20

Анонимен

преди 3 месеца

По добре на Слънцето да направят АЕЦ, другаря Ким има голям опит в овладяването на Слънцето и ще им съдейства.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Да имат ток като ги изселим там ли?

18

Бай Дрън

преди 3 месеца

Нивото на евроГЪЗлантиците много се е вдигнало. Вече събират и кллошшарите от контейнерите за сммет да драснат по някой ред.

17

Бай Дрън

преди 3 месеца

Мале, мале. А ние планираме до 2035 та да приключим разговорите за нов ядрен блок в Козлодуй с Уестингхаус...

16

Анонимен

преди 3 месеца

До 14. Всичко което е постигнато човечеството до сега преди това е било мечта.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До 15. Не, там няма кого да колонизират. Казва се движение напред, развитие.

14

Фют

преди 3 месеца

До 10. Те, целите са ясни на всички - колонизиране на още територии. Ех, мечтиии.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Мечтите са безплатни.

12

Поднебесен Демократ

преди 3 месеца

Еднопартийна система е формално на хартия! В действителност така наречената партия е една огромна структура от около 90 милиона души, сред които най-способните се изкачват до върха и им се дават управленски лостове на държавно ниво. Вътре в партията има идейни течения и сериозно противопоставяне и дискурс.

11

До 5

преди 3 месеца

Видях видеото. Уникална инфраструктура. Явно много ги боли Краварите щом пищят така напоследък и всячески се мъчат да стартират конфликт в Азия. А междувременно Канадските пенсионери емигрират в Китай. Ето един! Живее си страхотен живот човека. https://youtu.be/lHsxnTfxRSQ

10

Ядрен вампир Z

преди 3 месеца

Тука пълно с ма3ни русофили апък продължават да четат и да се интересуват какво се случва в Русия.Неуспели в живота хейтъри.Жал ми е за вас.Бщ

9

Анонимен

преди 3 месеца

Сравнявам какви цели си поставят Китай и Русия, и какви си поставя ЕС.

8

Фют

преди 3 месеца

Айдеее, те оправиха земята, сега ще оправят и луната. Само се питам, как точно ще стигнат до там? И, взеха ли разрешително от макетата?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Дядката продължава да търси начини да подобри картината, но упражнението е напълно безсмислено, след като тридневната "специална операция" продължава 3 години. Нещастници са, и наистина са нещастни повечето хора, при управление от това ниво на дебилизъм. Добре че не сме част от "семейството" им на прости и изтерзани хора.

6

До 4

преди 3 месеца

Да видим. Наскоро руснаците се отказаха от най-съвременния си танк, T-14 Armata, защото е прекалено скъп, и ще компенсират липсата му с пушечно месо в Украйна. Има някакъв шанс да успеят да изпратят поне една ракета с материали за тоя АЕЦ до Луната до 2035г., ама надали. Руснаците са хора, богати на емоция, интрига, гнусни подмятания и подлост. Но науката е ограничена от предните няколко фактора.

5

Междувременно

преди 3 месеца

В ЕС строим нови полове. Урсулка пусна бюджет за РЕФОРМАЦИЯ НА ПОЛА на цялата партия ППДБ!! Има много желаещи да минат под дъгата и под хирургическия слалпел. Киро и Кокора веднага се записали. А Ицето Иванов дори желае да смени не само пола си но и вида си и от хомо сапиенс ГРАНТОЯД мда стане МРАВОЯД от женски пол.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ето как се пътува с влак стрела в Китай, бизнес класа. https://youtu.be/FgthWgZGb-w Бизнес класата е най-луксозната в Китай! Влакове, самолети, мостове, пътища, язовири и ел. централи, 5джи, 6 джи антени, смартфони и компютри, ел. автомобили,у космически изследвания и космическа станция. И какво ли още не. А тук някакви разбирачи говорят как умирали от глад. Хахаха Айде пъро ние да построим 40,000 км високоскоростни линии пък тогава да говорим, а?

3

До 1

преди 3 месеца

Както Русия така и Китай са на предната линия в областта на космическите и ядрените изследвания. И в двете държави има десетки работещи ядрени реактори, а Китай самостоятелно си построи и космическа станция. Така че тия приказки за картонения танк ги запазете за себе си.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Колко е гнусно да си руснак... Ех, чак изпитвам щастие, след толкова много години на връзка с тези *** по независещи от никого обстоятелства. Когато чета за плановете на руснаците, обречени на провал, се чувствам освободен от тях.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Еми много хубаво звучи, но е типична проява на дебилизъм. В тези две държави не е тайна, че хората умират от глад, ако не ги морят допълнително в лагери. Не очаквам точно Русия да построи АЕЦ на луната, но ако го направи - да си вземат и крепостните селяни и да им осигурят по-добър живот до АЕЦ-а, вместо в тундрата, в името на хуманизма! Шегувам се, разбира се, не очаквам руснаците да построят нещо повече от картонен танк.