107

Анонимен

преди 2 месеца

Утре и агенциите за имоти ще изпищят , че няма търсене в Овча купел , а после и в цяла София и затова падали цените .Стойте и гледайте !

106

Анонимен

преди 2 месеца

Пич , първо си оправете цените по заведенията .В Румъния е доста по евтино , а какво остава за туристически държави , като Хърватия и Черна гора . Полиция трябва да гъмжи и хората да са спокойни .Нямате клиенти заради цените , не заради друго .

105

До 103

преди 2 месеца

Какво ще се случва през лятото?

104

Аз

преди 2 месеца

Ние пък искаме полицаи с автомати в центъра.

103

Анонимен

преди 2 месеца

тоз Мазньо докога ще се мъчи да разсъждава - не му се отдава - полицаи с тежко въоражение с трябват - това е

102

Анонимен

преди 2 месеца

Час пик е

101

Анонимен

преди 2 месеца

Не може да се конкурирате с нито една държава , защото в България нощувките и храната са по скъпи от другите места . Значи аз в Гърция мога да нощувам за 40 евро , а тук не . Естествено че пак съм в Гърция .За едната вечеря на Св.Валентин , само за храната дадох 220 лева (добре, че ме огря после ) . Това нормална държава ли е или е пълно с измамници ?

100

Красимир

преди 2 месеца

Ако знаете какво ви очаква през лятото бедна вий фантазията гражданчета. Скоро ще бягате от София.

99

00

преди 2 месеца

На тоя миризли.ец защо му се обръща внимание???

98

До Анонимен 95

преди 2 месеца

Недомаслет тRоле, не ти ги знам копейките, нито центовете и не ме интересуват. Не е нужно някой "да вие на умряло", за да видим реалността у нас, но скоро ще завием всички, заедно с теб, когато посегателствата от престъпната натресена ни сVолоч зачестят. Ти и децата ти, ако въобще имаш такива, а не зацентваш само за собствения си тумбак, също не сте имунизира против тях.

97

&&&

преди 2 месеца

Проблем са и тия скакалци и полицаите с автомати.Един изперкал полицай може да сътвори куп проблеми.А и не искам да живея в държава в която ,на всеки метър ще ми искат лична карта,заради някакви шалвари.Да не плащат децата ми ,а да пазят там овча ли е кравешка ли е купел да не ги пускат извън местата където са на курорт.

96

Този,

преди 2 месеца

беше съгласен и с зелените хартии и другото насилие срещу клиенти и персонал на завенията...затова много от персоналът напусна и доста малки заведения, затвориха и приключиха съществуването си. И няма да свикваме с някакви о**тре**пки, докарани в страната ни да ни налагат техните "ценности"...Ако толкова се е загрижил за "мигрантите", да се изнася от България...

95

Анонимен

преди 2 месеца

И аз не искам мигранти на центъра ама какво да се прави. Като гледам изпълненията на сглоПката, песледната цел е да се превърне България в бунище за радиоактивни отпадъци и резерват за бежанци. Да живеят и БББ (Боко боклукчийския бос) и Мишока ДенкоФ дълго и щастливо.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Не му ходете в заведенията много е скъпо за едното нищо ! Бойкот

93

Анонимен

преди 2 месеца

Ти може да не щеш, понеже не ти пука за сигурността на българските граждани, но при това положение, с тези подкупни продажни управляващи, които ни натресоха престъпници от чужбина, това е повече от наложително.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Очаквайте копейките да алармират за безпрецедентна бежанска криза. Ще вият на умряло така както правеха за газта, че ще умрем от студ, и както за ваксините, че ще умрем след 6 месеца...

91

Анонимен

преди 2 месеца

На тоя все някой му пречи на ''бизнеса" ,сега и полицаите :) А клиентите дали и те не му пречат :)))

90

Анонимен

преди 2 месеца

Точно в центъра на Милано до катедралата , тежко въоръжени техни полицаи ли жандармерия ли не разбрах и бяха много народ , обаче рестората пълен .Пицата ми беше 10 евро , в много хубав ресторант в топ центъра ! При нас е голямото дране . Всеки който е ходил например в Гърция и Турция , знае първо какви порции носят и знае накрая колко плаща . Такова извръщение като в България , няма никъде по света .

89

Глупар

преди 2 месеца

А,бе,ресторантьора,що в Истанбул все повече и повече туристи пътуват,а там по улиците не само полицай,а и войници с автомати ходят?Автоматите пречели на вашия бизнес-крадене?

88

мак

преди 2 месеца

Той не иска, а хората, те какво искат?