49

Анонимен

преди 2 месеца

Дайте некой лев на София -Запад и гледайте на другата страна докато те се забавляват с мигрантите и въпроса ще бъде решен за 2 дни ,, мигрантите '' ще си тръгнат доброволно.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Ей шкембе, вечният студент Джамби влезе ли в казармата?

47

Хай да викнем

преди 2 месеца

Трябва да ги интегираме, да се сливаме с тях, да женим момите си за тях, да им даваме гражданство...Те са бъдещето на прокаженото ни племе, няма друг начин.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Няма мигранти. Има нарушители на държавната граница и по тях трябва да се стреля на месо!

45

Колко такива парцали

преди 2 месеца

Ей шкембе!

44

Анонимен

преди 2 месеца

До ХамстерНикът ти казва всичко за тебе., това, че са нуячите на българското дете студенти по медицина го казва Денков, която подписа за Шенген с мигранти, нали?

43

Анонимен

преди 2 месеца

В момента ви украйнизират и нацифицират. След това ще ви изпратят на Източния фронт и на ваше място ще заселят всички мигранти от Европа. На шкембе войводата сигурно са му платили доста, за да ви направи на пушечно месо. Я вила на бахамите, я мезонет в Маями. Все някъде трябва да бяга от бежанците.

42

Предлагам

преди 2 месеца

Онези пришълци, които се намират на територията на България и са над 15-годишни веднага да започват работа там, където недостига работна ръка. Това да е условието за оставането им тук и да важи и за жените, включително и за онези пришълки, които имат деца на възраст над 6 месеца. Във всеки бежански център те сами да избират чрез гласуване по 2-3 от тях, които да остават на територията на този център и да се грижат за децата, докато майките са на работа. Ако не им харесва, да си заминават!

41

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименНе те ли е срам да защитаваш побойниците от Африка и Близкия Изток, утре такива студенти по медицина ще убият теб и твоите деца.Ти българин ли си въобще?

40

Анонимен

преди 2 месеца

До Сър ПичукТо ограда има, но от ПП и ДБ умишлено са я повредили на много места, за да ни напълнят с мигранти.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Защо му давате да се изказва на този шкембак той ни" оправи" с Македония стига му .

38

Анонимен

преди 2 месеца

150 години след гибелта на Апостола на свободата Васил Левски, България отново е под ислямско иго.Ислямисти беснеят над бащиното огнище, а чорбаджии с фесове ни сглобяват поредната почит към Сарая."Мъдрият" султан им казал, че не иска избори и всички чорбаджии се старят да угодят.Псевдоинтелектуалци лъжат народа и го приспиват с песни за някакво бъдеще на зелените ятагани.А народеца видял всичко лъжовно вика, окей, ама като дойде Путин всички в Арктика.

37

Сър Пичук

преди 2 месеца

Ако имаше ограда нямаше да са тук, но твоята партия взе милионите за ограда и направи едно голямо нищо

36

Моето предложение

преди 2 месеца

Всеки пришълец да подписва декларация, че е съгласен да живее в бежански център от затворен тип и ако ще се бие с подобни на него, това да става само на територията на такива центрове. Ако наруши това, което е обещал, подписвайки тази декларация, да бъде веднага експулсиран!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Щом и на този му е платено да се изкаже и да настройва общественото мнение, смятай за какво става въпрос.

34

Румен Спецов НАП

преди 2 месеца

Имаме нужда от Бежанци и Емигранти - млади мароканци и арабчета от Судан и Ирак...Особено в ВРАЦА, ВИДИН, МОНТАНА и ПЛЕВЕН--НЕ ОСТАНАХА ХОРА....ДА ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ ДАНЪЦИ, и ДА СЕ ПЪЛНИ ''НАП'' , и Азната .

33

Хамстер

преди 2 месеца

Некви студенти от Англия с по-тъмен тенс спречкали с други студенти и плужаците изпълзяха от ямите да съскат фашизъм. Безполезни бездарници без един ден трудов стаж в живота. Освен 2 те години дето е бил бакшиш Копейката... Само плашат народа з да го *** после...

32

Въздушен Шенген

преди 2 месеца

Осъждани мигранти ще бъдат принудително депортирани от ЕССР в периферията България и заселвани за постоянно!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Вас, нацистите, ще ви изпратят на Източния фронт, а в Чалгария ще останат мигрантите. Зиг Зеленски Викинг и Зиг Зииг чисти Арийци Кирчо и Тапирчо! За чист Чалгарийски Райх! Хайл чист чалгариец Сунак!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Подкрепям предложението му тези бежански центрове да бъдат извън големите градове (най-добре е да бъда далеч от населените места), да са от затворен тип и да ги охраняват тежковъоръжени жандармеристи! Ако на някой мигрант това не му харесва - да си заминава от България.