47

Анонимен

преди 2 месеца

СЛЕДВАЩИЯТ ПЪ ГА БАБА ВИ НИНОВА ГОВОРИ ПЛАМЕННО ОТ ТРИБУНАТА Я ПОПИТАЙТЕ КАК ЖЕНА ОТ КРУШОВИЦА УСПЯ ДА НАМЕРИ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ДОЛАРА С КОИТО КУПИ ТЕХНОИПЕКС С АКТИВИ ЗА МИЛИОНИ- НЕУДОБНО ЛИ ВИ БЕШЕ СЕГА ПО ГРАДСКИ/СЕЛСКИ КВАРТАЛНИ ЗАСЕДАНИЯ НА БСП ДА Я ПИТАТЕ...ТА И НИЕ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ИНОВАЦИЯТА- ВЕРНИ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ОТДЕЛ НА КРЕМЪЛСКОТО КГБ ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ А НИЕ В БЛАТОТО- ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ В ЗАТВОРА ЗА ОГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Ама как само потулвате нещата , и подлъгвате хората. Червени мазни тарикати.

45

ира

преди 2 месеца

Ха ха ха тез да не си мислят че ние сме от джунглата бе и не сме виждали скитници тези технте са специялни с телефони с интернет знаещи и можещи с пари за подръжка и заплашваттттт ама всички и съдии и прокурори а са и луди .Боже що се излагат тези *** бе ????? цял свят ще ни се смее с тяхното разследване дето е стигнало до скитник

44

Анонимен

преди 2 месеца

ЧЕРВЕН ПИРАТ СЕ ПОДПИСВА ЗАПЛАШВАЩИЯ А НЕ СЛУЖИТЕЛЯТ НА ГДБОП

43

Мноо си тъп Сашеееее

преди 2 месеца

Вземете да разкриете кой ползва скитника като прикритие и не плямпайте глупости, че сте жалки.

42

Да

преди 2 месеца

А лъжа ли е написаното от този "червен пират".....не нали!

41

Анонимен

преди 2 месеца

До Герен ПО О С РА СЕ БАЯ, НЯМА КОЙ ДА ТИ ВЯРВА- НЕ ВЪРВИШ С НАРАТИВИТЕ СИ ИЗМИСЛИ НЕЩО ДРУГО. ТРЯБВА ОТНОВО СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД ЗА ВСИЧКИ БГ ТВОРЕНИЯ НА КРЕМЪЛ- БГ ОЛИГАРСИ ДО ЕДИН С КОНФИСКУВАНИ ИМОТИ И ФИРМИ ЗА МИЛИОНИ.

40

Факт

преди 2 месеца

Всичко което е написал този пират е истина и това го знаем всички....

39

Ухилен

преди 2 месеца

"Скитник - хакер", а? Явор Колев е величие пред вас!

38

Анонимен

преди 2 месеца

ДС и Кремъл ми го говорят

37

Анонимен

преди 2 месеца

Цирк. Изфабрикувани доноси, хора, участия. А хората си мислеха че Зеленски е комедиант. По-добре от българските комедианти няма

36

Анонимен

преди 2 месеца

"Червения пират", голям смях!! Смешници и това човече командва в БОП, срам, затова държавата е сериозно разграбвана.

35

Ами

преди 2 месеца

Значи Мария Габриел и министрите са силно зависими от мафията, за да се подават на заплахи. Ако тези хора се подават и си мълчат, че ние къде сме обикновените хора. Габриел не казва, ча е заплашвана, но ГДБОП има информация, та за какво говорим....Бъдещият минестър-председател е чяст от махията, която го държи с компромати.

34

Анонимен

преди 2 месеца

"Информация за това дали Мартин Божанов-Нотариуса е бил сътрудник на ГДБОП сме изискали от Прокуратурата" - Директора на ГДБОП иска информация от прокуратурата дали някой е сътрудник на ГДБОП ?????

33

Анонимен

преди 2 месеца

Бати скитника мен, има информация от службите :)))

32

Анонимен

преди 2 месеца

Спрете този фашизъм, не виждате ли докъде се докараха украинците с фашизма? Практически се самоунищожиха. Не искате ли да живеете? Махнете ги тези Гьобелси и Скумрии. Това даже не е демокрация, а си е откровен фашизъм със смяна на властта без избори. За какво изобщо го защитавате този фашизъм? Толкова ли е важен, че ще се жертвате всички за него и ще водите унищожителна война със ядрена суперсила?

31

Анонимен

преди 2 месеца

Нема и грам съмнение че Червения пират е менажирал SS клуба и лично е поставял задачи на разни Пепита, Нотариуси и др. висши магистрати. Шеф е на клана на Клошарите точещи ДДС. Тези много опасни хора са винаги неоткриваеми и страшно печени! От време на време палят и някой паметник на културата за да си заличат следите.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Отстранихте главния прокурор Иван Гешев, закрихте Специализирания съд и прокуратура.Нали това щеше да реши всички проблеми в съдената система!?

29

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Смятай от един скитник се н......ха!И 90%от хората в България са на същото мнение като "Скитника"!

28

колко ли още има

преди 2 месеца

като божанов . мвр незнаят, не са чували, не са виждали . ами кой да знае бе . божанова защо е работила за тоя . явно са рода или братовчеди . като го убиха сега се потат , маят , чудят . мито, мите, макак, ахх , охх . пазили го ама го гръмнали .