145

Опорчо

преди 3 месеца

Русия бие НАТО, чрез Украйна!

144

Анонимен

преди 3 месеца

Нормално е голташка Русия от безизходица и яд да използва ядрено оръжие. Очаквано е. Все пак в Киев за 3 дни йок- 190-хилядна армия беше прагазена от Украйна за 5 дни. Русия остана без нищо, освен артилерия от КНДР и дронове с двигател от косачка от Иран. Направи ли беля голташка нагла Русия, става пустиня за около 20 минути. Лошото е, че планетата си заминава.. И не забравяйте- голташка нагла Русия има стотици цели, а НАТО- една единствена.

143

До хм

преди 3 месеца

Тактическите са малки бойни глави! Може да се изстрелват с почти всичко, според разстоянието! Другото е стратегическо! Много по-мощно, с големи ракети, като на Ким Чен!

142

R

преди 3 месеца

До Петър Не знам, за какви чипове говориш. За две седмици, три установки патриоти в преразход - видеа бол. Днес, още един NASMAS, също.... Добре, че им паднала точостта, че :) Не разбирам, кой ви пълни главите с подобни тъпотии... същото е и с Ейбрамсите. Последните два, са от среща с Т72 :) някак си живеете, в паралелен свят, в който западните оръжия, са хипер гига, галактически и безаналогови :)

141

Анонимен

преди 3 месеца

Какво би удовлетворило Кремълските психотици- Украйна да се признае за победена и да плаща репарации- познах ли?

140

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците, ако бяха сигурни, че няма да падне още на тяхна територия, отдавна да са използвали!

139

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Сащ се готвиха чтото се надяваха Русия да го направи и всичко да тръгне по сценария на атлантиците,обаче Путин и там ги надхитри и взе инициативата в свойте ръце!Сега малообразованите разбраха че каузата им е загубена заедно с Украйна и се опитват да се върнат в играта!Таз информация не случайно изплува точно сега!

138

Дървар

преди 3 месеца

Буратино пак лъже.

137

Анонимен

преди 3 месеца

.....а да казаха кога ще плащат репарации на Разбита Украйна, или те са терористи и не трябва да плащат нещо такова....

136

Хм,

преди 3 месеца

каква ли е разликата м/у тактическо и бойно оръжие?

135

Анонимен

преди 3 месеца

Русия иска да бие НАТО! Интересно, защо го прави в Украйна? Да напада директно, докато са само 32 държави!

134

Анонимен

преди 3 месеца

До Петър Ти си неграмотен бе!

133

Вентилатор

преди 3 месеца

А той вятърът не духа към русия нали? Радиоактивен прах ще има чак до Сибир. Ама копейките са npocmu.

132

asd

преди 3 месеца

До Петър Пепи, може да си прав, но може и да не си :) Като игра на покер, е това! Ако го хванат да блъфира руснака, майка и жална на Русия. Залогът, е голям и аз лично не бих накланял играта в тази посока. Веднъж, предупреди, втори път предупреди, и ако въпреки това не го послушат и влязат с големият блинд, той няма да има избор, и трябва да реагира, иначе ще му хванат блъфа, и той ще е пътник, и всички около него :)

131

Анонимен

преди 3 месеца

Че за кво й е на Русия да гърми ядрена бомба до себе си? В това няма смисъл. Виж, у Вашингтон кога и да гръмнеш ядрена бомба все е късно, пък и са по-далеч и е безопасно.

130

Петър

преди 3 месеца

Това, че неможели да смъкнат Искандер са глупости. 1. Искандер е точен само с западени чипове, с Руски точноста му пада 6 пъти. Смъкнаха няколко противовъздушни щита понеже използваха изключително голям брой искандер (Със западни чипове) и успяваха да промъкнат по една от тях зад защитата. Скоро чиповете ще свършат обаче.

129

ПП Пр0стото си е

преди 3 месеца

Пр0сто! кво го мислите?!

128

L.

преди 3 месеца

До ПорЦелан - E, освен ако не видят, че от хохлите вече нищо не става и мозъците им са промити окончателно във врагове на Русия... Тогава една санитарна радиоактивна зона с Европейския съюз даже ще е полезна и решава проблема за 50 години напред.

127

ПИТАНКА?

преди 3 месеца

Ако се използват ядрените оръжия колко време човек може да оцелее? И болезнена ли е смърта?

126

Петър

преди 3 месеца

Руснака няма топки за ядрено оръжие. Само плямпат ала бала. 2 години още немогат да завземат "Руските" територии а камоли по навътре да навлязат. Нямат и флота вече в черно море, а Одеса щели да превземат. Със салове ли ще нападат?