68

Анонимен

преди 2 месеца

Ако се заслушате в Путин човек които дава пресконференция от 7 часа без да чете похвално,за много хора тази война е престъпление но този човек знае какво прави и го подържам .

67

Анонимен

преди 2 месеца

Слушах изказване на Кадиров неговите главорези те имат мисия за залавянето на зеления ,нещо щял да го прави Кадиров но не казаха .

66

Е тоя нищо

преди 2 месеца

не е направил така като чета. То и два дрона "удариха" Кремъл, но освен смяна на керемидите друго не се наложи.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Гаща плява ! тоя джурналист е завършил Харвардъ с Киро прос100то нищо неможе да му се разбере ко е написал уж дронове в Одеса посел някакви евакуации . Явно преди да пише е шмрънал ана-лно дрога

64

Борба и единство

преди 2 месеца

На противоположностите. Зеленски сутрин рапортува, че Русия се бои много от НАТО-то, вечер докладва, че Русия ще нападне НАТО-то. Понякога променя реда, от сутрин-вечер към вечер, сутрин. Логиката реши:1. Ако Русия се бои от НАТО-то, то няма да го напада. 2. Ако Русия ще напада НАТО-то, то тя не се бои от него. Объркан съм.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Наистина много коментатори и в Русия и извън нея смятат, че е трябвало още в началото да се използва тактическо ядрено оръжие. Укрофашистите щяха да се ликвидират на место и щяха да се спасят животите на много руски момчета.

62

Освободителка

преди 2 месеца

Русия е наша Освободителка, трябва да подкрепяме нея, а не фалиралата Украйна!

61

В Украйна

преди 2 месеца

Събаряха паметниците на Червената армия. Сега Червената армия събаря събарячите. Каквото повикало, такова се обадило. Мислете жълтопаважници. Ако можете де. Насила хубост не става.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Стана интересно с тази война беше много скучно преди ,сега ми е интересно коя държава ще нападне Путин .

59

Анонимен

преди 2 месеца

Слава Русия.

58

СССР

преди 2 месеца

Сутришен мощен удар ядрен трябва да се нанесе в Киев да се прикачат ядрени глави на ракетите кинжал те нямат хващане , да се изчака 1 месец и всичко с багери да се изрине,след това да се направят атомни централи заводи за батерии всякакъв вид зарядни могат да я направят химическа площадка за ракети бомби батерии ще се вдигни икономиката .

57

Анонимен

преди 2 месеца

Удряйте здраво, руски братя, България изцяло ви подкрепя!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Оправихте Украйна Русия анализирахте всичко ракети дронове кинжали леопарди станахте военни експерти браво от луд по луд идва .

55

Анонимен

преди 2 месеца

русофашистите бомбардират вече и собствените си заводи. Ужас!

54

Леля чичо

преди 2 месеца

радвам се за шведите , от днес вече са в НАТО, месечната им такса ще е само около 1.2млрд *** пари, всеки трябва да цака за да може англосаксите да си правят войничките

53

И

преди 2 месеца

До Факт Руснаците, като навлязат в западна Украйна, какво ще правят там? Сега изгледах едночасов клип в който руснаци разсъждават реално, какво очаква Русия при три варианта на приключване на конфликта/победа, загуба и замразяване/. Тук може да пишете, каквото си искате, но хората не са големи оптимисти!Разсъждаваха по въпроси от Путин и правителството, през икономиката на страната, та до социалните придобивки и живота на обикновените руснаци.

52

Кавармаков

преди 2 месеца

Ами ако дрона е с ИИ мачка всичко и не признава .... хаххахахха

51

Те

преди 2 месеца

Русия си знае работата,ударите им не са случайни и напразни.Те се научиха вече да бият техника и войници на НАТО.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки ден чуваме едно и също Русия Украйна там да се трепят да не пипат Европа този зеления ще ни завлече в война един луд Путин +един наркоман ,цял свят направиха на луди , САЩ точно 3 часа и от Русия Украйна нищо няма да остане по добре САЩ да ги одари и двете държави .

49

Анонимен

преди 2 месеца

Час по скоро Русия трябва да освободи Одеса и да отреже държава 404 от Черно море .Това е най важното сега