61

Анонимен

преди 2 месеца

Нивото на бедност в Русия е на исторически минимум. В България бедните са два пъти повече.

60

Мъка!

преди 2 месеца

Гуяма мъка!

59

Анонимен

преди 2 месеца

10 часа.....ядат, пият и се смеят на овцете, които чакат отвън да чуят предизвестената "новита" - разбрахме се!

58

sd

преди 2 месеца

В скута на пeeвски е само боко, макар с-в--и--нята да казва друго. Боко спечели изборите след орешарски - 2013 с негласното обещание че ще махне дпс от управлението на България. Вместо това Боко седна в скута на доган още тогава и превърна ГЕРБ в държавно организирана мафия-бухалка.

57

Хм

преди 2 месеца

То Левски го е казал какво се полага на националните предатели!

56

БАНко

преди 2 месеца

ЦИРКАДЖИИТЕ СЕ ПРЕГЪРНАХА В СКУТА НА ПЕЕВСКИ !!!

55

Мда

преди 2 месеца

Надявам се вьзраждане , бсп , итн да ги забавят с делкането поне - половин година или повече докато дойде тръмп докато реализират проучвателни мандати за кабинет

54

sd

преди 2 месеца

Хем да няма заеми, хем зърнари, хотелиери и пътищари да са с пълни гуши и да не плащат ддс. Как искате да стане? трябва конкурс за фокусници!

53

Мда

преди 2 месеца

Ако бсп или итн си напазарят няколко депутати като -пп , по раноМогат да сьставят кабинет вьзраждане , бсп , итн

52

Анонимен

преди 2 месеца

Ще има евроатлантическо управление за ужас на копейките! Промяната продължава!

51

Хаха ха

преди 2 месеца

Дори да не реализира кабинет вьзраждане може да бави мандата както направиха тия , после и бсп итн и годината миналаДелкане няма да има идва тръмп

50

Анонимен

преди 2 месеца

Първият който знае за преговорите е Плевнелиев. Сам се похвали по телевизията пред една мисирка преди часове, че цял ден си говорел с преговарящите от двете страни. Питайте него какво става по Конституцията след връчването на мандата! Нали е много отворен?

49

Хаха ха

преди 2 месеца

И като даде радев папката по конституция на вьзраждане каде им отиват преговорите и делкането както го нарекоха те самите

48

Анонимен

преди 2 месеца

Борбата за кокала е безмилостно жестока. Борбата както казват е епична. Девет месеца не се разбраха, сега баламосват народа, че е много сложно, а всъщност всичко е за едните пари. Което не е за едните пари, е за много пари. Алчни аматьори разсипаха България. Заемите, които теглят няма да ги плащат те и децата им щото ще си бият камшика в чужбина.

47

Радев голям

преди 2 месеца

Нещо не схващам за какво преговарят -те полупиха мандати преди 9 месеца сега мандата ще трябва да бьде даден на вьзраждане 3 тата политическа силаС вьзраждане ли преговарят за кабинет

46

Анонимен

преди 2 месеца

След продължителни преговори (от 10 часа) си стиснаха ръцете... после гушите.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Тя държавата рухна, те се борят за кресла. Последната крепост е енергетиката, която в момента е в колапс. Някакви от ЧЕЗ са превзели НЕК и от стъкларски завод, в язовири и каскади някакъв от В и К, в ЕСО пак ЧЕЗ и всичко скоро ще се срине. Централизират всичко, а министерство, БЕХ и който трябва не реагират, сякаш се връща комунизма властта да е в един. Управляват като частници нагло, безпардонно и самозабравили се без грам капацитет и отговорност.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Като изключим Асен Василев какво му е лошо на това правителство? Сега при ротацията ще дойде Бойко със стадото лелички и жална ни майка.

43

Анонимен

преди 2 месеца

До Сашо ПиратаМного е лесно със заеми, но кой ще ги връща. Замислят ли се тези пп експерти, че ни заробват. Предишните финансови експерти не прекаляваха със заемите, и се справяха сравнително по- добре, при отлична финансова дисциплина. Сега пълна либерализация, и до кога.

42

нали чаткате?

преди 2 месеца

Както и да връткате, итънъ, възраждане, бесепе, да си слобкате пепе, дебе, герб - след края на Специалната военна операция ЕС се разпада и България отива в нищото. Вече никой няма нужда от България, ще се молите на Ердоган да ви вземе, защото България сама нищо не може, ама нищо.