537

Анонимен

преди 2 месеца

Земята *** Ботев и Левски отново е робска земя . . .

536

ЕВРОПА

преди 2 месеца

ПУТИН Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК!

535

Олимпий Панов

преди 2 месеца

По измислена професия в света няма от Историк-всичко е лъжа!Днес виждаме как всеки ден историята се преписва по сценарии!

534

ингилиз

преди 2 месеца

До Учете историями като са били прави да са дошли да ни освободят !!

533

азов

преди 2 месеца

вси4ки избягали мъже да бъдат върти в украина и да се бият на фронта лесно е да викаш слава украина по площадите на европа !!!!

532

Анонимен

преди 2 месеца

Облизвате се вий стари проскубани западни лисици за пълната копанка на мецаната, ама не ви стиска да отидете и да вземете, че ще има бой и еван.

531

По-тъпо

преди 2 месеца

нещо не бях чел! Русия трябва да се уважава, така, както се уважава всяка една държава! Без значение кой е президент! Американците са войнолюбци и не обичат да се съобразяват с никой! Целта им е ясна - военно завладяване на света. И всеки, който не им играе по свирката го изкарват крив и изверг! А сега, когато Путин им се опъна, го изкараха най-лошия. Айде да сравним САЩ или Русия имат повече войни зад гърба си!

530

Анонимен

преди 2 месеца

запАда всичко е на обратно... полове молове... знаят да търсят мира само във войната... не-човеци са това

529

Анонимен

преди 2 месеца

Жалко, че хората не осъзнават, че Путин е много по-страшен от Хитлер. Може да затрие цялата цивилизация и дори живота на земята.

528

Анонимен

преди 2 месеца

Москва е заприличала на фенклуб на Бешикташ.

527

Учете история

преди 2 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

526

anonimen

преди 2 месеца

Сбъркаха Русия с някоя малка арабска държавичка..и сега ще е голям кютек. А пък арабите от малката арабска държавичка вече с атук, женят се за наши момичета и ще ни покажат кон боб яде ли

525

Анонимен

преди 2 месеца

Който иска миролюбива Русия, трябва да спомогне за излизането ни от ЕС и НАТО! Слава на Русия, слава! На Шипка се веят руските и български знамена, освиркват недоразумението Желязков! Честит празник Българи! Само с Русия ще запазим светинята трети март!

524

Русоробски фронт

преди 2 месеца

До Анонимен562,Олигофрений,недей да ни цитираш градове и места което ние не ги знаем нито сме били там и не ни интересуват къде ще ги думкат.Тези координати ги разправяй на старшината от съседния блок с форда дето го е паркирал върху тревата

523

Анонимен

преди 2 месеца

Това Не е всичко, което трябва да се знае за надпреварата във въоръжаването, наложена на РФ от Запада. Пиндостански медии безпомощно пишат как в Украйна Руската армия унищожава най-новите оръжия - ЗРК MIM-104F Patriot PAC-3, NASAMS, Abrams, CAESAR, IRIS-T, SAMP/T, Skyguard 3.

522

И обратното е вярно

преди 2 месеца

КОЙТО ИСКА СВЕТОВЕН МИР - трябва да помогне на Русия да разбие наглосаксите от запада!

521

Западното лицемерие

преди 2 месеца

"38 минути запис на офицери от Бундесвера " - ПОКАЗВАТ истинското лице на запада!

520

Анонимен

преди 2 месеца

Русия единствена помогна на Италия по време на К 19

519

Косвени новини

преди 2 месеца

Тия новини са косвено добри новини: руснаците пак чекнат евро-нато - нациките укропитеци!

518

Анонимен

преди 2 месеца

Направление Запорожие. Битката за Работино продължава. На изток руската армия се опитва да настъпи северно от Вербовое. Придвижването е много трудно. Зомбитата, чрез прехвърляне на резерви, успяха да стабилизират фронтовата линия в Ореховския сектор. Направление Херсон. Зомбита все още има в Кринки. Освен това има боеве в зоната на острова между Кринки и казашки лагери. Зомбитата са укрепили системите си за РЕБ на своя бряг срещу тази зона, за да сведат до минимум щетите от руските FPV дронове.