202

82-ОМБР

преди 6 месеца

Не мозе да баде! Това е rнycна лъжа на кремлинските пропагандатори и измамниците от КГБ! В демократична и свободна Украина такива работа няма! А днес.бг са koпeйкаджии и слуги на Митрофанова!

201

Анонимен

преди 6 месеца

Да заповядат в България. Тук украински дезертьори колкото искаш.

200

Анонимен

преди 6 месеца

Да почват да мобилизират градовете.

199

Бай Пешо

преди 6 месеца

Как ще няма. Нека зелената тениска даде пример- след него макарон-а, шолци, г-жа Лайнянова, и всичките нашенци в парламента които щом зърнат дошарите веднага започват да пеят правилната песен.

198

До205

преди 6 месеца

Ще се намерят ама някой друг път,свършиха хайваните готови да станат на кайма за малко зелена шума!Едно не може да се отрече на белогвардейците,попариха мераците на всички абдали-мераклии още в зародиш!

197

Анонимен

преди 6 месеца

Да вземем да им пратим нашите"мъже"Магаренко,Простичкото Оцъкленото Шиши,Бочко и още две дузини знайни и незнайни родни мУже смелчаци!

196

Магаренко

преди 6 месеца

Нека изпратат наши платени войски,само че ще започнат масови оставки.Луди няма.

195

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да има втори Нюрнбергски процес, за всички нацистки групировки и нацисти!

194

Анонимен

преди 6 месеца

Ако се вярва на Зеленски - 30-40000 загинали от укроармията за 2 год се пита къде са другите до 5-600000? Дезертьори? Някой лъже! Кой? Руската пропаганда разбира се. А защо няма хора за мобилизация? На почивка са! И кой казва, че ги събират за да воюват? Просто ги броят. На фронта отдавна всичко е ясно-Русия е разбита, украина си върна териториите, даже е превзела и други! А помните ли какво каза Макрон? А след него Денков и Тагаренко? Ще стане, да знаете! Щом го казаха веднъж, решено е!

193

не останали мъже?

преди 6 месеца

Това няма абсолютно никакво значение. Ще се намерят хиляди западни доброволци (или редовни военни части) които ще воюват в Украйна облечени в украински униформи.

192

Анонимен

преди 6 месеца

Ами като са съгласни да изпълняват заповедите на САЩ и Великобритания и да загиват за техните интереси, как да ги съжалява човек!? Сами са си виновни.

191

Любо нета

преди 6 месеца

Деца и ученици да пращат.Зависи Зелето на колко бело е .

190

Океан Ельзи

преди 6 месеца

Еми слушайте Океан Ельзи, пуснете си някоя песен в тубата да ви се вдигне малко укродуха, може това там видео за една жiнка сапьорка с мините да ви вдигне укродуха, слава на Украйна, слава на героите!

189

Анонимен

преди 6 месеца

Жiнки, жiнки!

188

Американофилите,

преди 6 месеца

АЙДЕ - вакантните места са много!

187

Анонимен

преди 6 месеца

"много хора във Украйна не са адресно регистрирани", друга има 7 синове. Ето що за "хора" са укрите. Като нашите тъмни пиявици.

186

Анонимен

преди 6 месеца

Когато украинските селяни свършат, украинските граждани ще прекратят войната. Така е станало в САЩ при Виетнамската война. Американските бедняци и селяни служат по 1 година, идва ред на богатите и гражданите, те почват да правят протести срещу войната, богатите им родители пишат писма до Сената и пускат връзки със Сената и Конгреса. Войната спира.

185

demolitor

преди 6 месеца

Как ще пращаш на фронта хора , които не искат да воюват и си мислиш , че ще победиш в тази война

184

Урките са овър!

преди 6 месеца

тука има много русофоби! - може да изнасяме :)

183

Зелен Шебек

преди 6 месеца

ЗелениО онзи ден каза , че жертвите му са само 30 000 , пък мъже в Украйна не останали, май е скрил две нули от цифрата