83

...

преди 3 месеца

В един хор, Менкаджии и Копейки? Нещо май, Борисов пречи и на едните, и на другите! Гответе се за избори! Ако го няма "Аллабалата", убийствена преднина за ГЕРБ!

82

Анонимен

преди 3 месеца

не бързат, а им писна боко всеки ден да повтаря за нови избори, за 8-ми март, да се опитва да ги сплашва

81

Лъжи истина наобратн

преди 3 месеца

ОРИГИНАЛ: "ГЕРБ пита: Защо бързат с оставката, дали ПП-ДБ тласкат страната към избори?" - ПРЕВОД ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИ ЕЗИК: "ГЕРБ се кара: Трябва да ни чакате за оставката, ние ще решаваме дали да тласнем страната към избори"

80

Ле ле,

преди 3 месеца

Менкаджиите вкупом запяха в хор с Менкаджиите! Сигурно е "случайно"?

79

Чудак глупак

преди 3 месеца

....депутатите от ГЕРБ се чудят .... След вчерашните излияния на Бойко, Мария, ..... ? Какво има да се чудиш !

78

KGB textbook

преди 3 месеца

Когато ГЕРБ говори нещо, истината ВИНАГИ, АМА АБСОЛЮТНО ВИНАГИ е наобратно на това, което говорят.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Гербави, що ревете бре? Я хващайте властта и да ви видим!

76

Анонимен

преди 3 месеца

Съдете ГЕРБ по делата, а не по думите. Стига сте ги слушали, той самия им лидер е ТРИЖДИ ОСЪЖДАН за лъжа. На тези всяка думичка им е лъжа. Така са дресирани. Лъжат даже и без повод, за спорта.

75

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ си бяга от договорките и ги сменя с нови. Аз видях само, че Денков единствено пожела да е външен министър и ГЕРБурунгелите използваха това като предтекст ОТНОВО да сменят дневния ред и предварително договорената посока на правителството. Просто ГЕРБ са руска партия и това вече го вижда всеки.

74

баба мара

преди 3 месеца

оставка и нови избори с нови лица спрете оръжието за украина искаме мир

73

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв е електоратът на герб ? От всички политически партии , всички престъпници и шайки , са се натикали в герб , за да не бъдат преследвани от законите в Бг , /имат гръб - гл. Прокурор Гешев , на който му свалиха каскета , НО ОСТАНА ГЛАВАТА/ ,... и ИМ СЕ ПОЛУЧИ , ЗА СЕГА !

72

Анонимен

преди 3 месеца

Нушка таласъмa. Taзи като се изтъпaни на трибуната, каквато е тапишона и бичме и като си разпери късичките ръце, микрофоните и винаги над главата, от къде го намерихте тоя жив Алф? Некои казваха, че била счетоводителка в СИК, но не знам дали е истина.

71

герп мазни

преди 3 месеца

Лъжи, сучене, въртяне. Много мазни. И нито думичка за убития им служител Марти Нотариуса, за Пепи Евро, ни за Гешев. Всичко е точно...

70

Анонимен

преди 3 месеца

Георги Първанов преди 4г. :Трудно ще се изчегърта герб , но не е невъзможно ''!

69

Изчезвайте гербуруни

преди 3 месеца

Ооо цвета на нацията - безволевите кривoндели от ГЕРБ, събирани от кол и вЪже, играят ролята на депутати. Не благодаря! Ае о лево гербурунгелчете пpoтивни.. народа ви мрази, мрази и бащицата ви! Знайте го.

68

Анонимен

преди 3 месеца

За 13г. , ядохме попарата на герб , резултатите какви са :България е на всички последни места в ЕС по всички показатели , най-голяма неграмотност и смъртност , всичко е продадено в БГ ,..... Е , СТАнаХМЕ ЛИ ПО-БОГАТИ ?

67

Химна на ГЕРБ

преди 3 месеца

"Аз съм нагла гербунуга, на народа смъртен враг! Имам шкафче със валута, а на него глок патлак! Тра-ла-ла, хи-хихи, тра-ла-ла хи-хихи-хи! Зная схеми далавери, що съм учил по света! А лъжите ми чудесни, най-помагат ми в беедаа! Тра-ла-ла хи-хихи! Тра-ла-ла хихи-хии!"

66

Анонимен

преди 3 месеца

Минзухарка Петкова , дали намери изгубените ''документи'' , и кога НАЙ-ПОСЛЕ , ще каже каква бе ЦЕНАТА на газа от Русия , докаран в България с американските кораби , ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ?Лиляна Павлова , кога ще върне парите които присвои от язовира в Перник !?

65

ВРЕМЕ Е ЗА ИЗБОРИ!

преди 3 месеца

ИЗБИРАЙТЕ Академик или *Tиквeник*. За Академик - дайте палче нагоре. ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!!! СТАРТ!

64

ВРЕМЕ Е ЗА ИЗБОРИ!

преди 3 месеца

ИЗБИРАЙТЕ Академик или ***. За Академик - дайте палче нагоре. ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!!! СТАРТ!