36

Българин

преди 2 месеца

Благодарение на ЕС и САЩ днес ние българите всеки ден можем да ядем банани.

35

30% пшеница

преди 2 месеца

Победата на Русия в Украйна ще доведе до големи финансови загуби за Европа, а от икономическа гледна точка ситуацията ще стане катастрофална, каза френският външен министър. Според Стефан Сежурне в икономическата сфера тогава Русия ще може да поеме контрол над 30% от световния пазар на пшеница. Западът трябва да постигне поражението на Русия, без да започва конфликт с нея - "не може да се говори за водене на война в Украйна", каза министърът пред Le Monde.

34

Какво ли

преди 2 месеца

е да си слуга на една Тиква, престъпник и национален предател?

33

Анонимен

преди 2 месеца

Киевското метро трябва да бъде затворено - по-нататъшната работа е опасна за живота на работниците и пътниците

32

Анонимен

преди 2 месеца

Chevron спря заводите за биодизел за неопределено време поради намаляваща рентабилност .

31

Анонимен

преди 2 месеца

Кои си дадоха живота господине?Страх те е да ги споменеш?Срам!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Желязков, спри да обикаляш със свитата си на Държавна издръжка!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Герои на Чалгария, да бъдем отново свободни и Велики! За Велик Чалгарийски Райх! Хайл хан Сунак и Зиг Зеленски!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Къде скрихте мизeрниците тагарев и кирчо на бунарджика в пловдив нямаше къде да падне прашинка а мизерника беше освиркан като му чуха името

27

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Шарлатаните са тези които искаха всячески да променят празника забравихте ли или лъжете по команда

26

Анонимен

преди 2 месеца

Върховна наглост е, че цял ден слушаме изказванията на представители на партията, която настояваше за подмяна на 3-ти март.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя като какъв взе да се изживява? Наясно ли е, че е с нулев рейтинг?

24

Анонимен

преди 2 месеца

Направление Запорожие. Битката за Работино продължава. На изток руската армия се опитва да настъпи северно от Вербовое. Придвижването е много трудно. Зомбитата, чрез прехвърляне на резерви, успяха да стабилизират фронтовата линия в Ореховския сектор. Направление Херсон. Зомбита все още има в Кринки. Освен това има боеве в зоната на острова между Кринки и казашки лагери. Зомбитата са укрепили системите си за РЕБ на своя бряг срещу тази зона, за да сведат до минимум щетите от руските FPV дронове.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Донецко направление. Боевете в Красногоровка продължават. Руските бойци атакуват от юг. По-нататъшното настъпление се усложнява от укрепените позиции на зомбакнацистишена и прехвърлянето на резерви. Съобщава се, че 3-та десантно-щурмова бригада (терористичната "Азов") е изпратена в Красногоровка. Направление Угледар. Най-горещата точка все още остава Новомихайловка, където ВС на РФ се опитват да пробият отбраната на зомбитата. Те не се предават и периодично предприемат контраатаки. Няма значителен напредък за ВС на РФ в това н.м..

22

2

преди 2 месеца

остават джобове източно от Семеновка и между Орловка и Тоненкое. От тях зомбакнацистишена оказва натиск по фланговете. Способността на зомбитата да овладеят наскоро загубени позиции се влияе и от постоянните атаки на руските ВКС, които се нанасят в близкия тил и на предните позиции на зомбитата. Като цяло ситуацията в посока Авдеевка е сложна. Тежки и кръвопролитни боеве се водят за почти всички н.м. западно от Авдеевка. Руснаците очакват, че киевската хунта ще изчерпи голяма част от резервите си, които сега хвърля без милост, в опитите си да си върне загубените преди това позиции.

21

до многото букви

преди 2 месеца

""""Вместо да пишете вашите небивалици излезте навън и направете нещо добро за България можете ли"""" ------- Абе то може, ама веке немъ кой! Наприме да съ вдигнем и да "Изметем" цялата политическъ върхушкъ, дето за 34 години предадоха и изпродадаха държавата!

20

1

преди 2 месеца

Авдеевское направление. Главкома Сирски не блъфираше - зомбираната по натовски стандарт биомаса наистина се опитва да си върне загубените позиции край Авдеевка. Водят се боеве в Тоненкое, Бердичи и Орловка, където ВС на РФ навлязоха не толкова отдавна, но всъщност нямаха време да се укрепят. Предполага се, че информацията за вземането на тези селища под пълен контрол е била преждевременна. Най-тежките боеве сега се водят в западните покрайнини на Тоненкое. Зомбаканцистишена прехвърля резерви в този участък на фронта. Както съобщават някои местни източници, "има много зомбита". Освен това остав

19

2

преди 2 месеца

Отвала на кариерата за креда все още е под контрола на зомбитата. Артемовско н-ние. Има битки в село Ивановское(Красное).Руските бойци се укрепват на заетите наскоро позиции.Зомбакнацистишена контраатакува.Някои източници съобщават,че зомбитата са се изтеглили от Ивановское,а южната част на н.м. е в сивата зона.Тази информация не е вярна.В района на Богдановка(на север) и Клеешчеевка(на юг)зомбакнацистишена периодично извършва контраатаки,без успех.Получената по-рано информация за вземането на Богдановка под контрола на ВС на РФ не е потвърдена.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Washington Post нарича загубата на Авдеевка "съкрушително поражение за Украйна". И той пише, като се позовава на украинската армия, че отстъплението оттам е "било паническо и неорганизирано", като десетки хора са били изоставени в града. Съдейки по разказите на войниците от 3-та щурмова бригада, чиито позивни са дадени от публикацията, мнозина са се евакуирали на собствена отговорност и риск, тъй като заповедта да напуснат града дойде твърде късно и те трябваше да напуснат под масивен вражески огън.

17

Анонимен

преди 2 месеца

На 22.02.24г. С-500 прихвана хиперзвуковия блок междуконтинентална балистична ракета(МКБР).В хода на ученията беше свалена МКБР Р-29РМУ2 Синева,пусната от подводница Тула, базирана в море Лаптеви. С-500 се намираше на полигона Чижа в Архангелска област,над който беше свалена ракетата.С-500 е доказал способността си да проследява хиперзвукови цели, включително усъвършенствани разработки.Т.е. РФ може да прихваща ракети,с които Западът все още не разполага и те не могат да прихванат ракетите,които руснаците имат.Това е всичко,което трябва да се знае за надпреварата във въоръжаването,наложена на Р