42

Утайка излиза отгоре

преди 3 месеца

А-а, интересно е през таз демокрация! По бай Тошово време нямаше всеки ден таквиз политически щуротии! Дивотия до шия! А има и банани!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Имаше един виц, че Ботев дошъл да види как е "Свободна Бэлгария" и рекъл: "По мое време беше кон до коня, юнак до юнака, пушка до пушка, сега са мафиот до мафиот, айдук до айдук и *** до ***" :)

40

аааа

преди 3 месеца

ами ще си прави партия защото българският "народ " го няма !

39

Анонимен

преди 3 месеца

Партията на Божков се казва Коза Ностра.А *** Капото няма мъни...

38

Анонимен

преди 3 месеца

На кого му пука какво е направил Васил Божков!? Мафиот от класа, в списъка Магнитски!Но тук няма вой до бога, че е в този списък! Вероятно поради факта, че захранваше със средства "искрено" протестиращите през 2020 г. Васил Божков да внимава защото ПП-ДБ и менторът им обичат да се освобождават от криминалните елементи -справка Къро, Трактора, Нотариуса и ...

37

Анонимен

преди 3 месеца

Тоз ,,център,, Търговски център ли ши бъди ? Нещо като МОЛ . Голяма търговия ще падне с ДПС ту . Като стана дума за търговия биткойна чукна 63 000 долара . Честито на печалившите а на ,,инвеститорите,, в бг икономика - Да не губят кураж за следващия тираж :)))

36

бг смешки 2

преди 3 месеца

ДЪРЖАВАТА е приключена вече - всичко е продадено и раздадено ! това е територия но народа е про***ст и не го разбира ....

35

Дедо Поп

преди 3 месеца

България отново, за пореден път дораза че е свободна, демократична държава. Всеки криминален оттпадък си създаде партия и получи имунитет , както и правото винаги когато го хванат да *** и краде да казва че това са политически поръчки и опити да бъде злепоставен защото се бори за благото на България..... Амин.

34

баба Пена

преди 3 месеца

Всички трябва незабавно да напускат страната щом тоя направи партия и оня другия бившия му ортак кисне в политиката вече повеч от 10г. Тази страна върви от ден на ден към по зле. Мафията е завзела цялата политика.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Уоу. Направо не е нормално само турбо мафиоти да се появяват в управлението. И после ходи гласувай . . . Още 5-10 години и ще приключат държавата . . . ако може да се нарече държава.

32

ааааа

преди 3 месеца

еми как няма да е разделена като народа не става за НИЩО !

31

Анонимен

преди 3 месеца

Мафиот до мафиота мила моя майно льо!България окончателно е загубена. До 20 години ще е разделена на парчета.Това ми говори днешната политика.

30

гост

преди 3 месеца

ударихме дъното с такива кандидатури, То е за затвора отвсякъде, ама партия създал, до кога ще се подигравате с народе.а, ей..., до кога. Трябваше като румънците да ви линчуваме 89-та

29

Анонимен

преди 3 месеца

Как натрупахте милионите си- от ченч бюра- ти да видиш къф гений

28

Анонимен

преди 3 месеца

Още една кремълска държанка ще се прави на политик.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Малий само като си спомня как едни девойки му ръкопляскаха и величаеха в съда- се едно че не е най елементарен грозен *** а умен и красив- а кога тоя гений ще плати милионите си данъци....

26

Зозо

преди 3 месеца

Да припомня: Черепахата лично шефа на КГБ ходи да вади от кауша в Дубай :))))))))) Кеффффф, ся ще дръпне половината гласове на видният руски дyпeдaвeц Костадин Копейката :)))))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 3 месеца

А билетчета ши търкаме ли ? Билетчета ??? Пеевски ли ши ги продава в лафките ? Тия ши завъртят бизнес с ДПС ту .

24

на 100%

преди 3 месеца

Партиите за другите избори ще са повече от гласуващите !!!

23

Анонимен

преди 3 месеца

"Център" идва от Централен Софийски Затвор, нали?