441

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 441 Всяка вечер си има калибровка, Искандерчета, Геранчета... Снощи пак имае потужнi вибухи. Ама това по БайдънТВ не го показват, сладур!

440

Анонимен

преди 3 месеца

До Зозо А три селца за половин година, едното вече върнато? Котранаступ, а? Мазало, за три селца! Голем напредък, господин центаджия...

439

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби Боби, колкото и да се пънеш с твоята Русия, фактите говорят точно обратното на твоите сизифоски напъни да доказваш руското военно величие. Не знам защо го правиш всичко това, само се излагаш както се излага руската военна техника. Трябва да ми плащат много пари за да пиша небивалици като твоите.

438

Анонимен

преди 3 месеца

От самото начало Путин никога не е искал да завзема чужди територии. Има си предостатъчно територия. Едниственото, което искаше е да спре геноцида над сънародниците си в Източна Украйна - Донецк, Луганск, Миропул, Лисичанск, Краматароск, Харков, Одеса и други градове в Донбас, населени основно с руснаци.

437

Боби

преди 3 месеца

До Мили евроатлантици на 01,10,2022 Украйна официално обяви ДЕФЛОТ - тоест Фалит. Както се казва за каква инфлация говорим? Аз бих казал АНАРХИЯ...

436

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен Крилата ракета с въздушно, морско и наземно базиране(Искандер М) носят БЧ по 400-500кг Такива ракети се ползват по стратегически цели но понеже няма нови стратегически доставки на оръжие... А дроновете Геран всяка нощ си летят над цяла Украйна и ползват запалителни бомби. Тактически Бомбите УМПК до 20-40км от фронта всичко по-сериозно изтърбушват. Което буквално връзва ръцете и краката на ВСУ и РФ прави пробиви тук или там и дори на неочаквани места по линията на фронта.

435

Зозо

преди 3 месеца

Бате дай някой лев за Украйна,на фронта губим,жината болен дицата и той

434

Мили евроатлантици

преди 3 месеца

Джуджето нали ви каза,че войната в Украйна е на живот и смърт за Русия. Какво още не е ясно? НАТО да влиза в Украйна и да ги спасява след като са им толкова мили,скептичен съм.Полезно за здравето на Зеленски и компания е да изгледат кадрите от изтеглянето на САЩ в Афганистан. Братският ни украински народ ще хапне дървото.След като шоуто приключи идва жестока инфлация в Украйна. Кой каквото сам си направи, цяло село не може.

433

мдаа

преди 3 месеца

мачкай Вова!

432

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен Видял си Масово падане на РФ самолети по Украинската телевизия. Има веонкори и блогери в РФ които събират специално помощи за загинали летци. Има даже спец проекти които анализират защо и как е свален този или онзи самолет. Като казах само един Су-35 е свален след ИЛ-76 с военопленниците. Останалото са измислици. Реално заради възможностите на УМПК бомбите РФ самолети над Украинска територия не летят.

431

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби Много си наивен бобчо. Обясни ми защо след 23 февруари секнаха всякакви атаки с ракети от страна на Русия? Да не би да е заради летящия дарак А50?

430

Анонимен

преди 3 месеца

Току-що изгледах в Телеграма как хубаво де топи 64 мм броня на превъзнасяния от мисирките Абрамс.

429

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен Вярно казваш само че има едно но. ако Самолета Су-24 или Су-34 е свален на 10000-12000м височина той горящ, димящ, разпадащ се ще пада 3-4 минути до земята особенно при ясно време денем и нощем това ще се вижда от десетки км. В РФ няма ТАБУ и Юридическо преследване ако снимаш такова събитие и във въздуха и на земята. След ИЛ-76 с военопленниците е свален само един Су-35 и то над морето. Даваха видео как хеликоптери прибраха мъртвото тяло на пилота(Ракетата е поразила кабината)

428

не отстъпление

преди 3 месеца

а бягство

427

Зозо

преди 3 месеца

....... Ласточкине се намира на около два километра западно от град Авдеевка..... Аааахахахаааа, пък Авдеевка е на 15км. от Донецк :)))))))))))))))) Голем напредък другари копейки...

426

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби Боби За тези 3 месеца видях само че масово падат рaшистки самолети и вече не смеят да наближат фронта. А тези бомби с които се фукаш че били масово произвеждани от фашистите в Москва имат собствен управляем полет от 40 км ако бъдат пуснати от 10 хил. метра височина. Точно когато започнат да се издигат самальотите за да достигнат 10 км височина биват сваляни и приземявани за вечни времена.

425

Анонимен

преди 3 месеца

рекорд,руснаците демилитизираха 584000 (+23000 за януари) фашистки урки а други 780000 ги направиха инвалиди

424

Анонимен

преди 3 месеца

от 433 - "няколкостотин хиляди"

423

Анонимен

преди 3 месеца

416 - *** кажи вечна слава на онези няколкостотин "захитници" дето са във земята. из цяла укрия никнат знаменца със бързо темпо.

422

Боби

преди 3 месеца

До Така е .. 5 милона са цивилните жертви на Германия а Военните са 8 милиона, Ако се включат всички "доброволци" от всякакви страни включително Франция воювали в редиците на Вермахта и загубите на съюзниците Румъния, Хърватска, Унгария и Финландия вече говорим за 10 милиона военни. СССР има 11,5 милиона военни загуби и ВБ и САЩ и съюзници под милион на Европейския театър.