51

Юлиян

преди 2 месеца

Нищо бе,нищо!Само че,всичко ни се пише на зад--ка.И по време на Втората световна много нещо сме произвеждали,накрая,като теглят "чертата" на Парижката мирна конференция,ако не са били тези против които плюете,за малко да си останем без половин България.Южна граница на по-малко от 30 км. от Пловдив.Сегашните ви "куратори" щяха да ни оставят с малко повече от на нищо.

50

Пл

преди 2 месеца

Какво ли би казал Пламен Горанов за това?

49

ГЕБРЕВ

преди 2 месеца

Да няма Новичоци и експлозии+пожари.

48

Грешка

преди 2 месеца

Вместо Чавдар Войвода, да се чете Чапкън Бабаит! Моля за извинение тенкю вери мач!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Ако тва беше верно, заводи щеха да гърмят като пушкала на арабска сватба.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Пълни глупоости! Просто сме писали изнесеното от складовете като "произведено"! Няма да се изненадам ако скоро пак започнат да гърмят военни складове.. особено преди някой да тръгне да прави ревизия на наличностите..

45

Анонимен

преди 2 месеца

Па я произведох най-много алкохол от сички европейски селяни и дестилерии взети заедно. Ей ся ви повервах.

44

Журналята от Dnes

преди 2 месеца

Избиха рибата! Русия е в Европа...Трагични сте!

43

До 45ти

преди 2 месеца

Загуба на ресурси ОкРаЙна скоро няма да я има. Но, пази си гордостта хората със психични проблеми трябва да са позетивни все пак :)

42

Анонимен

преди 2 месеца

Смятай колко са зле ония въъъъ

41

Чавдар войвода!!!

преди 2 месеца

Браво и пак браво!Колкото повече снаряди,толкова повече ммъртви бблядьове,толкова повече оорки изплували от бблатата москалитские!Ега не остане жива бблядь по всички земни кълбета!Термоядрен огин да ги гори,молекула от тях да не остане!Всичките им градове,села,паланки и пещери ррушняшки да се уунищожат!!!Не ми ппука ако Света иизгине,но жива бблядь да не остане!Ббачкайте по всички заводи до изнемога,но ррушняшката ккръв да залее планетата!

40

Точно в десетката

преди 2 месеца

Класиране в цялата Европа по произведени боеприпаси 1. България2. Русия3. Беларус 4.Албания

39

Анонимен

преди 2 месеца

Муахахахаа, може да се каже, че голяма част благодарение на България украинците мачкат русия. Нещо с което наистина се гордея!

38

Анонимен

преди 2 месеца

Кинжала от черно море ще долети за по малко от 5 мин върху убиташкият ви завод глу-паци правете си пияр още

37

Анонимен

преди 2 месеца

Хвалете се още утре ще падне някой дрон или Кинжал на шибаният ви завод и тогава ще събирате железата 3 години олиг-офрени

36

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ни изпраскат една междуконтинентална балистична ракетка върху заводите ни за снаряди какво ще кажат тия смешни клакьорки които се сцепват да продават снаряди на Украйна? Могат ли руснаците да го направят? Могат разбира се имат стотици такива ракети.Ние с какво ще ги спрем ? С плешивото кубе на Тагарев или с Кирето разпенената уста.Или с брадата на Шиши ? Всички те са много корави и смели ама ако стане напечено ние обикновените хора ще страдаме а те ще пият коктейли по островите далеч от тук.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Къде са ги продали? Да не са заминали за Хамас?

34

Анонимен

преди 2 месеца

Сякаш имат някакъв принос за заводите от съветско време!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Супер долнопробна хвалба.В Бг няма един държавен завод всичкото го прилапват някакви частници които дават некви умрели пари на робите докато те се къпят в парите спечелени с кръвта на милиони.Пак ли държавата ще строи завод на някакви частници които когато са на загуба ще играят "дайте ни пари за да не уволним хората" а когато са на печалба са " всичко съм спечелил с честен труд"?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Значи най-богатите държави в ЕС просто не желаят да се занимават с това. Защо по всичко България е последна, а по производство на оръжие е първа? Дори частите за машините в завода са руски. Колко командировки са получили до СССР докато пуснат завода? Защо Франция не може да произвежда? Колко милиона хора има във Франция? Те балсами ли са да не могат да правят боеприпаси?