокрация. И за това няма в изследването

176

Анонимен

преди 2 месеца

До Американ 193 Трябва да свършиш за 4 часа. Никой не ти плаща 8 часа.

175

Анонимен

преди 2 месеца

повечето българи разсъждават така: аз съм се родил и трябва да живея добре без да съм учил или да имам амбиции. Искам да имам яка жена, къща, кола и голяма заплата, защото съм се родил! В Германия такива като мен живеят добре! Да ама: в Германия по-голямата част от хората са образовани и амбициозни. Бай Г живее добре благодарение на тях.

174

Зозо

преди 2 месеца

Другарчета в САЩ е 15 долара часовата ставка. За 12ч. смяна 180 доларес :)))))))))) В родината ви Блатная толкова взимат на месец :))))))))))))))))))))))))))))