94

икономист

преди 6 месеца

До човека от историческия парк: Сигурно извънземните не искат да позират в удобно за нас време, когато ще сме се подготвили с хубавите телефони. ха ха Може и тези, на които се пада честта да заснемат такъв обект, да не са добри в снимането. И за това си трябва майсторлък, както и за всяко друго нещо. Ти какво очакваш да видиш от едно по-ясно изображение? Как извънземното си подава главата от летящата чиния и маха за поздрав към земляните? хахахах

93

Анонимен

преди 6 месеца

Извънземни са със сигурност. Но не са с добри намерения. Искат да спрат ядрената война, не за да ни спасят, а защото искат да завладеят и ползват планетата. Планета след ядрена война не им трябва. После всички ще са им роби. Вяма значение дали ще са американци или руснаци.

92

Зелен чифут

преди 6 месеца

Тия нлота са виновни за провала на контранаступа!

91

Анонимен

преди 6 месеца

Това е уред, който брои загиналите украинци. Зелю нали каза, че са само 31 000?

90

икономист

преди 6 месеца

Много прилича на обекта, който видях да прелита, а впоследствие и да спре над една сграда, намираща се точно срещу кооперацията в която живея. Става въпрос за централните части на град Хасково - април месец 2019 година. Малко преди него, по същата траектория прелетя самолет, но на много по-голяма височина.

89

Германец

преди 6 месеца

Извънземните се опитват да спрат ядрената война

88

Исторически парк

преди 6 месеца

Защо при положение, че всички телефони са с 4к камери продължават да излизат само супер размазани снимки на нло

87

КъсокракиЙ Мудак

преди 6 месеца

Вие не пАнимаете ве, това е новата безаналогова космическа-галактическа Лада която е танк-самальот-ракета и команден център от която богатир Мухлин наблюдава фронта!

86

Анонимен

преди 6 месеца

Туй да не е от руските космически сили дето и Масквича не могат да си го направяс руски части ми го правят с китайски.

85

Юрий Андропов

преди 6 месеца

Няма проблем. Нека се чудят момчетата. Много по напред сме в разузнавателната практика от тях! А и във военната - по принцип! И милионите , наливани в Украйна от Западна Европа и САЩ няма да им помагат вечно! Вече нямат хора. А и морала им е паднал по - ниско от тревата... Почти никой не иска да воюва заради милионите и националните предателства на Украинската върхушка!!! Това какво говорят по добре платените и поръчкови БГ медии - Изобщо НЕ го й слушайте! Казват това , за което им е платено!...

84

Анонимен

преди 6 месеца

Една журналистка - мисирка я пратили да интервюира войниците в Украйна, свидетели на НЛО. Между другото станало дума, че живеят трудно в окопите без да виждат други хора Журналистката ги попитала:- А как издържате без жени толкова време?Войниците я наобиколили, а единият подхилквайки се казал:- Ами казваме, че сме видели НЛО, за да ни изпратят някоя журналистка.

83

ТОТЮ

преди 6 месеца

Те винаги са били тук и сега са тук,над бойното поле и се чудят на акъла ни, как да ни подхванат и озаптят.Имам предвид онези малките,зелените,с големите очи...Само те могат да ни наместят гюлетата в главите,без да залагат на политиката,нашите,вашите и т.н.

82

Случаен минувач

преди 6 месеца

А какви снимки правеше, когато бях малък, Мойсе Камерман в Русе. Не като тази.

81

Анонимен

преди 6 месеца

Всъщност това няма нищо общо с войната. Просто е поредната проверка за реакцията на народонаселението доколко е манипулирано и управяемо.

80

Анонимен

преди 6 месеца

"Неидентифициран Летящ Обект. Руски дрон-шпионин" - Може да не е шпионин, а качена на дрон РЕБ-система, която лети над позициите на врага и изключва елрктрониката му, целеуказването, комуникациите ...

79

бях на кораба....

преди 6 месеца

Даже звънземните са срещу украйна .... хахаххаха

78

Анонимен

преди 6 месеца

Извънземните се включиха във войната Кремъл ще ги заплаши с една ядрена бомба по кораба:) Да не помагат на Украйна :)

77

Стар Трек

преди 6 месеца

Уважаеми зрители, читатели и радио слушатели, това вече няма да е трета световна, това ще бъде първа междузвездна галактическа война! Скоро се очаква включването и на клингонската, ромуланската и ворломската империи. Мале, мале, какво доживяхме!

76

Анонимен

преди 6 месеца

Зеля пак е на черешата пред Плейстейшъна. Коя е тая игра?

75

Анонимен

преди 6 месеца

Това е всъдехода на Путин!