66

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев обложи и църковните мишки с двойни данъци!! И сега се хвали с колко увеличил приходите! Вървете си!!

65

Анонимен

преди 2 месеца

Ако беше пред мен , щяга да му издърпам ухото , да му отперя един зад врата , за да му изчистя негативната енергия , да му наместя чакрите , и да му махна депресията .

64

Анонимен

преди 2 месеца

Безумно е, че още не сме ви изгонили с камъни.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Докато няма народен съд , със съответните конфискации , каквото и да казват по телевизора , няма никакво значение ! Кире , защо не отиде на 3 ти Март на паметника на Свободата -Шипка ?

62

Хмм

преди 2 месеца

На нас, не ни е приоритет. Изобщо не искаме, точно сега да се въвежда еврото. Но, за Асен си прав. Едва ли ще се намери по- добър (добро, добра или за каквото там се самоопределя) да управлява кражбата на 30 милиарда евро от резервно то обезпечение на лева. Изключително опитен е в тази област.

61

Зозо

преди 2 месеца

ППДБ-тата заминават на 9-ти коловоз :))))))))))))))) Рундю президент, Росен Желязков служебен премиер, Боко и Шиши /Доган/ играят в парламента.... :))))))))))))))))))))) Може да гласуват шеф на парламента Вигенин и нещата заспиват :)))))))))))))))))))))

60

Валя

преди 2 месеца

А бе по- големи безумци от вас ,пък и самонадеяни,нагли , не са управлявали България.Нормалните хора ги е гнус от вас.

59

Зозо

преди 2 месеца

Хахахаааааа, Кики още не е разбрал, че оттече в канализацията :))))))))))))))))))))) Боко ще ги унижава до понеделник - гаргари :))))))))) Кики нали знае, че Рундю ще назначи за служебен премиер Росен Желязков. Хахаааа, още си мисли, че е някой Кирцата :)))))))))))))))

58

Анонимен

преди 2 месеца

Киро , Асен е много вреден за държавата , от него тръгна инфлацията и съсипването на целия бизнес . Моля те , не спирай хапчетата , защото започва да си личи .

57

Анонимен

преди 2 месеца

Е как е възможно едни да крадят, а други да държат портфела? Боко си иска портофела в чекмеджето!

56

Скучи

преди 2 месеца

Финансовото министерство е фикс идея на Кокорчо. Нямаше да има правителство ако от ГЕРБ бяха отказазли той да е финансов министър и това говори много. Основните измами на измамника (доказано) Василев минават оттам. Най-голямата измама минава точно през еврозоната. 50 милиарда освободен валутен борд + масови заеми от ЕЦБ (които ще бъдат пренасочени към фирмичките на ПП/ДБ уж за инвестиции). Външно за Денков беше прах в очите. Кокорчо и финансовото ще е ябълката на раздора. Дано има избори.

55

Червения Пират

преди 2 месеца

Кокораа и Канадеца са продукт на Херо Мустафа и Зелените Чорапи.

54

хаха

преди 2 месеца

До до 1Айде бе, затова ли Чехия не го въвеждат, Англия така и не го въведе. Договорено е, но няма срок, ***. Собствената валута е независимост, ЕС е обречен, да приемаме валутата му е самоубийствено.

53

Анонимен

преди 2 месеца

До анонимен 47. Ти не разбираш ли от шега? Искам да кажа, че Тиквата иска да заграби всички министерства !

52

Анонимен

преди 2 месеца

Петков, вземай си ги и двамата, Лена и Асен и обратно в Харвард за да си доучите !!!

51

Реалист

преди 2 месеца

Напротив, про100 Киро. Смяната на финансовия министър е повече от умна. Защото е тотален некадърник.

50

Анонимен

преди 2 месеца

ХАхаха на премиер смяна може, на финансов министър - не! Големи смешници всичките

49

Samo minavam

преди 2 месеца

Кирца, Дон Боко, така се е насъскал, че ще Ви бръмчи и двамата тариката с 200

48

баба мара

преди 2 месеца

защо да е безумна всички вън оставка и нови избори с нови лица махаите се защотосте вредни колкото повече стоите във властта толкова по лошо става за нас

47

Анонимен

преди 2 месеца

ДО коментар "ай-добре е Мария Габриел да стане и финансов министър!" Недей така за Габриелчето. Не чу ли записа? Нейната най-голяма мечта е да стане премиер. Длъжни сме да и угодим на фасоните.