261

аз

преди 3 месеца

Предлагам Европа да изпрати в помощ на Украйна на фронта всички имигранти дето се изсипаха последните няколко години. Дето се казва - с един куршум 2 заека. А който откаже - обратно в Сирия или откъде се е писал ,че е дошъл

260

Жирик

преди 3 месеца

Страхувайте се има защо след геноцида върху негражданите си нечакайте пощада рано или късно ще дойдем и тогава каждый получит по заслугам!

259

Анонимен

преди 3 месеца

"Копейкаджиите сериозно трябва да се замислят кого всъщност подкрепят? Руският народ или фашисткият режим на убиеца путин?" - Честно казано аз лично не подкрепям нито Путин, нито руския народ. Всъщност подкрепям руския народ дотолкова, доколкото подкрепям украинския. Това обаче не означава, че ще тръгна да обяснявам, че НАТО нямат вина за случващото се в Украйна. Естествено за хора като теб ситуацията е като на мач Левски/ЦСКА. Или си за едните, или за другите. Еми не, не е мач!!!

258

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилите съветват да не се страхувате. Руското робство е прекрасно нещо. Както казваше един мой преподавател комунист в СУ, руската зависимост е все едно 5 годишно дете да те владее какво толкова ще ти направи? Забравяйки удобно че това "дете" те тормози, вкарва в затвори и концлагери, трови и убива.

257

Анонимен

преди 3 месеца

Фашисти са сатрапът путин и кликата му от олигарси и блюдолизци. Режимът в москва е откровен фашистки. Много руснаци станаха жертва на фашисткия кремълски режим. Копейкаджиите сериозно трябва да се замислят кого всъщност подкрепят? Руският народ или фашисткият режим на убиеца путин?

256

Анонимен

преди 3 месеца

В бомбоубежищата гледат гъби- това е.

255

читател

преди 3 месеца

Някой знае ли кво се случва с бомбоубежищата в БГ? Доста се дискутираше темата преди две години :)

254

мдамм

преди 3 месеца

няма бе споко, вие сте в нато, няма да ви нападнат, това означава че ще ядат бой бензиностанцията с ракетите. укр не са в нато и ги лупкат, а голямата разлика е че нато може да се защити.

253

Анонимен

преди 3 месеца

"това да налагаш на чужди държави как да живеят, какви ценности да имат, задължително съветските плашила (паметници) да не се бутат..." - А според теб какво се случва със Запада? Мислиш ли, че Германия примерно е суверенна държава? Мислиш ли, че на тях не им налагат да не се възползват от евтините руски ресурси и да правят хара_кири на икономиката си, за да може една друга икономика да е добре? Наистина ли смяташ, че немците са такива иди_оти да прецакват собствената си икономика? хахахах

252

Анонимен

преди 3 месеца

До До 263_хах определено си продажник, казваш всички требе да клекаме на путинското защото заплашва с ядрени глави... това да налагаш на чужди държави как да живеят, какви ценности да имат, задължително съветските плашила (паметници) да не се бутат...

251

Анонимен

преди 3 месеца

Пудели, защо лаехте тогава срещу Русия. Малко ви е.

250

До 260

преди 3 месеца

Тва ще да е някаква нова европейска ценст да гониш твой гражданин защото се определя като етнически руснак и говори по добре руски отколко литовски, дай ние да пробваме така с турците и да видиш Ердоган след колко време ще нахлуе

249

Анонимен

преди 3 месеца

всички, които са против путин, са фашисти

248

Анонимен

преди 3 месеца

руския фюрер трябва да бъде затворен в границите на държавата си, той е вреден за света

247

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен257_местните руснаци или ще се съобразяват с правилата на държавата, в която са се намърдали да живеят, да не стане да гонят руснаци от всякъде щото за джуджето това е повод да ходи да "освобождава"

246

Анонимен

преди 3 месеца

Ами да благодарят на правителствата си и следващия път да мислят. За тях надежда има, докато за нас..

245

В Балтика

преди 3 месеца

Са посрещнали Хитлер като Освободител от СССР точно както в Галиция Западна Украйна и веднага са създали доброволчески SS девизии от латвийци и естонци които смятат досега за национални герои!!В Германия свастиката е забранена, в Латвиия видях по музеи толкова техни медали със свастика от ВСВ, гордеят се с това!

244

Анонимен

преди 3 месеца

Спрете да биете местните руснаци и няма да има причина да ви е страх. Простичко е.

243

Връщам се от Рига

преди 3 месеца

Те 300 години са били част от Руската империя, нямали са собствена държава преди това са били пощенски клон на немската Ханза Лига..после СССР.. чувах само руски в столицата, руски ресторанти, прекръстени на славянска кухня..В музеите има ордени на Латвийски герои от 1944 със свастика..

242

Дзивко

преди 3 месеца

Чисто историческо, само Литва е имала държава, всичко останало е било част от Руската империя, и те кат Украйна се появяват самостоятелно след революцията на Ленин, от друга страна в едната от страните ако не знаеш езика, а само руски ти отмемаха гражданството, все едно ние да гоним така турците в Кърджали, много си повярваха