80

do Glupaka

преди 3 месеца

"ако не беше СССР"...за нормалните държави в Европа не беше СССР...хахххаахаа

79

Гринго

преди 3 месеца

До Да има вътрешна тоалетна на село - 50 км от Москва.... A милиони американци не смеят и да мечтаят за външни тоалетни и перални, защото са необратимо бездомни и клошари, и жинеят в някой от многото квартали от палатки. Още повече хамериканци са се примирили, че никога не ще успеят да си изплатят бунгалата, които наричат, странно защо къщи. А ако не беше СССР ти на село и външна тоалетна нямаше да имаш. Айде на цегом до посолството за друга опорка, че с тази за тоалетните мога да те разчекна

78

джо деменцията

преди 3 месеца

повишеният интерес на Русия и Северна Корея един към друг предизвика тревога сред служителите на американското разузнаване. Статията е не за С. Корея има пропаганден характер нямащи нищо общо със заглавието .

77

Бай Дрън

преди 3 месеца

76, не само Крим върнаха, но и Северна Корея. Зеленски каза- Крим е наш, в сърцата ни. Какво им пречи да си върнат и С. Корея в сърцата. Нали все пак и дядовците на укрите бяха възседнали МиГ15 и свалиха над 1000 американски самолети почти без загуба на МиГ-ове. Така, че не само Крим е техен, но и С.Корея, за която се бориха укрите и която днес съществува :)

76

Танас

преди 3 месеца

За съжаление в Северна Корея демкрацията е по-развита, отколкото в България (без значение какво ни говорят Костов, Боко и Денков).

75

Анонимен

преди 3 месеца

750 долара??? А защо в долари?

74

Которов

преди 3 месеца

Двойните аршини на родните изфакани друзя: Путин може да затрие милиони заради няколко хиляди пострадали в донбас през 2014та(при незяснени обстоятелства защото има много провокации от рушка страна), а когато хамазчиите избиха в Израел хиляда души за ден, и после израел почна да ги полага, започнаха да *** че избивали много цивилни.

73

Анонимен

преди 3 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

72

Бай Дрън

преди 3 месеца

А защо една страна може да има ядрено оръжие, а други не? Нали хората сме равни. Това не е ли проекция на расизма, според която някои богоизбрани могат да имат ядрени оръжия, а други не? Това някой да ми обясни, после ми говорете за санкции.

71

Пласментов

преди 3 месеца

Само езиковата бариера спира родните друзя да не емигрират в СКорея, иначе отдавна да бяха се преместили в този рай на земята.

70

До Танчето от Гринго

преди 3 месеца

"Има една единствена страна в света, която те арестува ако кажеш или напишеш думата "МИР"! И това не е Северна Корея!".... Права си Танче, не е Северна Корея, а САЩ. Вече пет месеца полицията арестува наред протестиращи, които скандират "ceasefire"(прекратяване на огъня, в случай, че не шпрехаш хамерикански), по отношение на геноцида на Израел, срещу палестинците. Очаквам скоро да почнат и да стрелят срещу протестиращите (демократично разбира се), както пред Капитолия преди няколко години.

69

А за

преди 3 месеца

управляващия режим в България!? За увеличената смъртност в средните поколения,..... За демографската криза, че дори и афганистанците бягат от България ...

68

Анонимен

преди 3 месеца

Ще се у ,дивите, но има американци, избрали да живеят там.

67

Съветски мераци

преди 3 месеца

Да има вътрешна тоалетна на село - 50 км от Москва. Да си купят пералня за същото село . Да вдигнат месечната пенсия двойно и да се изравни с дневната надницата на работник във Финландия

66

Информарционна война

преди 3 месеца

Срещу Русия. Неграмотно написан текст, тип пропаганда соц. идеология.

65

Реалист

преди 3 месеца

До ураа. Що не споменаваш стотиците хиляди изцъклени рашки? Или защото за рушля ците човешкият живот никога не е бил важен. Те и по време на ВСВ дори при победните си операции са давали по 5-6 жертви от германците. Иzzроди.

64

а на непонасям

преди 3 месеца

руски ген зетовци наивсници това са най неприятните същетва

63

до 59

преди 3 месеца

ти там ли си щото ние все гледаме филми със скрита камера от там ,където народа още не знае думата интернет и какво значи това, в болниците няма ток през целия ден

62

Русоробски фронт

преди 3 месеца

Там е рая за русофилите за който мечтаят. Тези пари не са много.Има тук фирмички за бързи кредити и може да ги изтеглят и беж към КНДР....па ако им стиска на мутрите да ги търсят за невърнати пари нека опитат,па може да им нахлупят каските и право у урановите мини.

61

Хахахаха

преди 3 месеца

Туристи в Северна Корея. Хаххаха