172

само питам

преди 6 месеца

До Лекар: За Зеленски ли имаш впредвид?

171

Анонимен

преди 6 месеца

Тромб получил, точно в колония на северния полюс :)))

170

Анонимен

преди 6 месеца

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

169

Анонимен

преди 6 месеца

До 194 Е това не зависи от ръста изобщо,пък и го кажи на тавичката зелена щото той е миньон

168

Жълт мирижляк

преди 6 месеца

Германия, Франция и Белгия са под блокада, във всички страни се вдигат мащабни протести, заради икономическста криза, инфлацията и бедността. Тука всичко е точно. Къде сте бе jultoпаветници, къде сте бе платени с0р0с0иди?

167

Краваророб

преди 6 месеца

Като се разхождам по улиците 3 от 10 човека са русофоби и тия същите за една ракия биха продали и майчиното си мляко. Биха станали палачи подчинени на западния фашизъм.

166

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонимеН .Не разбра ли,че глупостите ти не вървят от месеци пишеш едно и също Хахо ли си куку ли си не се знае

165

Анонимен

преди 6 месеца

Москва е чиста, подредена и красива, а Брюксел гори, по улиците е пълно с 0тпадъци и плъхове. Париж е една в0няща западна кл0ака!!!

164

Лекар

преди 6 месеца

Ниските мъже имат с до 50% по слаб тестостерон

163

Току що:

преди 6 месеца

Украинците съобщиха че в момента ги атакуват от три страни в Орловка! Явно производството на кайма "Бандеровака" продължава с пълна сила!

162

Анонимен

преди 6 месеца

На трети март всички честни Българи сме на Шипка.

161

ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА

преди 6 месеца

Обединена Европа не може да я бие ни Русия, ни САЩ, ни Китай, ни трите взети заедно.

160

АнонимеН

преди 6 месеца

ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО ТЕЖКО И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ!!! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЪРЗА ДВАТА КРАЯ ЗА 2023-ТА ОБАЧЕ СЕГА ОБЯВИХА, ЧЕ АКО ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ СЕ ЗАПАЗИ НИСКА КАКВАТО Е В МОМЕНТА И СЪС НАМАЛЕНИТЕ ДОСТАВКИ ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ 50 МИЛИАРДА ЕВРО ДЕФИЦИТ С ДВЕ ДУМИ БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ПАДНЕ ПРЕЗ 2024 И СЛЕДВА ОБЕЗЦЕНКА НА РУБЛАТА С ПОНЕ 10-20%. И ДВЕТЕ СТРАНИ ТРЕПЕРЯТ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ ЩОТО И ДВЕТЕ СТРАНИ ЕДВАМ ДИШАТ БУКВАЛНО

159

Русия

преди 6 месеца

България и Русия са приятели, но не и България и Путинска Русия.

158

Анонимен

преди 6 месеца

Ейййй, няма спасение за модерния либерал! Вари го, печи го, той си знае неговото! От една новина се взима половината, изопачава се както на нас ни отърва, и се пакетира като "нова" новина. До всички навалници и христо-грозевци: колкото и да се гърчите, каквито и шпагати да правите, грозната истина накрая винаги лъсва. А оаканите ви ***, също...ю

157

Анонимен

преди 6 месеца

На един тромб разстояние са искали да кажат.

156

MNENIE

преди 6 месеца

Истината няма да излезе Никога , както ще се случи в България с Пепи Еврото , Нотариуса и Защо НЯМА Инсулин в България за ДЕЦАТА .Мафия .

155

Денко Сапуна

преди 6 месеца

Германците защо го пуснаха като е борец за свобода? Всички знаеха, че го издирват. Германците го пуснаха за мес0 както сега пускат укропитеците за мес0.

154

Анонимен

преди 6 месеца

До 158 Е не ги равнява Възраждане не ти ли е ясно те си развяват Българското щото Шипка си е паметик на българските опълченци удържали армията на Сюлейман паша и руснаците си го признават,че без тяхния героизъм няма да има победа

153

Анонимен

преди 6 месеца

Направо на една боя разстояние от крематориума.