21

тъпомер

преди 3 месеца

Ха голем смях,маса народ с един танк тръгнали да плашат гаргите.В Русия са изпопадали от смях,ката воените паради на Литва с един стар танк и бронетраспортьор и два коня.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Западните наркомани огладняха и искат да нападат и да ограбват нормалните държави това е целия съюз на АмериканскотоКраварско НАТО

19

Слава на Украйна

преди 3 месеца

ЕС трябва да се готви за война! Ако Украйна се пречупи, Русия ще нахлуе в Европа! Засега единствено героичния Украински народ възпира агресора без почти никаква помощ от вън!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Понеже политиците са саботажни, ще викнат овците да ги пазят и бият за тях....хаххаах 21ви век схема....

17

Анонимен

преди 3 месеца

Всичкото западняк насрааано...оня ден шведи и финладци, сега белгийците. А то Руската кавказка овчарка даже не им обръща внимание на тия западни пинчарчета, камо ли да има желание да ги загризе и удави.

16

Анонимен

преди 3 месеца

СМЕШЕН ЕВРОСАЮЗ СМЕШНО НАТО СМЕШНИ НАЦИОНАЛНИ АРМИИ 20 000/ 25 000

15

до 13

преди 3 месеца

Тебе войнаат и разрухата явно те радват.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Бедна държава е Белгия, отделя само 1,1% от БВП за армията. Не могат да си позволят 2-та процента БВП, който най-богатата държава в ЕС, България, отделя.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха 3,8 милиона пушечно месо ако ги съберат де ? Още ли не могат да разберат Евроизнежените, че и милиард армия дола събереш без боен опит и техника са кръгла нула. В момента Руската армия има най много боен опит и може да смачка всяка една. Правете разлика от война и СВО ако беше война досега нямаше да има и помен от Украйна.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Те свикват, ама няма кой да се свика.Това важи и за България също, няма кой да се яви на такава молба/заповед, защото живота е един и може да се живее навсякъде. Няма ги Левски и Ботев, които да се бият за родината, сега е 21 век и добре го разберете.

11

Анонимен

преди 3 месеца

През ВСВ Белгия се държа 18 дни. През ПСВ Белгия се държа почти 3 месеца. При биката за Ватерло белгийците се разбягаха още при първите изстрели срещу тях.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Всъшност Швейцария има най-голямата армия в Европа. И то истинска армия, защото там запасняците, които са на практика цялото мъжко + % женско население постоянно биват тренирани интензивно на годишна база. Казармата в Швейцария е завинаги.

9

Зайцев

преди 3 месеца

белгия като нация е заминала ,предвижда се да е пьрвата западна муслиманска страна ,,,затова вкараха и толкова много млади мьже от арабия и азия и африка.това ми каза един приятел англичанин

8

Анонимен

преди 3 месеца

Тия защо зорлем искат да вкарат света във война. Щом са толкова нахъсани е редно първите да са управляващите и синовете им, да дават светъл пример, а не да се крият на топло и безопасно и само да дават безумни нареждания.

7

Анонимен

преди 3 месеца

A зa Източния фpoнт koлko ca мepakлиитe?

6

Oт HПO-тo

преди 3 месеца

Kakъв вneчaтлявaщ npaйg! Yes!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Белгия може и да свиква 3.8 милиона, но я се явят 3,8 човека я не. Кого лъжат? Създадоха разплуто, безволево и апатично население за да управляват по-лесно, а сега хвърлят някакви измислени числа. Всеки ще им каже - не ме интересува и честно казано ще бъде прав. Само глупаците се избиват един друг докато други правят пари от това.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Българи и българки, опичайте си акъла за кого ще гласувате на евроизборите!!! Да не се събудите на фронта!!!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Белгия тя е по-малка от България Европа може да събере войска,колкото и слаба де е в момента изтощена от бежанците и войната в украйна, путин ще умре от капсулата в бункеря като хитлер.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Хахха умряха от страх. И как ще се случи? Половината нация е с наднормено тегло и не са изтрезнявали от 20 годиш и насам, зщалто са на помощщи, а другата половина са пасифиати и хипари...