132

според мен

преди 2 месеца

Ако си мислите, че само с мигранти ще се разминете, значи много сте збъркали! Чака ви мобилизация, а тези мигранти ще утешават вдовиците и дъщерите ви!

131

Анонимен

преди 2 месеца

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ЗАБРАНЯВА НА БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖИ ДА ШЕСТВАТ ПО УЛИЦИТЕ НА РОДНИЯ СИ ГРАД, НОСЕЙКИ БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА!

130

Софийски наркоман

преди 2 месеца

Изкарах 100 кинта за 2 часа и пакетче дрога. Кой ти ги дава.

129

Анонимен

преди 2 месеца

Хората помнят кой доведе копейките в парламента. Вашите протести заедно с маяма, отровното трио и други аниме герои дето искаха да влезнат в схемите ама гербавите не ги пускаха. Напълниха гушите и се покриха, така и с тези след някоя година. А тук наистина може да ескалира с тая злоба и противопоставяне. До 2019 г не беше чак така. Дано не се стига до крайности, само това и липсва на тая бедна държава.

128

Жендрфлуид програмис

преди 2 месеца

Минах с Тесла-та покрай протеста да видя каква е тази шумотевица и да подам сигнал за неправомерно изхвърляне на отпадъци (български знаменца по улицата), когато група силно пигментирани и видимо подсилени от стероидни вещества младежи започнаха да удрят по колата ми. Явно единствената тесла, за която са чували, е инструмента тесла. Стана ми тъжно за тези озверели и оскотели младежи и се прибрах вкъщи, без да подавам сигнал.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко договори с Меркел мираните още през 2016-та година.

126

Анонимен

преди 2 месеца

Смелите клавиатурни защитници на арабелите да заповядат пред мигрантския център в Овча купел да се разберем!

125

Анонимен

преди 2 месеца

Когато протеста започна минах оттам. Най-отпред бяха активистките на Лелки-Герб в Овча купел. Всички държаха чисто нови напечатани плакати с образа на кмета Терзиев. Все едно, че той отговаря за мигрантите в Овча купел. Имате си районен кмет и той е от крадливата ви партия. Обърнете се към него. Или към министъра на милиционерите, който също е от ГЕРБ.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Като цяло веселба си е - отидохме, викахме 1 час, взехме 200 лв за пиене, ядене и цигарки. Мерси Кирчу, пак да звъннеш

123

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам защо някой хора пишат тука за Русия, Украйна и т.н.Аз лично обичам и се интересувам от България, а не от други страни.За България е вредно това, което става с тези мигранти - истината е, че те са с друга култура и манталитет. В огромната си част са почти неграмотни, диви и мързеливи хора. Не трябва да се допускат тука. От Цум до Лъвов мост е като Бейрут.Преди да се усетите целия център ще стане така.

122

Анонимен

преди 2 месеца

Бежанците ще заменят българските мъже в леглата на жените и дъщерите им ,когато ги мобилизират за фронта.Та ,от тази гледна точка е добре да се опознаят предварително и да се харесат по някакъв начин.Все пак,баджанаци ще стават.

121

Анонимен

преди 2 месеца

Потвърждавам, че Про100 кирчу н плаща кеш за протеста. Младежкото пп дб дава по 50 лв на съучениците да идат да викат. Сина ми ме пита дали може да иде днес

120

запознат

преди 2 месеца

Офшорките на Кирчо и Кокорчо пазаруват можно имоти от руски олигарси в Лондон с пари получени от докараните в БГ престъпни арабски елементи! За всеки доставен в БГ терорист страната депортирала го у нас, плаща добра сума която евроатлантиците присвояват! Гласувайте пак за тях, за да заприлича държавата на Афганистан!

119

Анонимен

преди 2 месеца

Овчекъпещите като дойде другаря им Путин да ни освободи, ще им гледаме сеира как се тъпчат и препъват един в друг да бягат в дегенериралия запад и да видят какво е наистина да живееш сред бежанци.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Като цяло веселба си е - отидохме, викахме 1 час, взехме 200 лв за пиене, ядене и цигарки. Мерси Коста, пак да звъннеш

117

Кой откъдето е

преди 2 месеца

При арабите война в момента има само в Йемен и Палестина. Всичката останала пасмина да се прибира по родните места! Потребители на социални помощи не са ни нужни - имаме си индийци!

116

Анонимен

преди 2 месеца

Потвърждавам, че Копейкин плаща кеш за протеста. Младежкото възраждане дава по 50 лв на съучениците да идат да викат. Сина ми ме пита дали може да иде днес

115

Със сигурност

преди 2 месеца

122 Неможеш да дадеш отговор на въпроса защо.

114

Анонимен

преди 2 месеца

До до 112. При тия умни с фенер да дириш не можеш намери.

113

Анонимен

преди 2 месеца

Протеста е организаран от пп дб. Видях доста активисти на крадливата партия между качулките и знамената.