359

Наххално

преди 2 месеца

Зеленичко в носленцето с беличко.

358

българин

преди 2 месеца

Истината е, че конгресмена блокиращ американската помощ за Украйна е..... партньо на оръжейния завод Тула!!! Внася от тях на ниски цени руски оръжия и ги продава скъпо на свободния американски пазар!!! Гледа си печалбата човека, пука му за укри и други балъци.

357

Манолски

преди 2 месеца

Демек пак сме от грешната страна на историята в един кюп с укрофашистите и евроджендърите

356

истина

преди 2 месеца

Този човек и тези които седят зад него и му дърпат конците не се поучиха от историята - Руснаците започват зле всяка война и постепенно влизат в час, след което е невъзможно да бъдат спрени - Украйна изпусна времето когато трябваше да търси мир, сега вече никой не може да им помогне.

355

НА ГРАНИЦАТА

преди 2 месеца

НА ДЕЛИРИУМА Е ТОЯ. ТОВА Е ДЪРТ ВЕЙДЪР - ТЪМНАТА СТРАНА. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ЗАГУБИ. ТОВА ГО ПОБЪРКВА.

354

Анонимен

преди 2 месеца

Поне си призна едно: "никоя държава сама не може да понесе този ад". Довчера руснаците едва се държаха, нямаха ресурс, били първобитни, били немотивирани, санкциите щели да ги задушат, а сега: "никоя държава сама не може да понесе този ад." Да не говорим, че руснаците ги щадят, защото ги приемат като руснаци. Ако действаха като израелците, не знам с коя дума щеше да замени "ад". Болно човече.

353

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Според руската пропаганда, всеки ударен жилищен блок е бил пълен с войници на НАТО. Също според руската пропаганда, ако войници на НАТО отидат в Украйна, ще има ядрена война. Руската истина се пише на коляно според нуждата.

352

Анонимен

преди 2 месеца

Не знаех че Америка и Европа се бият със Русия

351

Дядо от село

преди 2 месеца

Срам ще е само за теб Зеленчо! Няма да въвлечеш света във война , заради твои грешки!

350

Анонимен

преди 2 месеца

Никакви пари и никакви оръжия могат да помогнат, ако Русия започне да удря по укротерористите както Израел в Газа. В момента тази измислена държавичка, която вече остава без население, съществува единствено благодарение на милостта и благородството на Русия и на Владимир Путин.

349

Руската федерация

преди 2 месеца

Притежава изключително по опасни оръжия от атомните,които са на автоматичен режим и се изстрелват сами от прецизен компютър със сензори за само насочване към целта на заплаха и нямат никакъв блокаж за спиране.Кой разбрал,разбрал.КОЙ не разбрал ще го информират в CNN.

348

Анонимен

преди 2 месеца

Отново Европа може да е театър на войната, а народите и - пушечно месо за постигане на англосаксонските интереси.

347

Деди

преди 2 месеца

Този Зеленодрешко не разбира ли, че еврозеленчуците и краварите изобщо не им пука какъв пердах яде - било то от рашки, от перси или от кимчета! Гьостерицата с която го налагат е винаги чапата за да усети повече боя.

346

Русия,

преди 2 месеца

драги, произвежда боеприпаси и оръжия 7 пъти повече от ЕС. Какво да говорим повече?! Не знам какво мокри мечти имат натовчетата, ама... някак не е реално да се мечтая ЕС и Америка да печелят нещо, което... някак си... няма как да се случи. Освен да продължат с мечтите и сънищата...

345

Анонимен

преди 2 месеца

Иранските Шахеди се наричат Герани 100% руско производство

344

Анонимен

преди 2 месеца

Ще е срам. . . Единствено означава че него хич няма да го е срам, както остава и без промиле срам за причинените щети на Украина, загубата на на 200 000войнишки и живота, опропастяването на >300 000 000 000$, тонове и тонове оръжие и боеприпаси, овесването на милион укр нахалитета и причинявайки на Запад 3D инфлация докато жена му си купува златно диамантени бижутета. АНАТЕМА!

343

Ванката

преди 2 месеца

Зелката знае, че е пътник без билет. Повечето западни анализатори твърдят, че ВСУ ще издържи до есента. Но що ли си мисля за парад на 09.05 в Киев? Вземат ли Одеса и мачът приключи.

342

Анонимен

преди 2 месеца

Човекът който погуби Украйна и народа и , не е Русия, а Зеленски

341

Ivanoff

преди 2 месеца

Щом Украйна вече трета година държи руското асвабаждение, ясна е работата.

340

didid

преди 2 месеца

мурZZилки, къде е втората армия в света с най-страшните и точни оръжия? Добре че има чукчи да попълват редиците и да търчат напред без да питат. От Космоса си личи че при един конфликт с руzzия НАТО ги сгъва. русите филки имат предимство единственно и само в числеността.