164

Весел Патиланец

преди 2 месеца

До До до 140-тиИ един мармот... - давали са дръг път - всичко от нас е занимавало натам - затова нашето диктатотче, като поискало да му намалят вноската 1986, защото фалираме му показали трипръста комбинация - ПЛАЩАЙ!!!!

163

до 163 Добре, слизам

преди 2 месеца

Баща ми на 23 години, за едно с чичо ми и дядо ми вдигат 4 етажна къща, със собствени пари през 1973-та година. Аз, със собствени сили на 35 години си купих апартамент. От това по на земята не мога да сляза. С тоя тренд, един ден децата ми ще станат собственици на жилищата си като станат по на 50-60 години. Това ли е разпиарената демокрация, за която слушаме вече 35 години, но все още не сме видели?

162

Анонимен

преди 2 месеца

Десетки, стотици хиляди на опашка. Бунтове и метежи в Москва. Украинците настъпват, Путин е в бункер в Сибир.

161

Анонимен

преди 2 месеца

Не че нещо ама... виждал съм повече хора на мачовете между Ботев и Локомотив Пловдив.

160

Анонимен

преди 2 месеца

Приличат на опашките за ваксиниране в България.Краварска пропаганда . Гнусна работа

159

До до 140-ти

преди 2 месеца

Тавариш слез на земята, много хора в русия все още живеят в соц комуналки на които планирания ресурс за експлоатация е изтекъл преди 20-30 години. Соц мрежите са залети от видея с такива случаи където руснята живеят като cкотове. В съвецкия съюз дела на собтвените жилища никога не е бил висок като в българия понеже не са имали денги - давали са ги за такива като нас да не ни загубят като съюзници.

158

Анонимен

преди 2 месеца

Путин: Можем да достигнем до териториите на Запада.

157

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна не може да бъде член на НАТО. Това не е приемливо за Русия.

156

Анонимен

преди 2 месеца

Навални имаше присъда 19 години, тоест ще ходи на избори на оня свят

155

Анонимен

преди 2 месеца

Разведени са. Навална живее от няколко години с Христо Грозев в Лондон. Сега осребрява смъртта на бившия си съпруг да прави пари.

154

Анонимен

преди 2 месеца

честита баба Марта, а Навални не е наш проблем. И какво Навални? Дори не е бил у нас и не се е поклонил, та ще го жалим за нещо си. Нека си гледаме нашите проблеми, които нямат нищо общо с този предател на родината си.

153

Шаши

преди 2 месеца

Изключително много съм загрижен за погребението на Навални. Рева та се късам. Чак забравих да сложа на овците. Ама, трябва да се стегна и да преодолея тази огромна мъка. Никой няма да дойде да ми пасе овците. Даже и Навални.

152

до 140-ти

преди 2 месеца

Пенсионери под наем? Е, това е нещо ново. От целия източен блок (България в това число) не се сещам държава, в която пенсионерите да живеят под наем. Виж обаче в условията на капитализъм у нас ще се появят такива пенсионери, а с днешните кредити е много вероятно след 20-30 години, да наследиш дълга по ипотеката на някой твой роднина.

151

Анонимен

преди 2 месеца

Създаваме си само идоли, герои...А всъщност поредните ментета, псевдо личности.Навремето козирувахме на измислените от соца партизани и ятаци, а сега пък този - соросидни пионки.

150

до 136

преди 2 месеца

Пригожин беше герой. После го обявиха за предател и го убиха. Гиркин беше герой. След това го обявиха да предател и го вкараха в затвора. Историята е една и съща, само действащите лица са различни. Същото го очаква и Путин. Само при теб е различно, тъй като ти си предател и такъв ще си останеш.

149

Анонимен

преди 2 месеца

Недоумявам колко плиткоумни са нашите русофили. То ясно, че са бачкер до бачкер под бачкер над бачкер подпечатани аутсайдери бедняци до живот, слугуващи за жълти стотоинки в тоя прогнил запад или прогнилата западна компания, каращи тия прогнили западни коли и така нататък, ама да не виждат какво става в голташка Русия е смешно. Тъжна картинка. Много тъжна. Господ достатъчно ви е наказал, бедни русофили- аутсайдери до живот. Айде да ми слугувате сега, че бачкотенето ви чака, бачкотещи бачкери!

148

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

147

Анонимен

преди 2 месеца

Ако сега имаше избори ЧЕСТНИ обаче в русия Навални щеше да спечели!

146

Анонимен

преди 2 месеца

Навални е руския зеленски - продажния пл ъх на американците искащ власт, пари и да разтури държавата си! зельо успя - стана богат наркоман с имоти в чужбина и разтури украйна!

145

Анонимен

преди 2 месеца

Не е лесно да си руснак и да си против Путин. Както преди 90 години не е било лесно да си германец и да си против Хитлер.