69

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е ядрена държава в съвета за сигурност заедно с Китай, а натото обявява война. Някои тролченца тук няма да им стигнат центовете в укритията. А после ще ги вадим като азовските мишкари от там.

68

Той

преди 6 месеца

До ?? За твоите деца не знам, но миоте деца, както и аз самия няма да съм в окопите. Няма кауза, която да ме накара да се "бия"

67

??

преди 6 месеца

Чехите още помнят Пражката пролет. Няма как да си свободен, ако не се бориш за свободата си.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Да си подготвят 20 памперса чехите, там не е като холивудски филм :)))

65

bl

преди 6 месеца

Това не е ли равносилно на обявяване на война?

64

??

преди 6 месеца

Не спрем ли Путин в Украйна, децата ни ще са в Окопите до 10 години. Военната машина на лудия диктатор тъкмо ще се е разработила и милиони хора в Русия ще пройзвеждат, танкове, самолети, Дронове и тн. Вземе ли Урайна, бункерите дето Естония предвидливо започна да строй няма да спрат Путин. А той няма да спре, защото никой не маха главнокомандващия по време на война. Виж по време на мир, като преброят умрелите.. хм...

63

Анонимен

преди 6 месеца

Ако САЩ победят в Украйна нищо не може да ги спре. След Русия, САЩ ще нападнат Китай и Индия.

62

Анонимен

преди 6 месеца

И сега ако руснаците решат че нато се намесва във войната какво следва? С тия празни европейски оръжейни складове къде се натиска европа да влиза във войната. Май ще се окаже че истинската война тепърва се задава. И всички даващи палец надолу, когато се пише че източноевропейците ще бъдат пратени на фронта, ще се окажат в окопите.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Ние ако бехме 40 милиона, щяхме да изринем света, но укрите са си укри :)))

60

:(

преди 6 месеца

Победят ли в Уркайна, няма да спрат там. След това ще е За Сталину, За Путину в перьод.. Победят ли в Украйна ще значи е Европа е слаба и не може да ги спре да си вземат кактото искат. Ето ти едно Приднестровие, или една Молдова с 5те си танка и 2 самолета или една Естония, която има 4500 души сухопътнаармия. Или защо не една България да си делнат с Ердоган? Като не ги спрем в Украйна после как ще ги спрем с заплахи ли?

59

Анонимен

преди 6 месеца

61 теб скоро ще гоним по мазетата на кремиковци, не се притеснявай, от азовец ще станеш на язовец.

58

Сър Пичук

преди 6 месеца

Те тези северно корейци напуснат ли затвора си и няма да ги видят повече ***

57

Анонимен

преди 6 месеца

Разбрахте ли сега че нато е нападателна организация? Хайде честито, и там е натовски генерал за президент.

56

pich

преди 6 месеца

Хайде, почна се, пробват ни да видим как ще реагираме ... Следва 100 човека, след това 100 редовна армия и така .. Ние седим и си чешем клавиатурите ...

55

Анонимен

преди 6 месеца

Като нема войници от 40 милионото население на Украйна, 20 чехи ще ги спасяват :)))

54

Анонимен

преди 6 месеца

Тук има много цинизъм- имат пари, но нямат реално производство и снаряди! Ами дайте ги тези милиарди на нас и ще произведем в нашите условия 3 пъти повече снаряди! Щото едно е милиард инвестиран в България, а друго в Германия при техните доходи и разходи! Нито пари дават на правилните ефективни производители, нито имат физически склад с оръжия и боеприпаси... Украинците имат нужда от хляб- това са снарядите, а им дават торти- някакви дрончета и фърчила! Шенгенската измама сега е в Украина!

53

Анонимен

преди 6 месеца

Това да не са новите пилати на F-16, укрите надали скоро ще се изучат! Що не казва тоя какви точно задачи ще изпълняват там чехите!

52

82-ОМБР

преди 6 месеца

русия има и винаги е имала право,ако иска и джорелци да докара в Украйна

51

Българин

преди 6 месеца

До Лъже-българин, а кой ще брани Северна Корея, когато решат да изпържат Кюфтето? Понеже, след като се видя че боеприпасите които прати на Расиа не стават за нищо, той е следващия!

50

ритник в задника ти

преди 6 месеца

"Президентът разреши на 20 чешки войници да се бият в Украйна"Е, ся Путин се уплаши :D