274

Ужас!

преди 3 месеца

Митрофонова честитила националния празник САМО та приятелите на Русия?! Това означава, че Митрофонова пропагондира ясно разделение на българската нация!!!! Разделяй и владей - типично по руски разпалва и използва враждата между отделните групи българи, а после ще искат да ни "освобождават" като Украйна!

273

Анонимен

преди 3 месеца

Мен и химна не ми харесва - комунистически е... Но ко ме пита

272

Анонимен

преди 3 месеца

Българите побеждават сърбите 1885 г.Това е истинска победа за свобода , и наша си.Защото тогава Австро Унгария и Русия решават да накажат българите и да им отнемат свободата .Заради съединението Пращат армиите на съседна Сърбия и чакат да се случи ,,съдбовното".България да не съществува.А българите разпилени...Знаеме кому да сме благодарни за извоюваната свобода.На българите...

271

Парадокс Бг

преди 3 месеца

3-ти март НЕ трябва да е Националния празник на България, защото тази дата НЕ обединява всички Българи, а всява конфликти и омраза!

270

Мнение

преди 3 месеца

Продължава руската пропаганда и декларирането на нашата продажна пасмина на вярност към Кремъл. Националният празник трябва да бъде дата от историята на България която е приемлива от всички българи! При това положение 3-ти март е спорна и разделителна дата за българите и виновни за това не са тези които не приемат тази дата за национален празник, а тия които ни го натрапват.

269

Анонимен

преди 3 месеца

Радеф за първи път казва истината.На 3 март получаваме обещание...Докато не настъпва съдбовната дата 1885 г....Е , ние българите решаваме да си го вземем обещанието сами....Слава на българите!

268

Парадокс Бг

преди 3 месеца

3-ти март е дата, която не е свързана с освобождението ни, а е свързана с края на войната между Турция и Русия! Тогава се подписва Сан Стефанския Временен първичен договор, който не е окончателен, а България не я обявена за независима държъва като Румъния например, а за Васалто княжесто и е окупирана от Русия!

267

Анонимен

преди 3 месеца

, Русия не е освободила нито един народ...Просто няма такъв пример.И аз ми се ще да ,,освободя" Америка.Да станем едно.Ама те не искат...хихихихихи

266

Хамелеони

преди 3 месеца

България е единствената държава в света, която чества деня на своето поробване за национален празник, при това два пъти- 03.03.1878 г. и 09.09.1944 г.

265

Анонимен

преди 3 месеца

На 3 март ние българите получаваме едно обещание... ,,вододел"...Ами още сме във вододел, благодарение пак на братушките.Не искат да не ги обичаме.

264

Истината

преди 3 месеца

Русия се е сражавала за личните си интереси. Никакви освободители не са, а просто окупатори, които са се опитвали неуспешно да прилапат България от разпадащата се Османска империя!

263

Смел Гибсов

преди 3 месеца

Я виж ти да не би да не сте Българи че ми давате минусче а??????

262

Анонимен

преди 3 месеца

Подсети ме...Русия завладява.Тя не освобождава.Благодарни сме , че ни отърва от турците.Обаче идва нов проблем.Как да изгоним братушките.Защото и Левски и Ботев са знаели Че до тоз момент , Русия не е освободила нито един народ...Просто няма такива данни.Няма такъв пример..И са си изкарали съответната поука По добре роби на Султана.

261

До з ти джин

преди 3 месеца

Дръж фронта. Не се напивай . Докато дойдат руснаците да те освободят. Едно време им казвахме съветските другари. Руснаци нямаше.

260

Парадокс

преди 3 месеца

На грузинския и арменския народ, и не само на тях, се вменява същата "неблагодарност", както на нас българите, за да не искат да бъдат самостоятелни и независими, а "вечно благодарни"!

259

Смел Гибсов

преди 3 месеца

Честит празник Българи!

258

Анонимен

преди 3 месеца

Научаваме обаче , че на 3 март не се случва нищо особенно за българите.Турция подписва капитулирация на този ден.Румъния държава.Сърбия държава.Черна гора.А ние българите едно обещание.За ,,вододел"...Ами още сме във вододел, благодарение пак на братушките.Не искат да не ги обичаме.

257

Всички

преди 3 месеца

...тези дебати щяха да се разрешат много лесно, ако Кремъл не беше окрал целият държавен архив на България , при окупацията, или ни бяха дали поне достъп до него! Щяхме да сме наясно, що за освободителка е Червената армия, и що е то "македонска" нация и има ли тя почва у нас! Да ама не! Кремъл дълбоко крие окрадения държавен архив, и ни пробутват болни промити мозъци, да ни четат история! Този на снимката не го броим! Празна манерка!

256

Всъщност

преди 3 месеца

Русия декларира, че създаването на голяма българска държава е изключено. Същото е потвърдено в Будапещенската конвенция от 1877 и в Лондонското споразумение от 1878, подписано непосредствено преди Берлинския конгрес. Очевадно е, че Санстефанският мирен договор е един фарс за пред българите,1878 подарява на Сърбия населените до тогава с българи Нишко и Пиротско. Подарява на Румъния Добруджа с изключение на южната й част,

255

3-ти джин ....

преди 3 месеца

Аз така се напих защото вече не знам от къдя съм .....