13

31 март 1814 г.

преди 3 месеца

Руският император Александър I тържествено влиза като победител в Париж, начело на кавалерийските ескадрони на Руската императорска армия. 220 години по-късно бабоеббецът Макрон отново се дръвчи на Русия. КАКЪВ ЩЕ Е ИЗХОДЪТ СЕГА???

12

Шут в муцуната

преди 3 месеца

Наполеон и Хитлер също се извадиха големи мислители, а тоя ли *** - геронтофил ще успее. Алооо, войната е срещу останалия свят, изобщо не е само срещу Русия. НАТО няма никакъв шанс. Събудете се от наркозата

11

Гошо

преди 3 месеца

Западът е един васал на неоконската престъпна клика.До 20 години Европа ще е едно гето,пълно с арабели и ***.Нормалният американец е също жертва на безотечественият капитал и хазарският ционизъм.Единственният пристан на нормалност ще е там където съществува все още православното християнство като носител на ценности и морал.Войната е срещу това.Срещу морала и ценностите.Срещу семейството и патриотизма.

10

Нане

преди 3 месеца

От 700 000 армия на наполеончу във франсето се връщат окол хиляда късметлии... ===)))макарончу да заповяда...

9

Добри Журов

преди 3 месеца

Путин най го е страх от жените на убитите Навални и Пригожин и от Наполеон Макрон

8

Анонимен

преди 3 месеца

Мноо ми е чудно , че тия ни немат нас ората за нищо и квото си са наумили това следва и да праим , даже и оръжие ще ни раздавали да им изпълняваме с него капризите .

7

Анонимен

преди 3 месеца

Франция ще спаси Украйна. Ядрената сила на Европа.

6

Жалък пигмей

преди 3 месеца

Той и Наполеон през 1812 година внимателно обмисли нахлуването в Русия, а после през 1814 година братушките маршируваха в Париж!!!

5

Нане

преди 3 месеца

макарончу, само може да връже на прът белите пожълтели и покафенели кюлюти на бабка му и да ги размаха срещу Русия... ===)))

4

Бабоеб

преди 3 месеца

Тоя *** няма деца и след него и потоп.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Абе то добре го обмислил , ама с кво , като нема .

2

Анонимен

преди 3 месеца

Откакто фермерите искаха да го бият спря да мисли

1

Оставка!

преди 3 месеца

Аз мисля, че трябва да поискаме оставките на Денков и Тагарев. За тяхното изказване, че са против изпращането на наши войски в помощ на Украйна. Би трябвало да подкрепят идеята на Макрон, а те обратното. Това е недопустимо! А пък сме и натовска държава и трябва да защитаваме новите демокрации, ако се налага дори с оръжие в ръка. Свободата изисква усилия и лишения от всички хора и държави. Всички трябва да защитаваме свободата.Нали помните какво е отговорил Апостолът Левски, какво ще прави после.