15

Турция

преди 3 месеца

Ако се намеси на страната на Украйна, Русия няма вече флот, ще превземат Крим за два дни! Оттам ако ги ударят в Приазовието и Мариупол, за две седмици бушитата са нокаут! И НАТО го може, но трябва много предислокация на войски, разходи, там опозиция, мрънка , лъже, сложно е....

14

До 13

преди 3 месеца

До 13. Голем анализ нема що. По-добре недей!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Западните шпиони най демократичните шпиони.Руските шпиони най лошите шпиони!!Западните бомби най хуманните бомби ,руските бомби най гадните бомби.Западните медии най демократичните медии,руските най цензурираните. И така до утре мога да ви анализирам защо едните лоши са добрите лоши ,а другите лоши са много лоши!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Русия направи за смях колективния Запад въпреки наложените над 16 000 санкции. Обаче фенките на ЕС, сащ и НАТО продължават да величаят Запада и да му робуват въпреки резила.

11

Рано или късно

преди 3 месеца

Ще се наложи тотална изолация на русия, китай и всички други терористични режими....

10

Анонимен

преди 3 месеца

Русия да си прибере 35 000 000 руски граждани обратно в родината, да им обясни колко е хубаво да се живее с мин заплата от 300лв и средна 1100лв след данъци и с мин пенсия- 200лв и средна 400лв.- и с цени европейски.

9

Щирлиц

преди 3 месеца

Победит!

8

Анонимен

преди 3 месеца

"От началото на войната в Украйна 51 руснаци - бизнесмени или политици, загинаха при странни обстоятелства в страната и чужбина." 51 ... аз мислех 10.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Е тоя с хеликоптера яко се е прецакал. Ако си е мислел , че ще вземе половин милион и ще си лежи на плажа в Испания. Да беше помислил пак. Руснаците няма да оставят така един хиликоптер някой да го продаде от тяхно име. Разбира се, че ще го накажат.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Както видяхме руските служби и армия са тотално пробити, тъй като американците знаеха за плановете им да нападнат Украйна още няколко месеца предварително! Не е особено трудно да пробиеш един руснак свикнал на бедност и лишения, като му дадеш една нормална сума за белите страни... На него ще му се види цяло съкровище

5

Извод

преди 3 месеца

Видиш ли руски гражданин (рушистанец, ватенка, ***, самогонец, гречколюбец, ак ащ навън рускоговорящ и т.н.), прангите и в изолатора!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Преди година-две Западът страшно се радваше за бегълците от режима в Москва. Посрещаше ги с цветя и рози. Сега реве. Ква стана тя? Всьо не Слава Богу.

3

Извод

преди 3 месеца

Видиш ли ***, прангите и в изолатора.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Hимa cи миcлитe, чe ви вepвaмe?

1

Анонимен

преди 3 месеца

Има една приказка "който неможе става учител", при тях е същото който не става за шпионин става анализатор и почва да дръжка глупости