568

Анонимен

преди 2 месеца

Разумен съвет към неразумни хора!

567

Ха ха

преди 2 месеца

Поредният руски ф.е.й.к.От Ватикана току-що опровергаха,че думите на папата са извадени от контекста.Папата не е и споменал даже Украйна.

566

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите евроатлатици от ПП ,ДБ,ДПС кво чакат ,да ловят влака и в Украйна ,там на жп гарата че ги чака зеленото джудже и че и. Подари по една малнихера да се бият срещи русията )

565

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Американофилите, настройте *** АИ да пише на бългрски, че от его русский акцент направа падладявам. ГОСТ не е БДС

564

Викито Нуланд

преди 2 месеца

е архитекта на Украинското мазало. Сега я съдят. Май проекат е тотал щета!

563

Анонимен

преди 2 месеца

До дедо Ванго_казваш, всички трябва да преклонят глава пред средновековния руски варварин, и защо?... ядрени оръжия имат и други държави, само че не е здравословно за планетата, кремълското и бункера няма да го спаси, ще трябва към Марс да се насочи мизерника

562

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна да развява бялото знаме, означава да клекне на окупатора, що за съвети дава тоя...а той иска ли да клекне на престъпника патриарх на руската църкава, дали иска?...

561

Американофилите,

преди 2 месеца

В нощта 9 срещу 10 март 1945 година, стратегическата бомбардировочна авиация САЩ извършва най-масовото и голямо моментно масово убийство в историята. 280 тежки бомбардировача В-29 хвърлят над столицата на Японии 11280 бомбови касети AN-M69, всяка содържаща 38 суббоеприпаса с ***. Или общо 451200 запалителни бомби по застроения със запалими дърввени къщички град.Количеството на загиналите - 84 хиляди, и то само тези, които са намерените.

560

Анонимен

преди 2 месеца

Източните комунисти се прегърнаха със Западните комунисти.

559

Американофилите,

преди 2 месеца

Абе бързо тичайте да защитатвате американста демокрация в Украйна! както го представате, руснаците след Киев са пред Вашингтон!

558

дедо Ванго

преди 2 месеца

Да внимават новите членки на Нато след 1990 година.Ако има наказателна акция на руснаците с ядрено оръжие няма да са Държавите от тъй наречените Велики сили.Има Магаревци не само у нас а и в цяла Европа които не мислят с главите си.

557

Нормално IQ

преди 2 месеца

Интересно кога нашите родоотстъпници и западни помагачи ще си дигнат малко интелигентността? Даже афро-американците се катерят нагоре по стълбата на еволюцията, а американофилите ни скачат от нея сами!?!

556

Анонимен

преди 2 месеца

Папата е прав ,но коката не разбира ,,подаряват му милиарди ЕС и сащ и още 70 държави как че опусне тия наивните които го подкрепят с. милиарди )човека си купи и голяма яхта но с пари на ес или на сащ )

555

Анонимен

преди 2 месеца

Развяването на белия флаг от Украйна казва Папата и допълва с преговори . Та то много пъти се говори за преговори но Русия не се изтегля от Крим . И какъв е смисъла след което ще последва поробване на Украйна,Литва, Латвия ,Естония и СССР се възстанови.

554

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Поздрави -Путинaхам, и недоправения брежнев като истински шахматист ще размени хасково за ленинград, щото ще получи тактическо предимство, такале? не забравяй че градовете с нормална инфраструктура в кацапстан не са чак толкова много

553

Анонимен

преди 2 месеца

Ами зеле ако беше развял белия флаг още в началото щяха да са живи тез всичките хора.

552

Анонимен

преди 2 месеца

Вярно е.Украйна остана последната православна държава ,от кога монголския нашественик превзе Русия.За Папата това е добър повод да съкруши последния бастион на православието е Азия.За Папата , Путин е съюзник в това пъклено дело.

551

Анонимен

преди 2 месеца

Най на края нещо умно от попа.

550

Американофилите,

преди 2 месеца

Има мнооооого вакантни места в чуждестрамнния легион помагачи за Уруина! КАКВО ЧАКАТЕ?? Помагайте!

549

краваромучалките,

преди 2 месеца

кефите ме! :) сред живите определено сте спо-ниско IQ от урките щото те се свършиха.