27

Мда

преди 3 месеца

Еми проблема се решава лесно или всички в хотели или всички в лагерите за да не избухва напрежение и протести

26

Анонимен

преди 3 месеца

Много скоро ще има и бунтове на мигранти в центровете за настаняване. Те вече са препълнени, а хората там негудуват заради дискриминацията спрямо тях и Украинските бежанци, които живеят в хотели.

25

Проблемът

преди 3 месеца

не е в мигрантите, а в червеножопите подгъзници.

24

Ужас

преди 3 месеца

Като започне напрежението не искам да сьм на мястото на министъра тия си търсят правата и полиция хич ги не плашиВ франция вилняха повече от месецТо бяха барикади , запалени автомобили натрошени магазиниМиналата година ако помнитеЛетяха коктейли молотовБлагодарете на сглобката ви

23

Правилно

преди 3 месеца

Възраждане, БКП/БСП, Има-няма такъв народ и отчасти Атака са опасност за нашата национална сигурност и пРезидента може.

22

Анонимен

преди 3 месеца

В западна Европа вече казват на мигрантите с криминални регистрации: "Или влизате в правия път, или отивате в България".

21

хаха

преди 3 месеца

Пак слагаме каруцата пред коня.

20

Мда

преди 3 месеца

Един сподели , че се чустват дискриминирани и не са настанени в хотели и почивни станции като украинцитеВсьщност е прав няма как да се оспори каза нещо и за разлика в помощите

19

Анонимен

преди 3 месеца

Значи стрелба на месо и никакви Урсули-марсули, НПО-та и защитници на ядрените физици от Близкия изток не искам да слушам. Тук е България със съответните закони, наредби и т.н. и първо задължение на органите е да предоставят безопасност на българите, а не на някакви маргинали тръгнали да бягат от демокрацията, която им внесоха краварите.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Аз имам по-добър план.От лагера към летището до вкъщи. Даже самолетните билети ще са им безплатни. Ние черпим

17

ПЕНКО

преди 3 месеца

ТЪПО - ТЪПО ---ВМЕСТО ДА СЪЗДАДЕМ КОНЦЛАГЕРИ ЗА МИГРАНТСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ -НАВЛЯЦИ НИЕ СЕ ДЪРЖИМ НЕ ПО ИЗРАЕЛСКИ --ТЕПАНЬЕ И ТЕПАНЬЕ ---И ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО ДЕСТИНАЦИЯ ---НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ -- А ЗА ОТ 12 ДО 30 ГОДИШНИ МЪЖКИ НАВЛЯЦИ !!!!!!!!!!!!!!!ЛА-ГЕ -РИ !

16

Жмръц

преди 3 месеца

И защо?Защо министера академик-химик-кибик,проф-доктор ои героий на труда разписа договора?Всъщност,какъв договр разписа?Защо всяка вечер тъмни субекти с куфари пристигат от таксита в центъра на София?на министера му пожелавам ей тези да му влезят в къщата!Пр0дажно ме ке ре,както и Мара габрата!Ицо С0п0ла, Кир4о и сие,на съд и 3атвор!

15

Избирател Пп

преди 3 месеца

Явно ще се живее като в газаКато започне полицейският часХората направиха своят избор на изборите в подкрепа на евроатлантическите ценности

14

мдаа

преди 3 месеца

Не мога да разбера от къде ги намираме такива? Няма ли да е по-лесно и по-добре тия "сборища на лица с различен произход" да не бъдат в София? Значи първо преминават незаконно границата, второ ги возим и настаняваме в София и трето ще увеличаваме полицията пак в София?! Такива капацитети и за екскурзовод на едър рогат *** не бих ги назначил.

13

Анонимен

преди 3 месеца

а у сто липи и шекер маала що не стъпвате ?

12

Анонимен

преди 3 месеца

'Засилваме полицейското присъствие в централната градска част и други райони, в които има сборища на лица с различен произход' -- у делиюрмана са поне 90%, що нищо не правите ?

11

Анонимен

преди 3 месеца

Защо полцаите са с калашници и бронежилетки? Нали мигрантите били безобидни

10

Бате джаго

преди 3 месеца

Като дойдат ордите на бате денко и марчето ще отнесьт сградата заедно с министъра за бакьджезе и джилезу

9

Анонимен

преди 3 месеца

Съжалей софиенци но вече се прецакани, а скоро и другите големи градове...

8

Факт

преди 3 месеца

Лъже...